Ik kreeg een kapotte mobiele balie aangeleverd. Er is direct op gereageerd dat er een nieuwe zou komen, hier ging echter wel 2 maanden overheen. Inmiddels is de nieuwe balie binnen gekomen en werkt hi... Voir plus
Lisez les avis des autres
Onze ervaring is dat het loont om via de website te bestellen. Prijzen zijn lager als genoemd door de accountmanager en bezorgkosten vervallen bij afhalen, hetgeen in tegenspraak is met de uitspraken... Voir plus
Ik heb bij de expo in Apeldoorn 1 squishy gekocht voor 5 euri deze is na een dag al kapot gegaan. Erg jammer
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Met Expo Display Service kies je voor een partner met ruim 30 jaar ervaring als het gaat om de realisatie van beursstands, standbouw en presentatie-oplossingen. Zowel in de Benelux als in Europa zijn we marktleider in modulaire beursstands, mobiele beurswanden en andere efficiënte beursmaterialen voor beurzen, seminars, congressen, tentoonstellingen, open dagen of andere evenementen of promotieactiviteiten. Je kunt bij ons zowel een beursstand kopen als huren. Daarbij ben je verzekert van: * Een persoonlijk advies * A-kwaliteit materialen * De beste prints en bedrukkingen * Een gratis 3D ontwerp * Zeer concurrerende prijzen * Full Service en garantie * Bezichtiging vooraf in één van onze showrooms.
Coordonnées de contact
Laan van Westenenk 90, 7336 AZ, Apeldoorn, Pays-Bas
- 0553238555
- info@expodisplayservice.nl
- expodisplayservice.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
prima aflevering, maar 1 tip
Mooie display voor folders voor dat geld, maar ik zou de staander iets schuiner naar achteren plaatsen, zodat ook dunnere folders niet naar voren omklappen
Fast and reliable
Great products and excellent customer care.
Every time, we have had a question or request, my sales contact, Rawien was on the top of the assignment.
From our experience, I can wholeheartedly recommend Expo Display Service
prettige organisatie om mee samen te werken
Wij hebben onlangs voor een beurs een stand ontwikkeld met Expo Display Service. In dit proces (was voor ons nieuw) zijn we goed begeleid en geadviseerd door Expo Display. Over het eindresultaat zijn we bijzonder tevreden en hebben we veel positieve reactie gekregen. Uiteraard zijn er altijd zaken die betere kunnen. Die hebben we geëvalueerd en nemen we mee als verbeterpunt voor de eerst volgende beurs waar we aan deelnemen.
Snelle levertijd van kwaliteitsproducten
Snelle levertijd, goede telefonische klantenservice en relatiemanagers en producten kwalitatief hoogwaardig.
perfecte service
Door een onduidelijke communicatie zouden we de bestelde mobiele desks later binnen krijgen als wij dachten. Toen Expo Display Service dat hoorde hebben ze alles op alles gezet en werden de desks keurig op tijd bij ons op het bedrijf afgegeven en gedemonstreerd. Top.
Snelle levering, goed product
2 opvouwbare folderhouders in koffer besteld. Goed product voor normale prijs.
Goede en snelle levering.
Afspraak is afspraak
In de driehoek 'tijd, geld en kwaliteit' is wederom een mooi product opgeleverd. Expo denkt mee en is een verlengstuk.
geweldige service
Expo Display geeft geweldige service en denkt altijd heel goed met ons mee. Wij hebben al jaren een fantastische relatie en al het geleverde materiaal is van zeer hoge kwaliteit.
Snelle service en correcte levering.
Snelle bezorging en hoge product kwaliteit
We zaten een beetje in het nauw qua deadline voor een event. Expo Display garandeerde dat alles op tijd zou binnenkomen. Onze ervaring met een andere leverancier gaf mij niet het juiste gevoel, maar Expo Display heeft het meer dan waar gemaakt. Mooi product (Beurswand) en van hoge kwaliteit.
Meer dan onze verwachting waargemaakt.
ExpoDisplay goede partner
Korte communicatielijnen, helder advies, goed werk geleverd.
bedrijf waar je met een gerust hart zaken kunt mee doen -:)
Goed advies gekregen omtrent keuze / prijsstelling en kwaliteit van aangeleverde bestanden.
Fast delivery and very good quality
Expo Display Service is always a good partner for our exhibition stand.
Betrokken service met professioneel resultaat
Wij hebben tijdens het kiezen van een standbouwer geen spijt gehad van Expo Display Service. Ze brachten goed onze wensen in kaart en hielden rekening met ons beperkte budget. Het proces liep erg goed en ondanks dat er een aantal kleine tegenvallers waren (zoals een missend doek) werden deze zo snel en zo goed mogelijk opgelost. We stonden vol trots op de beurs!
Snel te monteren wanden met een professionele uitstraling
Deze Lumini beurswanden zijn een aanrader. Ze zijn makkelijk en snel op de bouwen en hebben een mooie en professionele uitstraling. Ook het demonteren gaat snel en efficiënt.
L’expérience Trustpilot