Inden at vi lige fortsætter denne her, så vil jeg lige give en reminder på sidste anmeldelse fra dig:
"Mega over priced
Uoriginale side skørter
1200 kr når man møder op der og så siger han kolegapris (godt man ikke arbejdter der) er 1000 kr(samt jeg afmontere selv)
Ny pris der ved det eneste sted i EU der sælger dem 800 det er inkluderet forsendelse.
Ud over det mangler der en klap samt der er sten salg,på den anden klap og på siden.
Det er jo latterligt"
Dette var den anmeldelse du kom med sidste gang. Her kommer du med et direkte angreb og påståelser som ikke var korrekte på nogen tænkelige måder, hvilket bliver besvaret i vores modsvar til din anmeldelse.
I dag vælger du at ringe herned for igen at ville bestille sideskørterne til din bil, og ja der bliver du besvaret med at vi desværre ikke vil sælge dig delene. Det har intet at gøre med at vi ikke vil sælge dem, for det vil vi absolut gerne, men med den behandling vi har fået af dig tidligere og nu igen, nej så ønsker vi ikke at sælge til dig. Vi er på ingen måder fornærmede, men da vi desværre ikke lever op til de krav og forventninger som du har til os, så må vi erkende at vi må sige fra overfor dig ifht. at levere delene til dig. Hvis det ikke er kundeservice at kunne erkende at vi ikke lever op til dine forventninger til hvordan forretningen skal køres, så ved jeg ikke hvad jeg så skal kalde det. Jeg er sikker på at der sidder andre ophuggere som gerne vil have lov at sælge til dig, det bliver desværre bare ikke os. Jeg vil dog ønske for mine kolleger (andre ophuggere), at de ikke får lov at modtage samme oplevelse fra dig, som dem vi har haft.
Vi ønsker dig en rigtig god dag.
Mvh.
Fårevejle Autoophug.