Ik heb een lenzenabonnement bij Eyewish en betaal maandelijks €26. Inmiddels heb ik 9 maanden lang geen lenzen ontvangen, terwijl ik hier wel gewoon voor heb betaald (€234 totaal). De red... Voir plus
Lisez les avis des autres
In Ommen zeiden ze dat mijn zonnebril op sterkte niet gemaakt kon worden.Ik moest een nieuwe bril kopen. Even naar Dedemsvaart gereden, bril werd binnen 10 minuten gemaakt. Geen kosten , het was servi... Voir plus
2 mega vriendelijke jonge heren ontvingen ons. Bij navraag waarom men een week eerder gesloten was, een eerlijk antwoord: oude bezetting andere baan. Ze helpen vanuit Limburg uit in Echt. Super... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik was net bij de Eye Wish opticiens in amersfoort..Kwam met een kapotte bril binnen en ben met een goed gemaakte bril, als nieuw weggegaan. Sevice van de zaak. Aardige zeer vriendelijke mensen, hee... Voir plus
A répondu à 57 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Sinds een jaar een bril die steeds niet…
Sinds een jaar een bril die steeds niet lekker zit diverse malen terugkomen bij de zaak en steeds bijgesteld daarnaast was na 2 maanden ook de lak van de pootjes dus afgelopen Donderdag wederom terug werd vriendelijk ontvangen en uit hun zelf werd me een nieuw montuur aangeboden omdat ze begrepen dat de bril en ik geen vrienden meer waren vandaag het nieuwe montuur ontvangen waar mijn glazen gelukkig ingezet konden worden alleen maar lof voor Eye wish Oosterhout bedankt
Goede vakkundige medewerkers
Goede vakkundige medewerkers. Niets is teveel. Bij mij op twee momenten uitgebreid gemeten op 13 en 24 juni 2024 en toch niets aan mij verkocht omdat het maar een kwart scheelt.
Geeft veel vertrouwen en kom hier zeker terug als ik goed advies wil of een bril wil kopen. Dank voor de goede en kosteloze service!
Alles wat fout kan gaan
Alles wat fout kan gaan, gaat fout. Zowel in de winkel als mailcontact met klantenservice.
Verkeerde glazen
Verkeerde glazen in bril waardoor 3 weken (met hoofdpijn) op goede bril moeten wachten. Geen excuses, korting niet mogelijk. Kortom nooit meer eyewish 😖 Mijn reserve bril en zonnebril koop ik ergens Anders…
Vestiging bergen op zoom
Vestiging bergen op zoom heeft een klant minder! Voorheen een betrokken en enthousiast team....helaas wisselingen wat maakt dat de nieuwe medewerker gewoon keihard liegt en zijn gemaakt afspraken niet na komt. Ons daar niet meer gezien.
Coating glazen laat los
Coating glazen laat los. Extra verzekering genomen, viel nog binnen de garantie maar zeiden doodleuk dat ik de bril had laten vallen. Het waren krassen. Het andere filiaal beweerde wel dat de coating had losgelaten. Andere opticien vertelde mij, knap dat ze dat zeiden want de coating beschadiging zit aan de binnenkant. Bril van mijn man brak ook pootje spontaan af. Voor ons nooit meer!!!! Je wordt ook nog besodemieterd met een extra nep verzekering.
Eyewish gebruikt nu Shamir glazen? De lelijke eend onder het glaswerk?
Eén brillenglas werd op garantie vervangen, dacht ik. Ik bleek echter 2 nieuwe glazen (L+R) te krijgen van het mij onbekende merk Shamir. Keuze van Eyewish. Die glazen waren om te beginnen niet helemaal volgens de meting gemaakt. De lenzen reflecteren/spiegelen wat achter me is en de wijze van glazen slijpen is echt afwijkend, zodanig dat ik mijn computerscherm amper nog kon lezen en het kijken vermoeiend werd. Terug naar de optiekwinkel, niks aan de hand, bril werd bijgesteld en dat gaf idd enige verbetering. Maar de glazen blijven heel matig. Daarom een tijdje een oude bril gedragen en vandaag elders nieuwe glazen gekocht, Zeiss. De zeer uitgebreide meting gaf minder sterke glazen aan. Voelt goed...
Lenzen contract opzeggen
Wilde het contract van de lenzen van onze zoon opzeggen. Ze waren ineens bijna 2x zo duur geworden en ook nog andere. Maar omdat hij 20jaar is moet hij het zelf doen. Op zich logisch maar het loopt al jaren via ons. We betalen ze ook. Het lijkt meer allemaal op oplichterij ineens de prijzen verdubbele zeggen dat de soort lenzen niet meer leverbaar zijn. Via internet bij andere aanbieders gewoon wel leverbaar. Jammer dat het zo moet gaan.
Super personeel
Super personeel, zeer vakkundig en vriendelijk. Na een jaar breekt montuur van mijn man op onverklaarbare wijze en er wordt gratis nieuw montuur besteld. Geen gedoe. Zelf ook meerdere brillen van dit filiaal en ben enorm tevreden met alle service en kennis.
Eye Wish Zwolle casht maar laat klant…
Eye Wish Zwolle casht maar laat klant stikken
Doel was om bij een goede opticien een klasse bril te kopen. Prima montuur gevonden die goed zit met goede glazen. Betalen en .. genieten? Hoh maar: tot vier keer aan toe viel het glas uit het montuur en daarna liet de coating los. Tot twee maal toe gereclameerd maar laten de klant keihard en ijskoud in de steek met de mededeling dat na 2 jaar er geen garantie meer is. Gezien de mensonvriendelijke houding is bij deze elke consument gewaarschuwd. Geen ster waardig
Heel slechte service
Heel slechte service! Veel spijt dat ik hier mijn oog heb laten en nieuwe dure bril laten. Na nog geen een van de armaturen is onderdeel losgekomen en de korting is ook los gekomen. Naar de winkel gegaan. Ze gaven aan dat geen koting maar kras de armaturen was niet te repareren en ze zouden nieuwe bestellen na twee manden nog steeds niets van de winkel gehoord. en ik heb dit bij andere optiek winkel en ze gaven aan dat de korting is ook loos. Zsm oplossing voor mijn problemen.
Eyewish Uithoorn,
Eyewish Uithoorn,
Klant onvriendelijk, luistert niet en geeft geen goede adviezen. Is allemaal haastwerk. Resultaat bril met dikke glazen vanwege montuur zonder frame aan de onderkant waardoor de bril ook zwaarder wordt. Ogen test werd verteld het slechter was geworden, na aanschaf bril vergeleken met de oude was het verschil minimaal. Helaas de bril laten vallen waardoor 2 kleine pitjes in het glas zitten. Oplossing was een nieuw glas €350,-- of een nieuwe bril van bijna €1000,--
Toch maar een nieuwe bril aangeschaft maar dan bij Hans Anders voor de helft van de prijs en gratis verzekering tegen schade - wat een service.
Associale manager
Vorige week bezocht ik Eyewish Tiel samen met mijn moeder om een bril voor haar uit te zoeken. Er was op dat moment een actie van 35% korting. De week ervoor was ik er zelf geweest voor mijn eigen bril, waarbij de rubbers van de glazen vervangen moesten worden (het gaat om een Silhouette-bril). Ik had expliciet gevraagd om voorzichtig met de glazen om te gaan. Ik had ook gevraagd om nauwlettend te controleren of de glazen niet beschadigd waren en om daar een foto van te maken. Na het vervangen van de rubbers bleek dat de glazen licht beschadigd waren. Ik heb dit gemeld en de foto liet ook zien dat de schade er voorheen niet was. Ik heb er verder geen punt van gemaakt, maar ik heb wel gevraagd om in het vervolg voorzichtiger met de glazen om te gaan.
De volgende dag nam ik contact op met Eyewish Tiel om te vragen of de actie van 35% korting nog geldig was. Ik sprak telefonisch met de assistent-manager en vroeg haar of de korting nog werkte in het systeem. Ik kreeg de indruk dat ze niet de moeite wilde doen om dit te controleren, wat mij irriteerde. De korting bij de bril van mijn moeder was eigenlijk al verlopen, maar het systeem accepteerde de korting nog wel. Ik vroeg haar daarom letterlijk of ze dit nogmaals kon controleren. Ze antwoordde dat dit niet kon en niet mocht. Ik zei haar dat de manager dit wel had gedaan, maar ze weigerde dit te doen. Uiteindelijk heb ik het gesprek afgekapt.
Vandaag ging mijn moeder haar bril ophalen en vervolgens vroeg de manager of ik naar achteren kon komen voor een gesprek. De manager verweet mij dat ik had gezegd dat ik "schijt" had aan de assistent-manager aan de telefoon. Dit is absoluut niet waar. De manager was zelfs niet aanwezig tijdens het telefoongesprek, maar geloofde de assistent-manager eerder dan mij. De manager eiste dat ik mijn excuses zou aanbieden voor iets wat ik niet had gezegd. Ik ben van mening dat ik geen excuses hoef aan te bieden voor iets wat ik niet heb gezegd.
Vervolgens zei de manager dat de overeenkomst dan niet door zou gaan en dat ik mijn geld terug zou krijgen. Ik vroeg letterlijk of ik een bewijs kon krijgen dat het geld was teruggeboekt. Dit kon de manager niet geven. Daarna werd mij verzocht om de winkel te verlaten, met de dreiging dat anders de politie zou worden gebeld.
Ik ben van mening dat dit niet de manier is waarop je met elkaar omgaat, en zeker niet van een manager.
nog niet eens 1 ster waard dure brillen…
nog niet eens 1 ster waard dure brillen aangeschaft en achteraf alles van plastic je wordt opgelicht waar je bij staat kom
je na 1 week terug omdat de sterkte niet klopt krijg je ja als antwoord ja daar kunnen wij niks aan doen.
ga nooit meer na deze opticien bah ba
Slechte ervaring in Etten-Leur
Centrum Breda is top. Door verhuizing naar eyewish Etten-Leur gegaan. Dat was een slechte ervaring. De oogmeting en bril uitkiezen gaat goed, daarna gaan er diverse dingen fout. Lang wachten, stagiaires die het woord voeren, geen tegemoetkoming voor de extra kosten die ik moest maken. Al hadden ze maar symbolisch iets gegeven. Zo spijt dat ik hier zoveel geld heb uitgegeven; € 800 +
Samen met mijn vrouw lensen op laten…
Samen met mijn vrouw lensen op laten meten en besteld,volgens de verkoopster en de site zou het 3 tot 6 dagen duren
voordat ze binnen zouden zijn,we gaan nu de 4e week in en als ik het filiaal in Den-Bosch bel kunnen ze me alleen maar vertellen dat ze er nog niet zijn.Mijn vrouw heeft
inmiddels in huis al het meubilair al omvergelopen aangzien ze zo blind is als een mol op dit moment.Hoe gaan we dit oplossen Eye Wish ?
Eye wish Haarlemmerdijk Amsterdam
Eye wish Haarlemmerdijk Amsterdam
Teleurgesteld na de botte reactie op mijn vraag of de korting die in mijn bus viel ook voor mijn bestelling kon gelden. Helaas, net te vroeg besteld was het antwoord. Waarom ze me niet geïnformeerd hebben over de actie die twee dagen later zou starten? We zijn vaste klanten en goede klanten ??? Geen antwoord, geen handreiking. Goodbye Eyewish … dit was de laatste keer.
Eyewish veghel.
Eyewish veghel.
Vorige week afspraak gemaakt.
Dhr. Was er niet.
Gisteren belde ze , heeft u een afspraak om 13.30.uur?
Nee dat was vorige week.
Morgen om 15.00 uur.
Worden we gebeld , Dhr is er weer niet. Zo ga je niet met klanten om. Voor ons hoeft het niet meer. Geen vertrouwen meer.
In een woord slecht.
Wilde alleen een oogmeting
Wilde alleen een oogmeting
Omdat ik me op dit moment geen dure bril kan veroorloven, maar wel de nood heb aan een bril, besloot ik om alleen voor de oogmeting te gaan. Met de meet waardes wilde ik tijdelijk een goedkope bril aanschaffen. (brillen bij Eye Wish zijn allemaal dure merken). Toen ik dat aangaf na de meting werd me duidelijk gemaakt dat dit niet de bedoeling was. Een meting bij hun betekend ook een bril bij hun. Over de meting betalen werd amper gesproken en van tafel geveegd. Sorry hoor maar bied dan ook goedkopere monturen aan voor de lagere inkomens. Niet iedereen kan 400 € ophoesten voor een simpel brilletje. Verder in de straat zat een concurrent en daar ben ik naar binnen gestapt. Legde het voorval aan en de vriendelijke man gaf aan dit anders op te lossen. Ik betaal 40€ voor de meting nu en krijg de meetresultaten mee. Van zodra ik mij een goede kwaliteit bril kon aanschaffen kon ik bij hem terecht en kreeg ik de betaalde oogmeting als extra korting. Daar was ik helemaal mee eens. Zo had ik een tijdelijke betaalbare oplossing en hij een klant erbij. Eye Wish , zet jullie bril op en zorg dat jullie ook betaalbare brillen hebben (vanaf 100€).
Recensie voor de eyewish in het…
Recensie voor de eyewish in het Zijdelwaard, Uithoorn.
Fijn geholpen door het meisje wat de eerste oogmetingen doet. Echter is haar baas en/of collega die het later overneemt geen prettige man om door geholpen te worden.
Ik wilde mijn ogen laten meten om te overwegen nieuwe glazen te kopen voor mijn bril. Toen ik liet weten dat ik er nog even over na wilde denken kreeg ik een nare houding en nare blik en ging meneer heel snel door zonder nog iets te zeggen naar de klant na mij.
Ik raad hem dus absoluut niet aan. Is erg “ vriendelijk “ totdat je toch niet gelijk iets koopt. Door deze reactie van hem ga ik liever ergens anders heen voor mijn nieuwe glazen.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.