Fair Hvidevareservice ApS Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Har en Lg vaskemaskine som pludselig slog sikringen og der løb vand ud på gulvet om lørdagen. Fik snakket med Thomas fra Fair Hvidevareservice og han kom tirsdag morgen og fixede maskinen. Super s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Fair Hvidevareservice. Prisen er virkelig god ift., hvor meget service man får, og det er kompetent og venlig service. Udelukkende ros herfra.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vores LG køle frys kunne ikke fryse helt ned. Vi fik fat i Fair Hvidevareservice. På trods af travlhed, fik vi en hurtig aftale. Inden besøg havde vi opfølgende spørgsmål. Besøg til aftalt tid. Et hur... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk Service :-) Nem at booke, fed SMS service (hvornår jeg kommer) OG ikke mindst så virker opvaskemaskinen, og vi har sparet miljøet for unødvendigt skrald ! TAK !

À propos de l'entreprise

1. Service de réparation d'appareils électroménagers
  2. aussi dans
  3. Magasin de pièces détachées pour appareils électroménagers
  4. Service client dédié à l'électroménager
  5. Service de réparation de lave-linges et sèche-linges
  6. Service de réparation du petit électroménager

Écrit par l'entreprise

Tak til alle vores kunder for jeres anmeldelser. Hos Fair Hvidevareservice ApS ser vi feedback som en vigtig del af vores arbejde og bruger den aktivt til at forbedre vores service. Skulle noget mod forventning ikke leve op til forventningerne, opfordrer vi altid til dialog, så vi kan finde en løsning. Vi sætter stor pris på den tillid, vores kunder viser os.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

56 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Ualmindelig god og helt i orden…

Ualmindelig god og helt i orden service, - havde besøg af Thomas hvor han identificerede og fixede problemet lynhurtigt. Pivlækkert med folk der ved hvad de laver.

8 janvier 2024

Kære Carl.
Tusinde tak for den flotte anmeldelse, jeg sætter virkelig pris på at I som kunder, giver jer tid til at dele jeres oplevelser, med andre🙏🏼
Jeg er glad for jeg kunne hjælpe jer hurtigt, så I kunne benytte maskinen igen, det er nemlig ikke sjovt, at skulle vente i lang tid, i en sådan situation. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Super rar og god service

Super rar og god service. Hurra for Thomas, der holder liv i hvidevarer, der ellers ville blive skrottet! Jeg fik fixet varmelegemet på en gammel Miele vaskemaskine, der nu kører igen. Prisen er mere end fair.

30 janvier 2024

Réponse de Fair Hvidevareservice ApS

Kære Ole. Du skal have rigtig mange tak for, din flotte anmeldelse🙏🏼 - jeg er meget glad for du har, brugt tid på at skrive et par linjer, om din oplevelse 😀
Jeg er så glad for, du nævner netop det med prisen, for det viser nemlig bare, at man ikke behøver betale overpriser for god service.
Jeg håber at mange flere mennesker fremover vil give deres hvidevare en chance mere, og ikke blot smide dem ud. ☘️

Utrolig serviceminded virksomhed

Utrolig serviceminded virksomhed. Thomas tilbyder service med moral og etik. Jeg anbefaler ham til alle der ønsker den bedste pris på området, hvor i kan være sikker på ikke at blive taget ved næsen 5/5

5 janvier 2024

Kære Haluk.
Jeg vil sige dig rigtig mange gang tak, for din flotte anmeldelse - virkelig flotte ord - og jeg er oprigtig glad for du kan mærke, at min virksomhed ikke er til for at tage kunderne ved næsen, tvært imod - vi vil være den mest ærlige hvidevarevirksomhed i Danmark, som kunderne vender tilbage til.
Jeg håber du finder dig et nyt køleskab 😀

Super hvidevareservice.....

23. december valgte vores kun 2½ år gamle køle/fryseskab (kendt mærke købt i en af de meget kendte hvidevare forretninger) at stoppe med at køle i køleskabet og efter opkald til forretningen var det bedste de kunne gøre for os at sælge et nyt, og de havde lige et stående til 10.000 kr. som vi kunne hente med det samme, hvilket vi afslog. Efter jul snakkede vi med producenten og iflg. dem kunne deres køleskabe holde alt mellem 10 dage og 15 år, men at vi da kunne snakke med en teknikker om at komme ud og kigge, for det kunne da sikkert repareres - sådan et besøg skulle vi forvente kostede min. 2000 kr.

Heldigvis endte vi med selv at finde et nummer til FairHvidevareservice og her mødte vi en service ud over al forventning. Efter en forklaring af problemet og en snak om den afrimning vi havde lavet af både køleskab og fryser, fik vi rådet, at almindelig afrimning ikke var nok og at det med 90% sikkerhed ville løse problemer hvis vi slukkede køle/fryseskabet i mindst 12 timer og gerne længere. Vi havde det slukket i 18 timer hvor der endte med at komme store mængder vand ud, men det var tiden værd for da vi tændte igen virkede køleskabet igen.

TAK til FairHvidevareservice - Thomas.
Får vi nogensinde brug for hvidevareservice igen er det HELT sikkert at vi ringer til FairHvidevareservice.

28 décembre 2023

Kære Tanja.
Jeg er virkelig glad for den flotte anmeldelse, du har skrevet 😊 Jeg elsker at hjælpe kunderne over telefonen, og bruger rigtig gerne tid på det - nogle gange lykkedes det, og andre gange skal der et besøg til. Jeg synes det må være i en hver virksomheds interesse, at hjælpe kunderne, give dem support, gode råd osv. når de ringer, også selv om, man ikke kan sende en regning efterfølgende. Det virker som om flere virksomheder bevidst, lever efter ordsproget "gode råd er dyre" men en ting er sikkert, her hos Fair Hvidevareservice er de ganske gratis 😊 Hvis du eller andre du kender har brug for, gode råd eller service, ringer du/I bare.
Endnu en gang, tak for at give dig tid til at bedømme os her på Trust Pilot 🙏🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og rigtig god service

Vores opvaskemaskine meldte fejl. Jeg ringede til Thomas som virkelig yder den bedste service og kom hurtig og løste vores problem. Fremover ved jeg godt hvem jeg skal ringe til hvis jeg får problemer med mine hvidvare. Min bedste anbefaling.

22 décembre 2023

Kære Lykke.
Du skal have mange tak for din flotte anmeldelse, jeg er virkelig glad for du har givet dig tid, til at dele din oplevelse med andre, her på TrustPilot. Jeg er glad for du fremhæver mit fokusområde nemlig service, som "Den bedste service" det er nemlig mit mål at være Danmarks mest serviceminded hvidevaretekniker, men også den billigste - jeg tror nemlig på at der er rigtig mange mennesker, der savner den personlige kontakt, god service, og et firma der er lige til.
Rigtig glædelig jul til dig og din famile🎄⛄️

Noté 5 sur 5 étoiles

Aldrig har jeg fået så god betjening

Aldrig har jeg fået så god betjening. Og så lige op til en travl juletid. Jeg er så taknemmelig.

21 décembre 2023

Kære Tine.
Tak for de flotte ord, du har givet Fair Hvidevareservice her på TrustPilot.
Jeg er glad for jeg kunne hjælpe dig over telefonen, her i den travle juletid - og sejt af dig du fik fikset din opvaskemaskine så den nu kører igen. Jeg ønsker dig en rigtig god jul.
Dbh. Thomas Bünger 🎄❄️

Hej Fair hvidevareservice.

Hej Fair hvidevareservice.
TUSIND TUSIND TAK, for hurtig reparation af vores vaskemaskine. Jeg er selvfølgelig glad for dit råd, men er også ærgerlig over at have brugt det forkerte produkt i 5 år på denne maskine og nogle år på den forrige.
KAN KUN ANBEFALE DIG TIL HELE DE DANSKE FOLK.
Rigtig god jul
Jeanette Leander

18 décembre 2023

Réponse de Fair Hvidevareservice ApS

Kære Jeanette. Du skal have tusinde tak for din enormt flotte anmeldelse, den er jeg virkelig glad for. At du vil anbefale Fair Hvidevareservice til hele det danske folk er virkelig betydningsfuldt for mig ☺️
Jeg håber vaskemaskinen holder mange år frem. Rigtig glædelig jul ☃️❄️til dig og din familie. Dbh. Thomas Bünger

Effektivt

Meget effektivt, god vejledning og fair pris

21 novembre 2023

Réponse de Fair Hvidevareservice ApS

Kære Martin. rigtig mange gange tak for din anmeldelse her på Trustpilot - Det er rart når mine kunder er tilfredse og deler deres oplevelse med andre. 😊
God December/jul til dig og familien 🎄⛄️❄️🎁 dbh. Thomas Bünger

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service, kompetent og til tiden !

23 novembre 2023

Réponse de Fair Hvidevareservice ApS

Kære Morten. Tusinde tak for din flotte anmeldelse, det betyder meget for mig, at mine kunder giver sig tid, til at dele deres oplevelse, med andre. Så igen tak for de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin service at kontakte kunden man skulle have været hos sent om aftenen og orientere om IT problemer og samtidig møde næste dag kl 8. Og løse opgaven til UG. Tak for det.

8 novembre 2023

Kære Jonna.
Jeg er virkelig glad for din anmeldelse, samt de 5 stjerner. Jeg er glad for du/I var så forstående, da jeg kontaktede jer, efter jeg opdagede, de it problemer der var den pågældende dag.
Vi fik udskiftet den defekte magnetventil ved 1. Besøg, men kun fordi jeres beskrivelse var så præcis, så tak for det. Jeg håber I får glæde af maskinen mange år endnu. (Husk der er 2 års garanti på ventilen) 😊

dbh. Thomas Bünger

Noté 5 sur 5 étoiles

Super oplevelse! 5 stjerner!!

Thomas leverer på det hele: hurtig og nem kommunikation, kort ventetid, lang erfaring (har tidligere arbejdet i mange år for Bosch), mega serviceminded, glad og fair pris. Reparerede vores opvaskemaskine på 15 minutter :) Thomas har kun vores varmeste anbefalinger!

7 novembre 2023

Réponse de Fair Hvidevareservice ApS

Kære Cathrine. Jeg er virkelig glad for de meget flotte ord, og de 5 stjerner. Det er så dejligt når kunder der er tilfredse med en service eller virksomhed, bruger tid på at give en anmeldelse her på trustpilot. jeg er glad for at blive bekræftet i, at nem kommunikation, kort ventetid og fair priser, betyder noget for mine kunder. Jeg håber opvaskemaskinen kører derud af, mange år frem. Du er altid velkommen til at kontakte mig igen. D.B.H Thomas Bünger

Noté 5 sur 5 étoiles

Betænk dig ikke på at ringe efter Thomas.

Vi kan bestemt tilslutte os de øvrige anbefalinger af Fair Hvidevareservice og Thomas.
Rigtig fair pris men mest af alt utrolig hurtig, serviceminded og kundevenlig behandling.
Fik repereret opvaskemaskine og vaskemaskine i samme opgave og små gratis fif om mikroovn som blot skulle genstartes. Alt til UG.
Anbefaler klart Thomas til alle venner og bekendte på Sjælland. Endelig en montør der gør det attraktivt at reperere i stedet for køb og smid væk.Ingen ubehagelige overraskelser. Meget positiv oplevelse.

17 octobre 2023

Réponse de Fair Hvidevareservice ApS

Kære Gitte og Anders. Tusind mange gange tak for jeres flotte ord, og de 5 stjerner. Jeg er virkelig glad for I vil anbefale Fair Hvidevareservice til dem I kender, og jeg vil se frem til at servicere endnu flere kunder. Jeg håber at jeres hvidevarer holder laaang tid endnu. dbh. Thomas Bünger

Virkelig god service

Virkelig god service og super kommunikation, vi skulle have repareret en vaskemaskine og havde en virkelig god oplevelse med fair Hvidevareservice som super hurtigt kunne komme med kigge på problemet. Klart en stor anbefaling herfra

11 octobre 2023

Réponse de Fair Hvidevareservice ApS

Kære Jesper. Tusinde tak for de 5 stjerner. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg ved hvor meget kommunikation og information betyder for kunderne - der er ikke noget mere irriterende end ventetid uden en estimeret tidshorisont. Derfor har jeg valgt altid at holde mine kunder godt informeret. Jeg sætter virkelig pris på din tilbagemeldning, og jeg håber at jeres vaskemaskine holder mange år endnu.
Hilsen Thomas Bünger

Super Service

Super Service
Hurtig udrykning - rimelig pris.
Sød og kompetent.

4 octobre 2023

Réponse de Fair Hvidevareservice ApS

Kære Peter. Tak for din flotte anmeldelse, den sætter jeg stor pris på, og tak for de rosende ord, du nåede at give mig med, da jeg var på vej ud af døren. Jeg håber jeres vaskemaskine holder mange år frem. de bedste hilsner Thomas Bünger

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er SÅ tilfreds med Thomas fra fair…

Jeg er SÅ tilfreds med Thomas fra fair hvidevareservice. Han var virkelig dygtig og rigtig sød. Jeg havde problemer med min opvaskemaskine, og han kom allerede dagen efter, at jeg havde bestilt service. Han kunne heldigvis lave min maskine samme dag. Jeg vil varmt anbefale ham til venner og bekendte.
Virkelig glad, og hvis jeg kunne give ham point, så ville han få 10 ud af 10, så tilfreds er jeg.

26 septembre 2023

Kære Lone.
Tak for din flotte anmeldelse. Jeg er virkelig glad for du vil anbefale mig / Fair Hvidevareservice til dem du kender. Jeg håber din opvaskemaskine holder mange år endnu. 😊 dbh Thomas Bünger

Noté 5 sur 5 étoiles

Aldrig fået bedre service for pengene

Vores vaskemaskine gik i stykker da vi var kommet hjem fra ferie, og jeg ringede til flere virksomheder, som kunne tilbyde hjælp efter 3-5 hverdage☹️ jeg fandt så Fair Hvidevareservice, som kunne komme ud samme dag, sød og behagelig mand der troppede op, skilte vaskemaskinen ad, og fandt hurtigt fejlen, desværre havde han ikke delen i bilen, så den skulle bestilles hjem. Senere ringede han og sagde han kunne komme dagen efter
Da han kom skiftede han delen og maskinen virkede👍🏻👍🏻Jeg blev noget overrasket da jeg skulle betale, fordi han fortalte mig de kører med fastpris på 1000kr. Uden dele, også selv om han kom flere gange og det tog længere tid end han regnede med. Det er sgu service. Jeg vil ihvert fald anbefale dem til alle jeg kender

19 septembre 2023

Réponse de Fair Hvidevareservice ApS

Hej Jesper. Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Det sker desværre til tider at jeg mangler en reservedel, og må bestille denne hjem. Men med gode samarbejdspartnere modtager jeg ofte delen dagen efter den er bestilt, og derfor kan jeg nemt holde en kort ventetid - dog ikke hvis en del er i restordre hos mine samarbejdspartnere. Det er korrekt at jeg kører med fast pris til 995 kr. uanset tidsforbrug og antal kørsler. Dejligt du vil anbefale Fair Hvidevareservice til andre. Dbh. Thomas.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus