Varene kom veldig raskt. Jeg bestilte en del forskjellige leker, noen hadde bra kvalitet mens andre var ødelagte da ungene åpnet dem på julaften. Blandt dem som ikke funket var det et paw patrol blekk... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
En av Norges største leketøys kjeder. Extra-Leker har eksistert i Norge i 27 år og er 100% norsk. Det er vi stolte av. Extra Leker skal selge beste kvalitet til beste pris, og vi har stor fokus på å tilby god service til alle våre kunder både i butikk og på nett.
PB 224-Forus, 4066, Stavanger, Norvège
- kundeservice@extra-leker.no
- extra-leker.no
N'a pas répondu aux avis négatifs
Tragisk!
Bestilte 5 Cinnamoroll mystery figurer og 4 av dem er duplikater. Et soleklart bevis på at slikt anti-konsumer praksis er ikke holdbart!
Ekstremt dårlig service
Ekstremt dårlig service. Kjører kampanjer på FB der alt går i lås teknisk, og selger varer de ikke har på lager. Kaster bort tiden min på lovnader om produkter de ikke kan levere. Varene blir utsolgt mens man har dem i handlevognen. Dagen etter de kjører kampanjen har de selvfølgelig produktene på lager, men har absolutt null fleksibilitet til å ordne opp med kunden, null evne eller ønske til å finne en løsning, der de selv er den profesjonelle part som har gjort en feil. For noen skarve hundrelapper? Når de feiler så til de grader på enkle ting som dette, hva skjer da om man får problemer med større bestillinger eller reklamasjoner? Denne type kundeservice er et meget godt eksempel på hvordan man skremmer kunder vekk fra å handle der, både på nett og i fysisk butikk. Og jeg har gitt dem flere anledninger til å finne en minnelig løsning før dette innlegget postes.
Ekstremt dårlig kundeservice og…
Ekstremt dårlig kundeservice og bytterett
Sørvis på nullpunktet
Firkantede bytteregler. Fikk ikke byttet julegaver, som ikke har vært problem før.
Sur betjening og hovne folk i kundeservice. Null mer handel der.
Uten byttelapp på gavene er du screwed
Jeg vet ikke hvor mange tusen kroner jeg har brukt på Extra Leker de siste årene, men stort sett alle leker til barna og gaver til andre har blitt handlet her.
Stort sett har vi vært veldig fornøyd, selv om det i perioder har vært fryktelig irriterende at butikken ikke vet om de får inn varer som er utsolgt, og ikke har noen mulighet til å sjekke hva som er bestilt og når det kommer.
Det som overrasker meg mest er likevel at Extra Leker er fullstendig uinteressert i å yte noen som helst form for service for sine kunder.
Nå i julen har poden (dessverre) fått en leke, kjøpt på Extra Leker, hvor byttelapp manglet. Jeg er fullt klar over at retur og bytte ikke er lovpålagt eller noen man kan kreve, men jeg mener at det må gå an å vise skjønn i en situasjon hvor vi ønsker å bytte til et annet produkt. Spesielt siden leken er uåpnet, varen er på lager og fortsatt selges i butikken. Det er bare snakk om å vise litt forståelse og yte litt god gammeldags service for kundene sine.
Jeg foretrekker å handle lokalt fremfor på nett, spesielt siden lekebutikker også drives på lave marginer, men dette ræva. Extra Leker trenger ikke å ha meg som kunde for at butikken skal gå rundt derfor skal de også slippe det.
Fikk min pump etter bare noen dager
Fikk min pump etter bare noen dager, direkt fra fabrikken på Intex
Fungerer precis som di sa i sin annons
Snabb leverans ikke noe fuss, bare pluss
Temmelig stusslig
Dette gjelder avdeling Kristiansand Avenyen. Ser ikke ut som det blir ofte rengjort der. Jeg forstår unge mennesker er en grei (billig?) arbeidskraft. Men når de ikke har skrudd på kassa til åpningstid, ikke vet helt hvordan og er så sjenerte at de nesten skjelver. Så er det temmelig stusslig opplevelse å handle der.
Skadet vare
Mottok en vare fra dem som var skadet. Fikk bare beskjed om at kosmetiske skader dekkes ikke, verken rabatt eller ny vare. Kun at jeg kunne benytte meg av angreretten. Mens kostnaden for å returnere den skade varen måtte jeg dekke selv. Fryktelig kundeservice!!
Mangel på ordrebekreftelse
Bestilte varer, men fikk mottok ikke ordrebekreftelse på e-post. Trodde derfor at bestillingen ikke var gått gjennom, og bestilte derfor varene på nytt dagen etter.
Så kom det plutselig TO pakker, dobbelt opp med leker og TO fakturaer. Ønsket derfor å returnere den ene pakken, men finner INGEN informasjon om hvordan dette kan gjøres..
Elendig kundeservice
Hadde bestilt to julegaver. De hadde ikke engang sikret pakken, så da jeg åpnet den hadde esken til den ene gaven blitt ødelagt. Fikk ikke ny hos kundeservice, de bare ba meg benytte meg av angrerett hvor JEG som kunde må betale for returen. Elendig service, bestiller aldri der igjen. Styr unna.
''Kosmetiske skader er dessverre ikke en reklamasjonssak, da dette kan oppstå i transporten.''
Et selskap som ikke tar kundeservice på…
Et selskap som ikke tar kundeservice på alvor og gjemmer seg bak rigide retningslinjer og kjøpsbetingelser uten å vise et snev av vilje til fornuft. Anbefaler på det sterkeste å støtte andre lekebutikker som fortjener pengene dine mer.
Fantastisk service
Fikk fantastisk service av Rune hos Extra Leker Krokstadelva i dag.
Kan nesten ikke sette ord på god servicen med oppfølging.
Hilsen en superfornøyd kunde, som garantert kommer tilbake 👍
Sarpsborg svarer ikke på telefon
Det er umulig å få ta kontakt på telefon med Ekstra Leker på Sarpsborg. Ringer hele dag uten svar :(
Frekk og nedlatende behandling fra kundeservice
Varene jeg bestilte ble sendt til feil pakkeboks som var langt unna der jeg bor. Jeg ba om retur og bestilte nye varer som kom fram til rett adresse. Jeg fikk skylden for deres feil og må betale straffegebyr på mer enn varene som ble sendt i retur kostet. Varer de har fått tilbake som jeg ikke har mottatt. Det var utrolig frekk og nedlatende behandling selvom jeg forklarte hva som er skjedd. Her handler jeg aldri igjen på grunn av dette.
Bestilte to julegaver hos Extra Leker
Bestilte to julegaver hos Extra Leker. Varene var som beskrevet og i god kvalitet. Mottakerne var veldig fornøyd med gavene også , og lekene har virkelig tålt å bli brukt.
Gir 4/5 stjerner fordi frakten tok lengre tid enn anslått - selv om det var i juletider.
Skuffet over service
Selve handlingen grei, meget skuffet over service. Bestilte en gave innen fristen for julegaver. Mottok feil vare og ga tilbakemelding med spørsmål på hva som kunne gjøres. En ny forsendelse vil ikke rekke å være fremme før jul. Svaret var kort at jeg kunne returnere varen, så skulle de sende det jeg hadde bestilt (den vil ikke være fremme før jul), eller så kom de til å etterfakturere 200,- da den varen de hadde feilsendt var dyrere enn hva jeg faktisk hadde bestilt. Helt klart de som har gjort feil og når jeg ber om hjelp er det meget tydelig at det viktigste er å få de 200,- ekstra, ikke det å finne en løsning.
Kjøpte en bane action reaction .
Kjøpte en bane action reaction .
Der har ikke utskyter delen nok kraft til å sende kulen rundt looper.
Det syntes bursdags barnet lite om
Nekter publisere dårlig anmeldelse
Extraleker nekter å publisere anmeldelsen min av leke fiskestang. Jeg skrev at den var dårlig kvalitet og falt fra hverandre ved første bruk. Klager og fikk ny, men den og falt fra hverandre. Det er jo viktig for folk å vite at en vare er DÅRLIG KVALITET.
Varen kom dager for sent
Varen kom dager for sent, og jeg rakk derfor ikke å gi den til bursdag til nevøen.