Eye Wish Opticiens Avis 442

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een lenzenabonnement bij Eyewish en betaal maandelijks €26. Inmiddels heb ik 9 maanden lang geen lenzen ontvangen, terwijl ik hier wel gewoon voor heb betaald (€234 totaal). De red... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

In Ommen zeiden ze dat mijn zonnebril op sterkte niet gemaakt kon worden.Ik moest een nieuwe bril kopen. Even naar Dedemsvaart gereden, bril werd binnen 10 minuten gemaakt. Geen kosten , het was servi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

2 mega vriendelijke jonge heren ontvingen ons. Bij navraag waarom men een week eerder gesloten was, een eerlijk antwoord: oude bezetting andere baan. Ze helpen vanuit Limburg uit in Echt. Super... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was net bij de Eye Wish opticiens in amersfoort..Kwam met een kapotte bril binnen en ben met een goed gemaakte bril, als nieuw weggegaan. Sevice van de zaak. Aardige zeer vriendelijke mensen, hee... Voir plus

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 57 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Fijne medewerkers

Super fijn en goed geholpen bij eye wish Schagen voor mijn eerste bril. Over ongeveer 1.5 week kan ik mijn bril ophalen. Bedankt !

24 février 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

Advies en aandacht op maat

Persoonlijke aandacht en een op maat advies. Blij met mijn nieuwe aankoop en met Eye Wish :-)

26 février 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerlijk advies en vakkundig personeel

Dit was de tweede maal dat wij bij het filiaal in Bergen op Zoom onze brillen kochten. Niets meer dan lof voor de benadering, advies en vakkundigheid van het personeel. Komen graag terug.
Chapeau!

25 février 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Wat fijn dat u zo tevreden bent met het personeel en met de service, bedankt voor de review. Tot ziens in de winkel!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super geholpen en leuk personeel

Super leuk en goed geholpen aan mijn eerste bril uitzoeken en meten van mijn ogen ik vond dat best moeilijk maar goede uitleg wat mijn stond en niet leuk was
In de winkel in Schagen

21 février 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Bedankt voor het achterlaten van uw review. Wat fijn dat u zo prettig geholpen bent. Tot ziens in de winkel!

Eyewish Schagen

Ik was op zaterdagmiddag in de winkel, het was redelijk druk maar klanten werden goed en vlot geholpen. De medewerkers begroeten iedereen die binnenkomt en checken binnen een paar minuten of je een korte vraag hebt of dat er langer tijd nodig is. Daardoor hoeft niemand onnodig lang te wachten, want iedereen wordt gezien. Verder zijn de medewerkers vakkundig, vriendelijk en opgewekt. En ook over de producten en service na de aankoop ben ik dik tevreden, heb hier al eerder brillen gekocht, altijd goed.

15 février 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Bedankt voor uw review, wat fijn om te horen dat u zo snel geholpen kon worden. Wij vinden het leuk om te horen dat u zo tevreden bent! Tot ziens in de winkel. :)

Top opticien!

Ik ben heel fijn en deskundig geholpen bij Eye Wish in Schagen. Passend advies over een montuur en de oogmeting was ook prettig. Er wordt ook goed meegedacht over lenzen passend bij je levensstijl. Over het algemeen een hele positieve ervaring ten opzichte van andere opticiens, waar ik langs ben geweest. Bedankt Eye Wish Schagen!

15 février 2025

Noté 4 sur 5 étoiles

Zaterdag me ogen laten meten ,,en een…

Zaterdag me ogen laten meten ,,en een nieuw montuur, kompleet, de prijs is goed, en de mevrouw die me hielp was super -nu maar hopen dat als de bril geleverd is ook super is voor me ogen .

Mijn opticien!

Iedereen is heel vriendelijk en ze doen er alles aan om je te helpen en te adviseren. Ik kom al meer dan 35 jaar bij Eyewish, en heb dus veel ervaring. Ook in de toekomst blijft het mijn opticien!

Réponse : Eye Wish Opticiens

Goed om te horen dat u tevreden bent met de service van Eye Wish en dat wij u al 35 jaar als klant mogen verwelkomen in onze winkels. Bedankt voor uw review!

Denken goed met je mee

Denken goed met je mee, prettige service.

Réponse : Eye Wish Opticiens

Goed om te horen dat u tevreden bent met de service van Eye Wish. Bedankt voor uw review!

Altijd goede service!

Ik kom al jaren bij Eyewish (Hesseplaats). De service vind ik hier echt heel erg goed. De medewerkers zijn klantvriendelijk en ze verkopen kwaliteit. Heel erg blij mee.

6 février 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Wat fijn dat u zo prettig geholpen bent en tevreden bent met onze kwaliteit. Tot ziens in de winkel!

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een hele goeie ervaring het was…

Het was een hele goeie ervaring het was echt een super service ze hebben me heel goed geholpen met het vinden van mijn nieuwe bril dankzij hun heb ik nou een prachtige bril wat een super service

27 janvier 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Bedankt voor het achterlaten van een review! Wij zijn blij om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad en een mooie bril heeft uitgekozen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Een nette winkel met gemotiveerde medewerkers

De winkel in Bergen op Zoom is altijd netjes. Medewerkers zijn altijd vriendelijk en netjes en helpen je graag en goed om voor jouw de beste keuze te maken. Komen gemaakte afspraken na. Medewerkers zijn ook heel geduldig. Het is een topteam

1 février 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wij zijn blij om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad!

Slechte service bij Eye Wish

Slechte service bij Eye Wish in Paddepoel Groningen. De meneer die de oogmeting deed was vriendelijk en behulpzaam.
Echter de man in de winkel was niet klantvriendelijk, ik kreeg geen hulp en was enkel en alleen met iemand anders aan het koffie drinken.
Ik moest een bril uitkiezen maar ik ben zo uit de winkel gelopen, hier kom ik niet weer!

31 janvier 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Wat onwijs vervelend dat u een negatieve ervaring heeft gehad in deze winkel. Indien u een vervolg wenst met uw klacht kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice.

Noté 1 sur 5 étoiles

Eyewish Weert: je maak een afspraak voor niks!

Eyewish Weert:

Ik ga hier heen sinds ik 8 jaar ben. Altijd een goede service gehad. Tot de laatste twee afspraken.
Ik heb voor beide afspraken moeten wachten. En ook wanneer de afspraak lopende was ( bij de oogmeting ). Werd er niet persoonlijk met mij omgegaan.
Enkel werd er over de persoon zelf gepraat. De medewerker was nog in stage en was heel erg onzeker. Wilde eigenlijk ook niet mijn oogmeting doen.
Ze begon wij alle vragen te stellen die al in het systeem stonden en dit nam tijd op van ongeveer 10 tot 20 min. Dit kon voorkomen kunnen worden als er naar mijn naam en geboortedatum gevraagd werd. Dit werd pas op het einde gedaan.

Bij de oogmeting zelf ging het ook niet goed. De medewerkers was onzeker en dit gaf mij geen goed gevoel over mijn oogmeting. Pas op het einde werd er een ervaren collega erbij gehaald om alles te controleren. Hierna had ik weer een goed zicht. Maar toch geeft dit geen prettig gevoel over je eigen ogen.

Voor de tweede afspraak had ik om 14.00uur de afspraak staat voor de glazen in mijn bestaand montuur te plaatsen. ik was 10 min te vroeg en liet mijn bril daar achter. Er werd aan me vermeld dat het 30 min zou duren. En na 30 min kwam ik terug, waren de glazen nog niet klaar. Er werd vermeld dat dat het nog een 15 min zou duren. Deze 15 min waren 45 min geworden.

Hierdoor heb ik koppijn opgelopen en nog steeds geen goed gevoel hierover.

Ik weet niet of ik voor de volgende bril nog terug wil gaan

31 janvier 2025

Allemaal helemaal prima!

Heel vriendelijk personeel dat de tijd voor je neemt, lekkere koffie en nijn bril was netjes op tijd binnen. Allemaal helemaal prima!

Réponse : Eye Wish Opticiens

Wat een mooie woorden. Heel erg bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zoals altijd weer goed en professioneel…

Zoals altijd weer goed en professioneel geholpen bij eye wish Bergen op Zoom.

Réponse : Eye Wish Opticiens

Wat fijn dat u tevreden bent over Eye Wish in Bergen op Zoom. Heel erg bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wilfred nam echt de tijd voor mij

Wilfred nam echt de tijd voor mij. En wilde het beste voor mij.

Betreft Eye Wish Schagen

Eyewish julianaplein Voorburg

Eyewish julianaplein Voorburg, weinig service bij een bedrijf waar je al meer dan 30 jaar komt.
Enorm verloop in personeel. Totaal ongeïnteresseerde medewerkster.

23 janvier 2025

Goede ervaring Schagen

Vriendelijke hulp bij het uitkiezen van een montuur, duidelijke uitleg bij oogmeting en keuze van de glazen.

25 janvier 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Bedankt voor het achterlaten van een review! Wij zijn blij om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad!

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte winkel heb een bril besteld…

Slechte winkel heb een bril besteld duurde 5 weken ze waren hem kwijt oké kan gebeuren . Half jaar later weer een nieuwe bril besteld zit alweer 5 weken te wachten zijn ze hem weer kwijt nooit meer naar eyewish ingaan ze hem weer opnieuw bestellen schande..

25 janvier 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus