Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fra start til slut fået en professionel, hjælpsom og god service ifm. renovering af mit badeværelse. Det var et mindre "Københavner" bad/toilet, med begrænset plads, som er blevet total... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Grundig og som aftalt. Etablering af bad i micro-toilet rum. Alt blev som aftalt uden ubehagelig overraskelser selvom projektet havde et par uforudsigelige udfordringer på grund af rummets s... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Fuld renovering af badeværelse på Nørrebro i København. Hvis du ikke har lyst til at styre murer, elektriker, vvs, tømrer og maler så kan jeg anbefale Evaldsen til at håndtere dette. De skaffer... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Constructeur immobilier

Écrit par l'entreprise

Evalsen fornyer private boliger. Vi planlægger opgaverne, styrer processen og kvalitetssikrer arbejdet. Vi renoverer køkkener og badeværelser, tager os af facaderenovering og nye vinduer og leverer alt håndværk, når I vil bygge om eller bygge til. Uanset opgaven har Evalsen dygtige og pålidelige håndværkere klar til jeres projekt.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk arbejde med høj service

Vi brugte Evalsen i forbindelse med renovering af vores hus og fik bl.a. lavet to badeværelser, udskiftning af vinduer, maling, udskiftning af el, samt lakering af gulve. Evalsen leverede et fantastisk stykke arbejde inden for den planlagte tidsramme og inden for budgettet. Vi kan varmt anbefale Evalsen. Vi oplevede fleksibilitet der gav os mulighed for at til- og fravælge opgaver undervejs efter behov, og vi kunne selv udføre opgaver.

4 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel og hjælpsomhed i top

Det var et mindre "Københavner" bad/toilet, med begrænset plads, som er blevet totalrenoveret.
Der var forskellige kreative idéer op at vende, for at pladsoptimere, som er blevet opfyldt.
Håndværkerne har været dygtige, effektive og hjælpsomme og har overholdt alle aftaler og tidsplaner.
Der er løbende blevet fuldt op på projektet og udestående opgaver er blevet lavet fuldstændig efter aftale.
En stor anbefaling til Evalsen herfra.

16 mars 2026
Logo de Evalsen

Réponse : Evalsen

Hej Margit

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse. Vi er især glade for, at du fremhæver de klare aftaler og roser håndværkerne. Det er her, vi gør os umage.

Vi er taknemlige for din anbefaling og glade for, at vi fik mulighed for at hjælpe. Hvis du får brug for hjælp til fremtidige projekter, er du velkommen til at give os et kald.

Silke

Fuld renovering af badeværelse

Fuld renovering af badeværelse på Nørrebro i København.
De skaffer pålidelige håndværkere, står for al kommunikation undervejs og for evt udbedringer inden endelig overdragelse.
Det er ikke billigt men du kan have ro i sjælen om at det der er aftalt i kontrakten (meget udførlig) bliver udført, og udført efter gældende lovgivning.
ALT som ikke er nævnt i kontrakten vil blive faktureret separat, så læs kontrakten godt igennem.
Der er løbende milestonebetalinger,for dette projekt i alt fem fra opstart til overdragelse.
Fra første kontakt til afsluttet projekt gik der ca 7 måneder.

5 février 2026
Logo de Evalsen

Réponse : Evalsen

Hej Peter

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har været tilfreds med både håndværket og samarbejdet undervejs.

Som du nævner, aftales og faktureres arbejde, der ikke er beskrevet i kontrakten, separat. Vi prioriterer at beskrive alle delopgaver grundigt, så der er fuld gennemsigtighed om både omfang og økonomi – det skaber tryghed for alle parter.

Selve renoveringen af et badeværelse tager typisk omkring seks uger fra opstart til overdragelse. I dette tilfælde blev selve aftalen indgået i juli med opstart i oktober efter dit ønske. Vi bestræber os altid på at være fleksible, så det passer bedst muligt ind i kundens planer.

Tak fordi du valgte Evalsen til dit badeværelsesprojekt. Vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Silke
Evalsen

Grundig og som aftalt.

Grundig og som aftalt.

Etablering af bad i micro-toilet rum.

Alt blev som aftalt uden ubehagelig overraskelser selvom projektet havde et par uforudsigelige udfordringer på grund af rummets størrelse.

Godt og tydlig kommunikation hele vejen igennem. Projektet gik over tid på grund af divers uforudsigelige ting men det blev orienterede fint af projektlederen.

Vil anbefale dem til alle.

5 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Evaldsen kan 100 pct. anbefales.

Vi har fået renoveret vores badeværelse fra 1986 til et moderne og hyggeligt badeværelse. Det har været en god oplevelse at have Evaldsen som entreprenør. De er meget professionelle og nemme at komme i kontakt med.
De leverer til tiden og vi er altid blevet godt informeret under hele processen.
Håndværkerene er søde og de er stolte af deres håndværk.

Vi ser allerede frem til vores næste projekt med Evaldsen som entreprenør.

8 janvier 2026

Virkelig tjekkede

Virkelig tjekkede, ordentlig, til tiden og ovenikøbet søde! Alt er gået efter planen og vi er super tilfredse med vores nye badeværelse. De er lidt til den dyre side, men det er alle pengene værd at betale for godt arbejde. Mange tak

3 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Varm anbefaling efter en større opgave

Jeg har fået lavet en større opgave, badeværelse og ny dør til altanen mm. Løb over mange måneder. Evalsen lovede at skille sig ud ved at det altid var styr på tingene. Og det var der. Fra den indledende dialog til den sidste dialog. De mennesker jeg mødte til at starte med var også dem der løste opgaverne. Alle involverede var professionelle og behagelige og alle mindre ting blev løst hurtigt og effektivt. Jeg giver evalsen mine varmeste anbefalinger og kommer til at bruge dem igen.

1 septembre 2025

Fantastisk god oplevelse

Fantastisk god oplevelse

Hurtig og professionel service, på trods af, at opgaven var lille og ikke så interessant for mange andre virksomheder. God kommunikation og hurtig besvarelse af evt. spørgsmål. Arbejdet udført på et meget højt niveau. Alt i alt et meget tilfredsstillende forløb, og jeg har planer om at kontakte Evalsen igen i fremtiden ang. andre byggeopgaver. Virksomheden får de varmeste anbefalinger herfra. Tusind tak for jeres flotte indsats :)

30 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Evalsen kan klart anbefales!

Evalsen er yderst professionelle og imødekommende. Vi fik bygget et badeværelse fra bunden. Der blev lyttet til vores behov og ønsker. Evalsen havde også gode idéer og gav os sparring på vores idéer, så vi endte med et meget tilfredsstillende resultat. Vi havde dialog med Evalsen og håndværkerne under hele byggesagen, og vi blev løbende orienteret om fremdriften. Ingen detaljer blev overset - alt blev fulgt til dørs. Kvaliteten af arbejdet er helt i top! Vi har fået et megaflot badeværelse.

26 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi kan varmt anbefale Evalsen!

Vi kan varmt anbefale Evalsen!
Vi fik hurtigt hjælp til at renovere vores badeværelse, vi ville gerne gøre noget af det selv, hvilket vi fandt en god løsning på. Hele vejen var Evalsen hjælpsomme, overholdt aftaler, fulgte op og blev ved til vi og de var tilfredse.
Dejligt, at have fundet gode håndværkere :)

17 mars 2025

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse.
Evalsen har lavet et ekstra toilet i vores lejlighed. De har fulgt tidsplan og være meddelige undervejs. Alle håndværkere har været dygtige og professionelle.
Største anbefaling herfra.

10 mars 2025

Min største anbefaling😊…

Vi har fået renoveret badeværelset hvilket vi syntes var et stort og omfattende projekt men vi havde den bedste entreprenør som holdt os i hånden hele vejen.
Jeg vil til enhver tid benytte mig af Evalsen til evt andre opgaver, de holder hvad de lover og er gode til at informere undervejs, de er nemme at få fat på og gode at kommunikere med og de har lavet et flot stykke arbejde.

13 décembre 2024

God og troværdig byggeproces

God og troværdig byggeproces.
Dygtige, fleksible, hyggelige og omhyggelige håndværkere.
Alle aftaler blev overholdt.
Entreprenører fulgte hele processen, hvilket føltes betrykkende.

21 octobre 2024

Godt klima og samarbejde

Annelise og Carsten
Dygtige og venlige håndværkere!
God kontakt med Evaldsen, vi har aldrig ringet forgæves.
Overholdelse af tidsplanen og aftaler!
Vi har haft en rigtig god oplevelse og har fået et meget fint lille toilet !

21 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Veludført og grundig arbejde med god kommunikation

Evalsen gjorde et fantastisk stykke arbejde med at renovere mit badeværelse. De sendte jævnlige statusopdateringer og hold mig informeret under hele processen, og de overholdte både tids- og prisbudget.
Jeg er overlykkelig over resultatet, og jeg kan anbefale Evalsen på det varmeste.

24 septembre 2024

Vores første store renovering

Vores første store renovering og en super god oplevelse. Fra start var Mikkel professionel og god til at svare på de spørgsmål vi måtte havde. De håndværkere der er blevet brugt har været dygtige, professionelle og rare at havde gående. Generelt er vi blevet vejledt godt med valg, ideer og tiltag og vi er stærkt tilfredse med vores nye badeværelse. Mikkel fra Evalsen har altid været til rådighed til spørgsmål, tanker og bekymringer der måtte være i forbindelse med renoveringen. Vi ville absolut kunne bruge Evalsen igen til andre projekter der skulle komme.

22 mars 2024

God oplevelse.

Vi har fået lavet 2 stk “københavner badeværelser” på Nørrebro.
Vi valgte Evalsen til at styre projektet, det har været et godt valg. Rigtig god kommunikation med Mikkel, der udarbejdede tilbud og tidsplan. Han reagerede hurtigt på spørgsmål og rettede kontakt til os vedr. opståede problemer. Tidsplanen holdt hele vejen igennem, hvilket var vigtigt for os.
Vil klart anbefale Evaldsen, og bruge dem igen hvis vi får behov.

14 décembre 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus