Hele forløbet omkring vores julefrokost med Aalborg Event har været super. Der har været god dialog omkring vores ønsker og masser af gode inputs til at løfte eventet yderligere. Der blev strikket e... Voir plus

Fredag den 9/7-21 afholdt vi en sommerfest på kontoret for 65 personer. Vi havde booket Event Aalborg til cocktailbar og mad. Alt klappede lige fra første kontakt til Matias. Utrolig professi... Voir plus

I forbindelse med vores Åben by og Konfirmand event entrerede vi med Event Aalborg v/Matias Drejer. Der blev leveret koncert med "PAGE FOUR" og DJ Matias Drejer leverede lyd og lys til vores... Voir plus

Jeg har brugt Event Aalborg til afholdelse af flere firmaarrangementer. Senest har det været cocktailbaren til vores sommerfest, hvor vi havde to dygtige bartendere, som ankom i god tid, var effektive... Voir plus

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Holdte fest den 16. Marts

Den 16. maj holdte vi fest i lokalerne, vi fik først og fremmest lavet en special pris, da vi havde aftale med en DJ om at vi skulle bruge dem
Han skrev dog at man ikke måtte medbringe egen dj og at leje priserne var 5000 uden DJ og 8000 med DJ, vi fik dog lavet en special pris på 6000 så vi kunne bruge egen DJ
vi indbetalte derudover et depositum på 1000 kroner

Da vi ankom til lokalerne havde han fjernet subwooferen fra højtaleranlæget og så ringet til vores DJ som havde pakket og sagt de ikke måtte bruge eget anlæg men SKULLE bruge det anlæg som stod i lokalet hvor der ikke var DJ

For 4 dage siden skrev jeg og spurgte hvornår vi fik depositum tilbage og har ikke fået noget svar på mailen

Inden vi forlod lokalerne var vi 3 mand som gik over gulvet og så INTET på gulvet, da vi snakker med ham efter siger han at der ligger øl krus og snus flere steder på gulvet.

Det er sidste gang vi har benyttet dem efter som han her over 2 måneder efter stadig ikke har tilbage betalt depositum.

25 mai 2018

Hyggeligt lokale og super service

I forbindelse med en personalefest for 30 mennesker lejede vi Event Aalborgs lokale i Maren Turis Gade.
Lokalet er rigtig hyggeligt og anvendeligt. Derudover forløb alt det praktiske helt uden problemer og vi fik en super service, som var udover vores forventninger.
Vi kan derfor varmt anbefale at benytte sig af Event Aalborg.

20 septembre 2016

Rammerne er på plads til en god fest.

Tiden var kommet til firmaet årlige sommerfest. Vores egne lokaler kan ikke længere klare opgaven, når der skal være fest for 40 medarbejdere. Vi blev anbefalet Event Aalborg, som netop er blevet klar med egne lokaler i Maren Turis gade 6, 9000 Aalborg.
Jeg har kun modtaget positive tilbagemeldinger fra alle mine kollegaer. Om æren 100% skal tilfalde lokalerne, er nok ikke tilfældet, men havde rammerne ikke været på plads, kunne festen og stemningen aldrig have nået det høje niveau. Husk at bestille DJ med til jeres fest. De ekstra penge er givet godt ud. Kan slet ikke sammenlignes med at have en jukeboks stående i hjørnet.
Vores varmeste anbefalinger til Event Aalborg.
Held og lykke med det nye lokaler.

Christian Walter
Kontaktchef
STORM Advokatfirma

13 juin 2016

Rigtig god samarbejdspartner

Jeg har en rigtig godt samarbejde med Event Aalborg. Når vi har brug for musik - om det er DJ eller bands såvel store som små, så kan Matias altid hjælpe os og er rigtig god til at finde det der passer til den enkelte kunde. Det har meget stor beydning for os.

Anette Carstens
Event og konferencechef
Himmerland Golf & Spa Resort

10 mars 2016

Fleksible og dygtige folk!

I forbindelse med nogle gymnasiefester har vi benyttet os af Event Aalborg. Dette har kun skabt stor tilfredshed, lige fra starten er man en del af et åbent og fleksibelt samarbejde som til sidst munder ud i et strålende “produkt”. Alt i alt, en god oplevelse!

16 février 2016

Perfekt lyd og lys

Vi har benyttet diskotek fra Event-Aalborg 2 gange i forbindelse med afholdelse af fester for ml. 600-1100 personer og begge gange har samarbejdet fungeret professionelt. Vi kan varmt anbefale Event-Aalborg!

15 février 2016

Åben by og konfirmand event Løgstør 2016

Der blev leveret koncert med "PAGE FOUR" og DJ Matias Drejer leverede lyd og lys til vores modeshow.
Det hele klappede perfekt til mindste detalje.
Vi kan på det varmeste anbefale Event Aalborg.

Med venlig hilsen
Konfirmandudvalget under Løgstør Handelsstand
V/Jørgen Berg Højslet.

15 février 2016

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit