Wat maakt het werken voor Excap zo leuk? De opdrachten die door Excap worden aangeboden verschillen van heel eenvoudig tot opdrachten waar na afloop een feedback gesprek plaats vindt.... Voir plus
Lisez les avis des autres
Als mystery shopper en auditeur ben ik al 15 jaar actief in deze branche. Ik heb vele firma's en opdrachten zien komen en gaan. 1 Constante is en blijft daarentegen Excap België. Reeds vele jaren werk... Voir plus
The support only finds faults so they can take advantage to suspend the accounts. They made me stranded but R E F Ù Ń Ð B À Ć Ķ N È Ț dismissed them to pull out my earnings
Ik voer inmiddels 1,5 jaar opdrachten uit als mystery shopper voor Excap. Ik ben heel tevreden over het online platform. Ook zijn de medewerkers erg vriendelijk en behulpzaam als je met ze mailt of be... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Excap (voorheen bekend als Store Support) is hét onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van customer experience en employee experience. Als marktleider zetten wij ons al 16 jaar iedere dag in voor gelukkigere medewerkers en meer tevreden klanten.
Coordonnées de contact
John M. Keynesplein 19, 1066 EP , Amsterdam, Pays-Bas
- 020 - 204 4508
- info@excap.nl
- excap.nl
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Weinig zelfreflectie bij excap zelf en…
Weinig zelfreflectie bij excap zelf en betalen slecht uit.
Om als voorbeeld Kia te nemen.
Een mystery shopper krijgt slechts 30 euro uitbetaald.
1.Daarvoor heb je reistijd en reiskosten naar de Kia dealer.
2.Dan zit je zeker 1 uur bij de Kia dealer.
3. En na afloop kan je nog vragen in het excap systeem invullen en documenten uploaden, waar je zeker nog 1 uur mee bezig bent.
4. Dan is het nog te hopen dat je niet een grillige medewerker Y krijgt die je invoert checkt. (omdat ze zelf te lui zijn een rapport te schrijven)
5. Had ik al genoemd dat ze dan ook nog verwachten dat je all the time telefonisch bereikbaar bent...
6 en dan is het nog maar te hopen dat je die paar eurootjes uitbetaald krijgt.
Excap=uitknijpers=exit
Ps: ze gaan hieronder vast een blabla reactie geven of je contact wil opnemen oid

Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, maar 3 sterren omdat je niet uitbetaald word als je een opdracht uitvoert. Zonde van het geld en al de moeite die je moet doen.

Leuk bedrijf!
Excap is een zeer professioneel bedrijf waar ik een goede samenwerking mee heb. De medewerkers zijn deskundig en staan mij altijd goed te woord als ik vragen heb. Ik vind het leuk om wat bij te verdienen en daarbij bedrijven te helpen met mijn mening.

Niet doen!!
Hele vervelende organisatie waar de Mystery Shopper totaal niet telt. Kijken alleen naar hun eigen belang. Doe het niet. U bent gewaarschuwd.
slechte store support
slechte store support, niet aan te raden... laten niet weten wanneer er iets niet goed is gegaan en betalen gewoon niet uit
Excap draagt bij aan tevreden Kia klanten in NL
Inmiddels is excap voor Kia Motors Nederland al jarenlang een betrouwbare en gewaardeerde partner op het gebied van mystery shopping. Mede hierdoor heeft excap een aandeel in de tevredenheid van onze steeds groter wordende klantenkring. Ook in Coronatijd is excap de partner die oplossingsgericht meedenkt en ons retail netwerk steeds verder helpt verbeteren.
Excap is een zeer professioneel bedrijf…
Excap is een zeer professioneel bedrijf met veel ervaring en zeer vriendelijke en toegankelijke collega’s. Niks is te gek, alles is mogelijk! Ten tijde van de workshops hebben we gelijk aanpassingen kunnen maken in ons bedrijfsproces en hebben we hetgeen wat we geleerd hebben, direct in praktijk kunnen brengen. Onze medewerkers raakte door deze workshops zeer gemotiveerd en er werd nog een hoop nagepraat. Kortom het zorgde voor een postieve beweging binnen ons bedrijf.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.