Kwaliteit slecht + lange levertijd, Schoenen in Juni besteld besteld en pas Oktober ontvangen. Meerdere malen contact over gehad eerste keer een valse belofte gekregen tweede keer niet eens antwoor... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik was opzoek naar een cadeau voor mijn vriend, aangezien hij fan is van Naruto gevraagd of fabiocreatez schoenen met iets van Naturo kon maken. Samen hebben wij alles besproken over het ontwerp etc.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestelling was snel geplaatst, en ook tussentijds het aanpassen van de schoenmaat was geen probleem. Uiteindelijk wel een erg lange levertijd, na een kleine 12 weken de schoenen pas binnen, en tuss... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Handgemaakt custom sneakers en meer. Wij personaliseren sneakers in allerlei kleuren en maten naar jouw wens.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- fabiocreatez.com
Les gens ont aussi consulté
Het is echt vet
Het is echt vet. Er waren alleen wat dingen vergeten aan de onderkant.
Mijn Zoontje is super blij ook met zijn kadootje er bij dank u wel
Dank jullie wel...mijn zoontje is fan van jullie..En in de toekomst nog meer tegaan bestellen..Pakketje is snel aangekomen..En dan nog is een cap er bij hoe kan je iemand zo blij maken ..leuk..
AMAZING
I was so excited when my custom shoes came in. I love them. Fabio did an excellent job!
Geweldig
Goede kwaliteit en schoenen zien er geweldig uit!
Erg blij met deze aankoop en een echte aanrader als je customised sneakers wil.
Gave unieke schoenen
De levertijd is lang, maar daar was ik van op de hoogte! Toen het pakket uiteindelijk zoek raakte tijdens de verzending werd het erg goed opgepakt door het bedrijf! Dat is positief. Er kan altijd iets niet goed gaan maar de manier waarop het opgelost wordt is top! Tevreden en blij met de aanschaf van deze mooie customized schoenen!
Schoenen Nike
Mooie, kwaliteitsvolle schoenen, leuk design, keurige levering volgens afspraak
slechte communicatie over order
de schoenen zijn duur wat logisch is, ze zijn hand beschilderd en op order gemaakt! vind het dan alleen jammer om te zien dat ik een paar schoenen bestel die langer duren dan normaal om binnen te komen ( omdat ze op order worden gemaakt ) maar nooit een mail over de status van je order. op de website staat dat er rekening met zo’n 8 weken moet worden gehouden, zo’n 9 weken geleden heb ik mijn order geplaatst en tot de dag van vandaag heb ik dus niets over de schoenen gehoord?
Ik kan begrijpen dat alles wat langer duurt door het werkproces waarmee jullie te werk gaan maar houdt dan in ieder geval je klanten op de hoogte over hun bestelling!
Heldere website en communicatie
Heldere website en communicatie. Dochter heeft de schoenen zelf uitgezocht en betaald. Het duurde een paar weken voordat de bestelling thuis kwam, maar dat was van te voren duidelijk gecommuniceerd. Netjes verpakt en geheel volgens de bestelling, ontving dochter haar costumized schoenen. Zij is er blij.
Afbeelding na 1x binnenstebuiten wassen…
Afbeelding na 1x binnenstebuiten wassen op 30 graden al vervaagd. Hierover contact opgenomen met Fabiocreatez, maar tot op heden geen reactie.
Lange levertijd en matige kwaliteit bedrukking
Als je iets besteld duurt het erg lang , kwaliteit shirt was goed maar de bedrukking was na 1 keer wassen (30 graden en binnenste buiten) al wat vervaagd.
maak banaan schoenen
het is goed en het is intact aangekomen, alleen een beetje duur maar het is met de handgemaakt dus ik snap het maar kan je een keer banaanschoenen maken
Super goed!!’
De levertijd was helaas niet zo snel maar dat zij hij zelf ook het shirt zelf was perfecte kwaliteit en mankeerde niks
Het maakte mijn schoenen niet wit
Het maakte mijn schoenen niet wit. En toen ik het mijn vrienden liet proberen werkte het ook niet bij hun. Ik zag het product op aliexpres.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.