Fårevejle Autoophug Aps Avis

TrustScore 4.5 sur 5

À propos de l'entreprise

1. Casse automobile

Écrit par l'entreprise

Fårevejle Autoophug A/S blev etableret den 1. juni 2016 og har siden specialiseret sig i systematisk demontering, test og salg af brugte OE-reservedele til både private, autoværksteder og erhvervskunder. Med mere end 600 køretøjer på pladsen og et digitalt lager på over 75.000 dele, tilbyder vi en af de mest omfattende reservedelebaser på Sjælland – alle dele er mærket med biloplysninger, kilometertal og intern lagermærkning for fuld sporbarhed. Vi opererer efter en ISO-certificeret kvalitets- og miljøstyringsstruktur og er registreret som miljøgodkendt autoophugger. Alle komponenter demonteres under kontrollerede forhold af faguddannet personale, og nøgledele som motorer, gearkasser og elektroniske enheder funktionstestes og dokumenteres, hvor muligt. Vores pluk-selv-område og digitale bestillingssystem giver fleksibilitet, mens hurtig ekspedition og professionel teknisk support sikrer effektiv levering og kundetilfredshed.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Super god service.

Jeg har fået en super god service.
Fandt den reservedele jeg ønskede mig, selvom der stod en anden vare nr.
Da ringede jeg ind for at få bekræftet at det var den samme del jeg manglede.
Bestilte varen Fredag D. 1 maj trods (store bededag og arbejdernes dag)
Modtaget idag formiddag mandag D. 4 maj.
Pakket godt ind, og i kasse derefter (har ellers billeder, kunne vedhæfte).
Og efter bestilling igen i fredags, ringede jeg ind igen for at være sikker og det var bekræftet.
God kommunikation, hjælpsom og kundeservice.
Mvh. L

4 mai 2026

Altid god kvalitet og super service

Altid god kvalitet og super service

Vi handler jævnligt med vores lokale autoophugger, primært motorer og gearkasser – og vi er altid godt tilfredse. Delene er i rigtig god stand, og vi oplever sjældent problemer med kvaliteten.

Servicen er helt i top: hurtig, hjælpsom og med en god dialog hele vejen igennem. Man mærker, at de ved, hvad de har med at gøre, og de står altid klar med råd og vejledning, hvis der er noget, man er i tvivl om.

Kanon samarbejdspartner, som vi trygt kan anbefale til andre i branchen!

⭐⭐⭐⭐⭐

13 juin 2025

Réponse de Fårevejle Autoophug Aps

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det er en os en fornøjelse at handle med jer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte en varmeregulering til min…

Bestilte en varmeregulering til min bil, ringede da jeg var i tvivl om den ville passe til min bil ( jeg ved ikke meget om biler) og de var så behjælpelige. Dagen efter ringede jeg igen og fik bestilt den og igen mødte jeg venlighed og meget behjælpelighed. Modtog varen få dage senere og den var så flot næsten som ny. Nu er den så monteret og den virker 100% er fuldt ud tilfreds og vil klart bestille igen her fra hvis jeg skulle mangle noget og kan 100% anbefales fra min side. Så god en oplevelse. 😊

24 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Nægter at sælge dele de har til salg

De havde fået en dårlig anmeldse,nu får de så nummer 2.
Det ser ud til at hvis man ikke syntes man havde en god oplevelse første gang og anmelder dem her på trustpilot. Så kan man nu ikke købe hos dem igen.
Så voks op og lad vær med at være tøse fornærmet, og prøv i stedet at rette få en kundeservice.

9 février 2024

Réponse de Fårevejle Autoophug Aps

Inden at vi lige fortsætter denne her, så vil jeg lige give en reminder på sidste anmeldelse fra dig:
"Mega over priced
Uoriginale side skørter
1200 kr når man møder op der og så siger han kolegapris (godt man ikke arbejdter der) er 1000 kr(samt jeg afmontere selv)
Ny pris der ved det eneste sted i EU der sælger dem 800 det er inkluderet forsendelse.
Ud over det mangler der en klap samt der er sten salg,på den anden klap og på siden.
Det er jo latterligt"

Dette var den anmeldelse du kom med sidste gang. Her kommer du med et direkte angreb og påståelser som ikke var korrekte på nogen tænkelige måder, hvilket bliver besvaret i vores modsvar til din anmeldelse.
I dag vælger du at ringe herned for igen at ville bestille sideskørterne til din bil, og ja der bliver du besvaret med at vi desværre ikke vil sælge dig delene. Det har intet at gøre med at vi ikke vil sælge dem, for det vil vi absolut gerne, men med den behandling vi har fået af dig tidligere og nu igen, nej så ønsker vi ikke at sælge til dig. Vi er på ingen måder fornærmede, men da vi desværre ikke lever op til de krav og forventninger som du har til os, så må vi erkende at vi må sige fra overfor dig ifht. at levere delene til dig. Hvis det ikke er kundeservice at kunne erkende at vi ikke lever op til dine forventninger til hvordan forretningen skal køres, så ved jeg ikke hvad jeg så skal kalde det. Jeg er sikker på at der sidder andre ophuggere som gerne vil have lov at sælge til dig, det bliver desværre bare ikke os. Jeg vil dog ønske for mine kolleger (andre ophuggere), at de ikke får lov at modtage samme oplevelse fra dig, som dem vi har haft.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.
Mvh.
Fårevejle Autoophug.

Prima handel

Bestilte om mandagen, havde varen tirsdag. Grundet en lille fejl fra min side var det dog ikke den helt rigtige, men en opringning klarede sagerne, og onsdag modtog jeg den helt rigtige del. Hurtig betjening og prima service. Kan ikke gøres bedre.

30 juin 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtigt overblik 👍

Super Service.. Hurtigt og effektivt 💪

7 février 2022

Hej Kim.

Vi takker mange gange for din fine anmeldelse!

Mvh Fårevejle Autoophug.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus