Eye Wish Opticiens Avis 442

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een lenzenabonnement bij Eyewish en betaal maandelijks €26. Inmiddels heb ik 9 maanden lang geen lenzen ontvangen, terwijl ik hier wel gewoon voor heb betaald (€234 totaal). De red... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

In Ommen zeiden ze dat mijn zonnebril op sterkte niet gemaakt kon worden.Ik moest een nieuwe bril kopen. Even naar Dedemsvaart gereden, bril werd binnen 10 minuten gemaakt. Geen kosten , het was servi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

2 mega vriendelijke jonge heren ontvingen ons. Bij navraag waarom men een week eerder gesloten was, een eerlijk antwoord: oude bezetting andere baan. Ze helpen vanuit Limburg uit in Echt. Super... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was net bij de Eye Wish opticiens in amersfoort..Kwam met een kapotte bril binnen en ben met een goed gemaakte bril, als nieuw weggegaan. Sevice van de zaak. Aardige zeer vriendelijke mensen, hee... Voir plus

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 57 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 2 sur 5 étoiles

Klant verloren.

Al jarenlang klant en ook een mooie bril gekocht in 2024. Enige vervelende was dat de afstelling van de poten vaak moest worden bijgesteld. Bij voorover bukken viel de bril daardoor paar keer van mijn neus.
Toek ik na 1 jaar mijn bril wilde opzetten, brak het montuur. Helaas werd mijn claim op garantie afgewezen en kon ik alleen een nieuw montuur aanschaffen.
Laatste keer klant geweest na deze slechte service.

14 avril 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Wat jammer om te horen dat uw bril niet naar wens zat en dat het montuur uiteindelijk brak. We begrijpen dat dit erg teleurstellend voor u moet zijn, zeker als trouwe klant. Uw ervaring nemen we serieus en nemen deze feedback mee. Wij hopen in de toekomst uw vertrouwen terug te mogen winnen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Je wordt goed en vakkundig geholpen …

Je wordt goed en vakkundig geholpen en alle adviezen zijn goed onderbouwd

5 avril 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Wat geweldig om te horen dat de hulp zo goed was! Bedankt voor de review en tot ziens.

Goed geholpen

Ontzettend goed geholpen en er werd ruimschoots tijd voor ons gemaakt, door een zeer klantvriendelijke medewerker . Filiaal Oegstgeest

12 avril 2025

Noté 4 sur 5 étoiles

Oogmeting bril

Deskundige meting en advies. Ook bij het uitzoeken van de bril(len) goede adviezen en fijne omgang bij Eye Wish Schagen.

7 avril 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de meting, het advies en de service bij de Eye Wish in Schagen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Eye wis weert waardeloos is niet te…

Eye wis weert waardeloos is niet te bereiken. Een bril gekocht en gevraagd wanneer ik hem zou kunnen ophalen , het antwoord van de filiaalmanager was binnen 14 dagen dit omdat.ik hem op korte.termijn nodig had. Vandaag de 15 e dag.maar een geprobeert te bellen naar Weert , niemand neemt op. Toen het 06 nummer gebeld leek alsof ze in.een tunnel reed. Toen maar met de klantenservice gebeld en die zouden een bericht naar Weert.sturen maar ja zit nog te wachten.

1 avril 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Het kan soms erg druk zijn, waardoor het niet altijd direct mogelijk is om de telefoon te beantwoorden.

Ik heb nogmaals verzocht dat de winkel contact met u opneemt. Hopelijk wordt u snel geholpen. Mocht u verdere vragen hebben, laat het ons gerust weten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij Eyewish Lent zeer deskundig en prettig geholpen!

Bij Eyewish Lent zeer deskundig en prettig geholpen! Nu sinds een paar weken heel erg blij met mijn bril van Eyewish na een zoektocht van ruim een jaar langs verschillende andere grote opticienketens. Deze hebben heel erg hun best gedaan mij te helpen met steeds andere glazen en/of sterktes, maar konden mij uiteindelijk niet helpen. Steeds netjes mijn geld terug gehad, maar nog geen goede bril.

Wat maakte dat het bij Eyewish Lent binnen een week (!!) wel lukte?
1. De zeer grote deskundigheid en betrokkenheid van de filiaalleider die zijn uitgebreide kennis en ervaring vanuit groot enthousiasme voor zijn vak elke dag blijft ontwikkelen.
2. De andere medewerkers die met kennis van zaken en heel prettige klantbenadering ook weten wanneer ze hun collega/filiaalhouder moet vragen om zijn specifieke kennis in te zetten.
3. Allemaal werkend vanuit de filosofie om voor elke klant de best passende oplossing te bieden.
4. Een uitgebreide collectie zeer goede brilglazen, waaronder Rodenstock en Zeiss, die in mijn situatie een deel van de oplossing waren.

Ik ben op vrijdag en zaterdag zeer uitgebreid getest en er werd zeer goed naar mijn verhaal geluisterd en daarop doorgevraagd. Vervolgens werd gekeken welk type en merk glas met welke aanpassingen in o.a. sterkte en progressie daar het beste bij zou passen. Alles werd nog een laatste keer gecontroleerd en meteen besteld. De donderdag daarop werd ik al gebeld dat mijn bril klaar was!
Vanaf het eerste moment met een goed zicht dat ik al heel lang niet gehad had. Binnen 24 uur waren mijn ogen er helemaal aan gewend en was en ben ik heel erg blij met mijn bril en met mijn opticien!
Zoals mijn vrouw nu zegt: Eyewish is EYEWISE !

7 mars 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en enthousiaste review! Wat geweldig om te horen dat u zo goed geholpen bent bij Eye Wish Lent en eindelijk de perfecte bril heeft gevonden. We waarderen uw mooie woorden over onze medewerkers en hun deskundigheid enorm.

We wensen u veel plezier met uw nieuwe bril en staan in de toekomst graag weer voor u klaar!

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende service bij Eye Wish…

Hoewel ik mijn bril niet bij Eye Wish Dierenselaan, Den Haag had gekocht, werd ik toch goed geholpen toen de schroefjes van de pootjes los waren gaan zitten. De schroefjes werden gecontroleerd, aangedraaid en de bril schoongemaakt. En we kregen ook nog goede adviezen. Zij wilden absoluut geen kosten in rekening brengen.

26 mars 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij Eye Wish Dierenselaan. We streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden. Uw positieve feedback wordt zeer gewaardeerd!

Noté 4 sur 5 étoiles

Nieuwe bril

Vlotte en fijne behandeling met een goede oogmeting en alles via afspraak
Er is ruim de tijd genomen met goede adviezen

14 mars 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de oogmeting en onze service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Afspraak gemaakt en kon de zelfde dag…

Afspraak gemaakt en kon de zelfde dag nog terecht
Werd goed geholpen wat een top bedrijf in Schagen.

10 mars 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Bedankt voor uw feedback! Fijn dat u goed geholpen bent. We waarderen uw compliment en zien u graag weer terug! :)

Telefonische bereikbaarheid

De telefonische bereikbaarheid filiaal Dierenriemstraat Gronibngen is ver onder de maat: 6x bellen en steeds een antwoordapparaat . Belachelijk. Dit heb ik daar al meerdere keren meegemaakt en ik ben er klaar mee !

18 mars 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Goedemiddag mevrouw, wat vervelend om te vernemen dat u de winkel niet te pakken kreeg. Inmiddels heb ik vernomen dat de winkel u heeft kunnen terugbellen. Excuses voor het ongemak.

Schagen

Locatie: Schagen

Wat zijn we super goed geholpen! Er werd genoeg tijd voor ons genomen en goed met ons mee gedacht. Elke optie werd duidelijk omschreven waardoor wij een goed geïnformeerd keuze konden maken

15 mars 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Bedankt voor uw review! Wat mooi om te horen dat u goed geholpen bent en alle opties duidelijk uitgelegd kreeg. We staan altijd voor u klaar!

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg goed goed geholpen in filiaal schagen

Erg goed goed geholpen door Romy in filiaal schagen.
Goed opgemeten en goed advies gekregen.
2 mooie brillen gekocht.

15 mars 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Bedankt voor de review! Fijn dat Romy u zo goed heeft geholpen en u tevreden bent met uw nieuwe brillen. Veel plezier ermee!

weert!!!

weert!!!
Pas op voor deze winkel! Ze verkochten brillen met krassen, gaven dat toe, maakten weer nieuwe glazen met krassen en nu ontkennen ze alles! Ze weigeren het geld terug te geven, hoewel ze dat in eerste instantie beloofd hebben. Uiteindelijk zit ik zonder bril en krijg ik het geld niet terug. Geen vertrouwen, ga ergens anders heen! De directeur is onbeschoft aan de telefoon! en verstopt zich! schande!!!

een toilet story in deze winkle begrijp ik!!!

14 mars 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Wat onwijs vervelend dat u een negatieve ervaring heeft gehad in deze winkel. Indien u een vervolg wenst met uw klacht kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice. U kunt hen mailen via customersupport@eyewish.com.

Noté 1 sur 5 étoiles

Het is een schande dat een medewerker…

Het is een schande dat een medewerker op deze plek zich verkeerd gedraagt en vervolgens nog een grotere fout maakt door te liegen wanneer ze ermee geconfronteerd wordt. Ik zou je meer gerespecteerd hebben als je je fout had toegegeven, maar in plaats daarvan koos je ervoor te liegen.

De medewerker die zich eerder racistisch tegenover mij gedroeg, beweerde dat ze niet wist dat degene die haar vroeg of mijn zoon het toilet mocht gebruiken, mijn man was. Vervolgens loog ze en zei dat "mijn man en zoon" naar binnen waren gegaan en dat hij haar op een ongepaste manier had gevraagd. Ze loog nog meer door te zeggen dat ze hem had verteld dat er een restaurant naast hen was waar hij het toilet kon gebruiken, wat nooit is gebeurd. Mijn zoon en mijn man waren bij mij en gingen niet zomaar naar binnen, en zij wist dat heel goed.

Bovendien, toen ik jou vroeg hoe vreemd het was dat jullie geen toilet voor klanten hadden, antwoordde jij op een neerbuigende en arrogante manier dat jullie wel een toilet hebben, maar niet voor klanten. Dus, beste dame, jij wist dat mijn zoon bij mij was en toch koos je ervoor te liegen.

Wat betreft haar bewering dat mijn man op een "onbeleefde" manier om het toilet had gevraagd, wil ik je iets duidelijk maken: wij als familie gedragen ons altijd correct en respecteren iedereen, vooral in het bijzijn van onze zoon. Wij voeden hem op om respectvol te zijn tegenover anderen en om beleefd te vragen wanneer hij iets nodig heeft. Ik ben nu wel benieuwd hoe jij je kinderen hebt opgevoed.

Wat betreft het wachten op mijn beurt: toen ik eindelijk de onderzoeksruimte voor mijn oogmeting mocht betreden, verliet ze die plotseling om een nieuwe klant te helpen. Toen ik haar hierop aansprak, zei ze dat het niet lang had geduurd. Maar de klant kwam binnen en kon net zo goed wachten zoals ik eerder had gedaan. Hij had geen haast en vroeg alleen of hij zijn ogen hier kon laten testen en of hij dat meteen moest doen of een afspraak moest maken. Toen ik uit de kamer kwam en jou erop wees dat mijn afspraak om 12 uur was en ik al lang aan het wachten was, zei je koeltjes dat je bezig was met een andere klant. Ik zei toen dat mijn afspraak belangrijker was, omdat ik die al een week geleden had gemaakt, maar jij negeerde me volledig en ging door met de andere klant.

Uiteindelijk zei de klant – omdat hij wél respectvol was – dat hij later zou terugkomen. Maar jij, uit pure koppigheid, stond erop om hem alsnog te helpen. Toch herhaalde hij dat hij online een afspraak zou maken en later terug zou komen.

Dus, beste dame, jouw leugens en verdraaiingen van de waarheid bewijzen zonder enige twijfel dat je ons discriminerend hebt behandeld. Jij dacht waarschijnlijk: "Deze mensen zijn geen Nederlanders en waar zij vandaan komen, weten ze niet eens hoe ze een toilet moeten gebruiken. Hun zoon zal het toilet vies maken en overal plassen." Terwijl jullie service om het toilet te gebruiken gewoon op de website staat! Had ik dat eerder geweten, dan was mijn reactie in de winkel heel anders geweest.

De klantenserviceverantwoordelijke vertelde mij wat je hebt gezegd, en eerlijk gezegd voel ik medelijden met jou. Want uiteindelijk moest je liegen. En tegen degene die jou heeft aangenomen, zeg ik: een werknemer die liegt, kun je niet vertrouwen.

10 mars 2025

Beste mevrouw Omran,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht om te horen dat u zich in onze winkel niet correct behandeld heeft gevoeld. Dit is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden, en wij nemen uw klacht zeer serieus.

We willen ons verontschuldigen voor het ongemak dat u en uw familie hebben ervaren. We begrijpen dat vriendelijkheid, eerlijkheid en respect van groot belang zijn, en het spijt ons dat u dit anders heeft ervaren. We zullen uw feedback intern bespreken en waar nodig actie ondernemen om te zorgen dat elke klant bij ons met respect en zorg wordt behandeld.

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima service. Zeer tevreden.

Bij Eye Wish twee brillen gekocht.
In eerste instantie waren er wat problemen maar deze werden goed en vakkundig opgelost.
Mijn volgende bril bestel ik hier weer.
Zeer tevreden.

7 mars 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Hartelijk dank voor uw review en uw vertrouwen in ons. Het is fijn om te horen dat eventuele problemen naar tevredenheid zijn opgelost en dat u blij bent met uw brillen.

Heel goede ervaring

Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen en werd gevraagd wat we wilden. De medewerker legde alles goed uit wat hij deed, bij het opmeten van de ogen. Er was een gemoedelijke sfeer en bij het uitzoeken van de monturen was er alle geduld. Ook daarna was er een gemoedelijke sfeer. Heel goede ervaring

6 mars 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u onze service tijdens uw bezoek zo heeft gewaardeerd. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ze nemen de tijd en de vrouw die mij…

Ze nemen de tijd en de vrouw die mij hielp met lenzen meting wist heel goed waar ze mee bezig is.
Fijn contact en zeker aan te raden als opticien.

5 mars 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je goed geholpen bent bij de lenzenmeting!

Zeer vriendelijk personeel.

Zeer vriendelijk personeel in Helmond.
Bijna een feestje. Hele goede uitleg. Makkelijk afspraken maken.

3 mars 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Bedankt voor de review! Wat fijn om te horen dat je onze service in Helmond als zo positief hebt ervaren. Hopelijk zien we je snel weer!

De beste opticien!

Ik ben bij de Eyewish winkel in de Huesmolen in Hoorn geweest. Zeer vriendelijk, maar nog belangrijker, zeer kundig personeel! Daar ga je heen voor een goed advies!

26 février 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Wat fijn dat u zo prettig geholpen bent. Tot ziens in de winkel!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus