Hele forløbet omkring vores julefrokost med Aalborg Event har været super. Der har været god dialog omkring vores ønsker og masser af gode inputs til at løfte eventet yderligere. Der blev strikket e... Voir plus
Fredag den 9/7-21 afholdt vi en sommerfest på kontoret for 65 personer. Vi havde booket Event Aalborg til cocktailbar og mad. Alt klappede lige fra første kontakt til Matias. Utrolig professi... Voir plus
I forbindelse med vores Åben by og Konfirmand event entrerede vi med Event Aalborg v/Matias Drejer. Der blev leveret koncert med "PAGE FOUR" og DJ Matias Drejer leverede lyd og lys til vores... Voir plus
Jeg har brugt Event Aalborg til afholdelse af flere firmaarrangementer. Senest har det været cocktailbaren til vores sommerfest, hvor vi havde to dygtige bartendere, som ankom i god tid, var effektive... Voir plus
60 års fødselsdag med FULD GAZZ!
60 års fødselsdag med FULD GAZZ!
Jeg selv, som fejrede 60 års fødselsdag, og 38 festglade mennesker havde en helt fantastisk fest i Event Aalborgs lokaler i Maren Turis Gade 23/10-2021, og vi måtte bare købe en time mere - der var jo nærmest klimaks kl. 02:00 på trods af rimeligt modne festdeltagere (jeg var jo ikke den ældste ;-).
Udover de lækre fysiske rammer (meget flot pyntet op) og DJ Michael Linde Beatchuggers, som formåede at få os til at blive ved med at danse, leverede yderst veloplagte Martin, Sofie og Johanna fra Event Aalborg en helt fantastisk indsats i baren - lige fra start til slut inkl. konstant løbende oprydning af glas og service på bordene. STOR TAK for deres åbne og imødekommende sind samt deres professionalisme - MEGET, MEGET FLOT!!!
Herudover også trygt og super fint forløb op til fest med selve planlægningen - stor fleksibilitet og imødekommenhed - det er tydeligt at mærke, at kundens oplevelse er i centrum hos Event Aalborg.
Torben Bertelsen
Firma arrangement for 100 +
Når man skal planlægge et firma arrangement for over 100 deltager, er det altid angstprovokerende når alt bestilles udefra.
Min angst blev gjort til skamme, fordi igennem hele forløbet var jeg i kontakt med Event Aalborg som altid var tilgængelig, imødekommende og ikke mindst var i stand til at imødekomme alle vores ønsker.
På selve dagen blev vi mødt af et meget venligt, professionelt og ikke mindst servicemindet personale som gjorde aftenen intet mindre end perfekt.
Maden var i top, vin, øl og cocktails var der heller intet at sætte en finger på.
Jeg har efterfølgende kun fået positive tilbagemeldinger fra mine kolleager, så jeg kan varmt anbefale Event Aalborg, og det er ikke sidste gang vi anvender dem.
Havde med meget kort varsel bestilt…
Havde med meget kort varsel bestilt cocktailbar til vores firmasommerfest.
Der blev serveret lækre drinks og cocktails af super serviceminded og veloplagte bartendere.
Det er ikke sidste gang at vi benytter os af Event Aalborg.
Mvh Maria fra Dataproces
Super sted til store fester!
Vi afholdte et firma arrangement med ca. 60 deltagere.
Det hele fungerede perfekt. Både ift. lokalet, mad, drikke og musik. Glade og smilende bartendere trækker også op!
Skønt arrangement
Fredag den 9/7-21 afholdt vi en sommerfest på kontoret for 65 personer.
Utrolig professionelt personale der kom og meget selvkørende, så vi alle kunne have en skøn dag.
Skønne cocktails, lækkert mad og skønt positivt personale gav os en skøn dag.
Vil klart anbefale Event Aalborg til andre og helt sikkert også selv bruge Event Aalborg en anden gang.
Gitte Bech Knudsen
Office Assistant
Commentor A/S
Erhvervsarrangement i topklasse
Torsdag d. 10. juni afholdte jeg et arrangement for 35 erhvervsdrivende personer. Fra start til slut har jeg følt mig rigtig godt behandlet af både Matias og personale. Der var styr på alle detaljerne, hurtige svartider, god service og nogle flotte og hyggelige lokaler. I AaB af 1885 vil vi til hver en tid anbefale Event Aalborg som lokation for et arrangement, og vi kommer helt sikkert til at besøge dem igen engang!
Jens Nygaard Larsen
Salgschef og kommerciel ansvarlig i AaB af 1885
Fantastisk totalarrangement
Vi kan på det varmeste anbefale at holde et totalarrangement! Vi har holdt konfirmation hjemme i haven. Flot telt med service fra Nordjysk service og teltudlejning, smuk borddækning og fantastisk tjener fra Event Aalborg, dygtige kokke og virkelig lækker mad fra Mad med mest og god vin fra Sigurd Müller. Alle der var involveret var virkelig professionelle og lyttede til vores ønsker. Der var tænkt på alt og vi skulle ikke røre en finger. Vi kunne nyde festen 100% og ALT klappede bare! Det er bestemt ikke sidste gang vi vil benytte os af et totalarrangement, når der skal holdes fest hjemme ⭐⭐⭐⭐⭐
Bartender Mathias gav den fuld gas!
Bartender Mathias gav den fuld gas!
Tusind tak til ham og resten af teamet for super service!
Vi har holdt fest i Event Aalborgs…
Vi har holdt fest i Event Aalborgs lokale flere gange, og alt har været helt i top. Fantastisk festlokale og super service af Event Aalborg. Kan absolut anbefales.
Varm anbefaling fra Med24
Årets firmajulefrokost er vel overstået :-)
Alt var som forventet - vi glæder os til at komme igen næste år.
Julefrokost over alle forventninger ...
En stor tak til Matias og hele teamet bag Event Aalborg. Vi har oplevet den bedste service, god mad, fantastiske drinks og en dygtig DJ som holdte gang i dansegulvet.
En speciel stor ros for, at vores særlige ønske om at få et elklaver tilkoblet, så et par af mine kollegaer kunne overraske alle med en lille julekoncert - det var helt fantastisk! Og så skønt, at dette kunne lade sig gøre! TAK :-)
Så fra alle os i project44 A/S; KÆMPE STOR TAK for den bedste og sjoveste julefrokost - vi ses igen næste år :-)
Alt var som det skulle være og mere til.
Super god sommerfest
Vi holdt vores sommerfest i Event Aalborgs lokaler i Maren Turis gade. Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk omkring, hvorvidt der kunne være 88 mennesker derinde, men det var bestemt ikke noget problem. Maden fra Simon's var helt igennem fantastisk, og der blev endda taget hensyn til madallergier og lignende, uden noget der ligner problemer - og Simon selv var endda til stede til at præsentere menuen. Musikken var glimrende, servicen var rigtig god (med mindre man skulle køre hjem) - man kunne nærmest ikke få lov at tømme sit glas. Kan varmt anbefale EventAalborg til store fester.
Det bedste bryllup
Til vores bryllup d.8.juni 2019, havde vi hyret en DJ fra Event Aalborg til at spille under middagen samt dans bagefter. Op til denne dag, havde DJ'en kontaktet os, blot lige for at høre, om der var nogle specielle ønsker eller andet han skulle være opmærksom på - det er god service.
Da vi så kommer til dagen, rammer han bare plet med det hele.
Han var så fantastisk god, til at læse gæsternes behov, og dansegulvet var ikke tomt en eneste gang.
De allerbedste anbefalinger herfra!
Verdens bedste 30 års fødselsdag
Jeg holdte min 30 års fødselsdag i Event Aalborgs lokaler i Maren Turis Gade - og det var fremragende.
Vi var 75 mand og havde selv sørget for både mad og en fyldt bar, mens EA stod for personale, oprydning og opstilling af borde og stole. Der var god plads - og styr på tingene. Især den baransvarlige, som EA stillede til rådighed var sød, dygtig og rigtig tålmodig med både mig og alle mine gæster.
Det er klart det bedste bud på et rigtig godt lokale i Aalborg Centrum - fyldt med atmosfære og rigtig tæt på byen.
Jeg ville gøre det igen, uden at blinke.
Enestående serviceniveau til god pris!
Vi havde en fantastisk kobberbryllupsfest med helt utroligt sødt, opmærksomt og kompetent personale, der hele aftenen igennem var på forkant med alting, så vi bare kunne nyde aftenen helt uden at tænke på praktik.
Desuden den mest fleksible løsning vi har kunnet finde i Aalborg, som var med på hvad som helst - bare vi fik en god aften. Hvor andre arrangører har diverse begrænsninger, var det her helt op til os at sammensætte pakken præcis som det passede os bedst.
Fantastisk lækker mad fra Simon’s, som også stillede med utrolig sødt og hjælpsomt personale.
Alt i alt en helhedsoplevelse, som der ikke kan sættes en eneste finger på - og endda den bedste pris vi kunne finde i byen.
Samtlige gæster har efterfølgende kommenteret meget positivt på såvel lokaler, betjening, mad og vine.
Vi vil anbefale det til alle, der vil holde et brag af en fest, i fede og anderledes lokaler, og tilpasset egne behov.
Rigtig godt julefrokostarrangement
Rigtig godt julefrokostarrangement
Vi fik en samlet pakke med smilende personale, rigtig god service, god musik og fantastisk mad. Der blev i starten af aftenen forklaret om hvordan aftenen skulle forløbe sig, om drikkevarer og mad. Det synes vi var rigtig godt - da vi så ellers selv ikke skulle røre en finger.
Vi var 115 deltagere og det passede rigtig godt med bemandingen af service - vi manglede i hvert fald aldrig noget i glassene ;-)
Alt i alt hammer godt arrangement!
Kan varmt anbefales
Super godt julefrokost arrangement af Event Aalborg
Super godt julefrokost arrangement af Event Aalborg, alt i en samlet løsning. Der var bare styr på næsten alt, smilende og hjælpsomt personale.
Event Aalborg havde fundet en ekstern location til os med et fint størrelse lokale, samt hyret en DJ ind.
Det kunne meget vel være at Event Aalborg der kommer til at stå for flere af vores arrangementer i fremtiden.
Holdt julefrokost med event-aalborg som…
Holdt julefrokost med event-aalborg som arrangør, udmærket oplevelse og fin mad. Kan godt anbefales
Super godt julefrokost arrangement hos…
Super godt julefrokost arrangement hos Event Aalborg, alt i en samlet løsning. Der var bare styr på alt fra start til slut.
Kan man varmt anbefales og vil helt sikkert igen arrangere en fest hos Event Aalborg.