Har netop købt en SunBee Promenade Plus m. Barnevognskit hos evobike efter at have lavet en del research og bl.a. læst en anmeldelse skrevet af en af deres tidligere kunder på trustpilot som roser v... Voir plus
Jeg har haft en Evobike Classic i 3 år nu, og jeg må sige at kvaliteten har været under forventning. Jeg har passet godt på cyklen og har altid parkeret den i tørvejr. Alligevel er cyklen rusten man... Voir plus
L'entreprise a répondu
Cyklen har haft 2 reklamationer på 1 år. Begge gange har Evobike straks sendt ny reservedel uden beregning, samt afholdt udgift til skift af reservedel hos min nærmeste cykelsmed, så jeg har vær... Voir plus
Dårlig kundeservice. Jeg købte en trehjulet cykel fra EvoBike den 26 september 2023. Året efter gik bagakslen itu. Jeg reklamerede naturligvis Så blev jeg mødt med krav om doku... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Om Nordbutiker Idag har Nordbutiker forskellige webshop med forskellige produkter. Du kan finde mere information om dette på nordbutiker.se I 2016 blev Nordbutiker udnævnt til en gazellevirksomhed >> Idag har Nordbutiker forskellige webshop med forskellige produkter. I Danmark er dette Rull.dk, Evobike.dk, Sportig.dk og Blimo.dk. Du kan finde mere information om dette på nordbutiker.se. I 2016, 2017 og 2018 blev Nordbutiker udnævnt til en gazellevirksomhed. Rull Evobike Blimo Sportig
Toldbodgade 18, 5. sal,, 1253, København, Danemark
- +45 89 87 30 84
- info@evobike.dk
- evobike.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
God cykel, god service og garanti
Cykel har kørt glimrende. De problemer der er opstået over tid, er altid blevet løst gnidningsfrit via kundeservice . Evobike lever fuldt ud op til sin garanti, og leverer en hurtig og effektiv service.
Rimelig tilfreds
Indtil videre er jeg godt tilfreds med min nye cykel, alt er som forventet ok. Men der burde være noget bedre dokumentation.

Réponse : Evobike
A main part is missing in the box
A main part is missing in the box, I received the box three/four days earlier and have complained for the missing part and yet no response from company about missing part. Poor customer service. Packaging was so old style and nothing packed as per standard therefore missing items.
Not worth the money.

Réponse : Evobike
Fuldstændig umuligt at komme i kontakt…
Fuldstændig umuligt at komme i kontakt med dem.
Det kan ikke lade sig gøre at få telefonisk kontakt, heller ikke selv om man er interesseret i at købe en cykel til 21000. Ekstrem dårlig kundeservice.

Réponse : Evobike
God og hurtig betjening og varen lever…
God og hurtig betjening og varen lever op til forventningerne
Good experience
Fine priser og ok ekspedering men…
Fine priser og ok ekspedering men absurd langsom fragt........
Super lyn hurtig levering på den…
Super lyn hurtig levering på den cykeltrailer jeg havde bestilt hos evobike. Jeg blev glædeligt overrasket over hvor let den var at samle. Har nu været både ude og cykle med den, og haft den med på handletur i mit lokale byggemarked center. Den er jeg allerede meget glad for.
Super service
5 🌟 for alt…
Hurtig levering, mega nem at samle og helt vildt fantastisk at træde i pedalerne.. Rigtig dejligt tilfreds med mit køb og glæder mig til mange timers god underholdning.
Lynhurtig levering
ok cykel, men rigtig god kundeservice.
Cyklen har haft 2 reklamationer på 1 år.
Begge gange har Evobike straks sendt ny reservedel uden beregning, samt afholdt udgift til skift af reservedel hos min nærmeste cykelsmed, så jeg har været holdt omkostningsfri (udover ventetid).
Ville købe igen - på trods af reklamationerne - da jeg føler mig tryg ved Evobikes kundeservice (på dansk og svensk på mail).
Kvalitetscykel til en god pris!
Cyklen blev leveret på få dage. Det er en virkelig god cykel til en meget god pris. Jeg har købt sport 8 modellen. Man skal lige kunne samle den selv, men det er ikke svært. Der var ingen brugsanvisning med, men fandt den under produktet på hjemmesiden. Jeg kan anbefale Evobike.

Réponse : Evobike
Jeg vil gerne sige tak for en god og…
Jeg vil gerne sige tak for en god og venlig service.
Elendig kvalitet på både produkter og kundeservice
Elendig kvalitet på både ladcykel Evobike Cargo PRO og dertilhørende regnslag. Ladcyklen larmer og er tung og klodset. Lynlåsen til regnslaget gik i stykker ifm. montering. Umuligt at få oprettet reklamation, fordi deres kundeservice via hjemmesiden hverken indeholder e-mailadresse eller tlf nr, men udelukkende en robot. Handler aldrig med Evobike igen. Fraråder alle at købe deres produkter.

regnslag/kaleche uden stænger
Har lige modtaget en regnslag/kaleche uden stænger efter 2 uger. Hvordan alverden kan man bruge en kaleche uden stænger???? Har send en beskeden og stadig venter på svar!

Super god oplevelse
Super god oplevelse. Fik leveret en ladcykel dagen efter jeg bestilte, så meget hurtig levering.
Indtil videre er jeg virkelig tilfreds med min nye Evobike Cargo Classic, den kører rigtig godt.
Virkelig god kundeservice