1. Animalerie

Exclusief Dier is een bedrijf gespecialiseerd in hoogwaardige en duurzame producten voor huisdieren, met een focus op maatwerk en comfort. Het assortiment bestaat uit milieuvriendelijke hondenmanden,die naast duurzaamheid ook optimaal comfort bieden voor je viervoeter. Een uniek aspect van Exclusief Dier is de mogelijkheid om producten te personaliseren, zoals het borduren van de naam van je huisdier op hun luxe hondenmanden. Het bedrijf streeft naar klanttevredenheid door snelle levertijden (binnen twee werkdagen) en gratis verzending bij bestellingen boven €100. Naast manden biedt Exclusief Dier ook sterke kauwspeeltjes, zoals de VSpecial Bone, ontworpen om stress bij honden te verminderen en de gebitsgezondheid te ondersteunen. Met een combinatie van milieubewustzijn, luxe, en maatwerk, biedt Exclusief Dier een exclusieve winkelervaring voor huisdiereigenaren die het beste voor hun dieren willen.

4,3

Onlangs een XL mand besteld voor onze…

Onlangs een XL mand besteld voor onze hond Miyu, kruising Husky Shiba Inu. De mand is ruim, van degelijke kwaliteit en ziet er mooi stevig uit.
De antislip laag aan de onderkant is erg fijn omdat Miyu vrij lomp in der mand ploft waardoor haar vorige mand steeds op een andere plek lag.
Top product.

8 janvier 2025

Eindelijk mijn onverwoestbare hondenspeeltje gevonden.

Na een jaren lange zoektocht, eindelijk een speeltje gevonden voor mijn Jack Russel die hij niet sloopt! GEGARANDEERD! Ik was eerst een beetje sceptisch omdat mijn hond alles kapot krijgt. Maar Exclusief Dier levert wat het zegt. Onverwoestbaar dierenspeelgoed! Ik beveel dit zeker aan!

25 octobre 2024

Via toevallige ontmoeting op deze…

Via toevallige ontmoeting op deze verkoopsite gekomen.
Ik heb een s botje voor onze pup gekocht. Ze gebruikt t niet veel ivm vermoedelijk wisselen tandjes. Fijne winkel denkt in oplossingen mee als je een pup hebt. Echte aanrader!!

3 octobre 2024

Hondenmand en botten

Super vriendelijk bedrijf met goede service. De botten vinden de honden echt geweldig en gaan niet kapot. De mand is ook super fijn, goed wasbaar en snel weer droog.

27 septembre 2024

Réponse : Exclusiefdier

fijn dat het u zo goed bevallen is. we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
vriendelijke groet,
exclusief dier

Een aanrader!

Vriendelijke service, snelle levering en mooie producten. Wij hebben een mand (met de naam van de hond) en een bot besteld. De mand zag er mooi uit en was perfect geborduurd. Het bot is de favoriet van onze hond en is, zoals wordt beloofd, onverwoestbaar. Zeker een aanrader!

27 septembre 2024

Réponse : Exclusiefdier

fijn om te horen dat alles zo goed is bevallen. hopelijk kunnen wij in de toekomst u weer van dienst zijn.
vriendelijke groet,
exclusief dier

Aanrader! Snelle levering en goeie kwaliteit!

We hebben de kerstmand op donderdag besteld en vrijdag gelijk in huis! Super snelle levering! Het pakket was goed verpakt, dat vind ikzelf ook altijd wel prettig om te weten.
Nadat we het pakket hadden uitgepakt zijn onze katten er gelijk in gaan liggen. Het mandje is heerlijk zacht en van hele goeie kwaliteit. Je kan het ook uitwassen wat ikzelf wel erg prettig vind met twee main coons!
Ik zou dit bedrijf aanraden!

13 septembre 2024

beste felicia,
fijn om te horen dat het u zo goed bevallen is. we hopen u in de toekomst nog van dienst te mogen zijn.
met vriendelijke groet,
Exclusief dier.