Fair Hvidevareservice ApS Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Har en Lg vaskemaskine som pludselig slog sikringen og der løb vand ud på gulvet om lørdagen. Fik snakket med Thomas fra Fair Hvidevareservice og han kom tirsdag morgen og fixede maskinen. Super s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Fair Hvidevareservice. Prisen er virkelig god ift., hvor meget service man får, og det er kompetent og venlig service. Udelukkende ros herfra.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vores LG køle frys kunne ikke fryse helt ned. Vi fik fat i Fair Hvidevareservice. På trods af travlhed, fik vi en hurtig aftale. Inden besøg havde vi opfølgende spørgsmål. Besøg til aftalt tid. Et hur... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk Service :-) Nem at booke, fed SMS service (hvornår jeg kommer) OG ikke mindst så virker opvaskemaskinen, og vi har sparet miljøet for unødvendigt skrald ! TAK !

À propos de l'entreprise

1. Service de réparation d'appareils électroménagers
  2. aussi dans
  3. Magasin de pièces détachées pour appareils électroménagers
  4. Service client dédié à l'électroménager
  5. Service de réparation de lave-linges et sèche-linges
  6. Service de réparation du petit électroménager

Écrit par l'entreprise

Tak til alle vores kunder for jeres anmeldelser. Hos Fair Hvidevareservice ApS ser vi feedback som en vigtig del af vores arbejde og bruger den aktivt til at forbedre vores service. Skulle noget mod forventning ikke leve op til forventningerne, opfordrer vi altid til dialog, så vi kan finde en løsning. Vi sætter stor pris på den tillid, vores kunder viser os.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

56 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ærlig og effektiv service

5 octobre 2026

Fantastisk service og…

Fantastisk service og bestillingssystem! Vi skulle lave en opvaskemaskine, der ikke kunne repareres, men til gengæld kunne tørretumbleren laves, uden ekstra omkostning. Tak for god hjælp!

25 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

God service, kom som aftalt, fornuftig pris. Rabat fordi emhætten ikke kunne laves - god stil.

Intet at klage over og anbefalinger herfra.

28 septembre 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Vi fik en meget fin information om…

Vi fik en meget fin information om ankomsttid.
Men - det ville være skønt, hvis vi fik nærmere ankomsttid ved bookingen - eksempelvis mellem
8 og 12 eller 12 og 16. Vi måtte desværre “afsætte” hele dagen til jeres besøg.
Men - sød og meget venlig montør Thomas. Vi vil gerne kontakte jer, hvis der opstår problemer med vores Hvidevare ;-)

25 septembre 2026

Fantastisk Service :-)

Fantastisk Service :-)

24 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Har en Lg vaskemaskine som pludselig…

Super service lavet med omhu og alt fungerer. Vender helt tilbage hvis der sker noget med vores maskiner.

22 septembre 2026

Stor anbefaling!

Jeg havde i dag besøg af Thomas, som kom og fiksede vores vaske-/tørremaskine, der ikke kunne tage vand ind.

Thomas er superdygtig og samtidig en virkelig rar og behagelig person. Det tog ham ikke lang tid at finde og løse problemet, og vi har nu en maskine, der virker igen.

Det var både supernemt at booke en tid på hjemmesiden, og jeg følte mig godt opdateret undervejs, så jeg hele tiden vidste, hvornår Thomas ville komme på dagen.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger herfra! 😊

14 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service endnu en gang

Fantastisk service endnu en gang! Thomas har før reddet vores vaskemaskine, og denne gang skiftede han defekt varmelegeme, så maskinen har fået nyt liv - og et kæmpe plus, at det kan trækkes fra via servicefradraget.

14 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Højt serviceneveau og ingen overraskelser

Det er 3. gang vi bruger Fair Hvidevareservice, og Thomas har hver gang været punktlig, venlig, hurtig og dygtig. Han er effektiv til at diagnostisere og løser problemet med det samme, og der kommer ingen skjulte ekstra udgifter. Jeg kan på det varmeste anbefale Thomas og Fair Hvidevareservice

19 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Afklaring om det kan betale sig inden servicemontøren kommer

God overskuelig hjemmeside.
Fast pris for besøget og god information i forbindelse med hvornår teknikeren kommer.
Man har mulighed for at beskrive problemet med maskinen på hjemmesiden, så man allerede der får at vide, om det kan betale sig at reparere den - virkelig god ide!
Hurtig og dygtig reparatør.
Og alt til en ok pris.
Jeg er meget tilfreds.

26 août 2026

Kompetent

Hurtig, kompetent, behagelig montør

25 août 2026

Kære Fie.
Tusind tak for de flotte ord! 😊
Det glæder mig, at du oplevede mig som både hurtig, kompetent og behagelig. Det er lige præcis den kombination, jeg går efter – at løse opgaven effektivt og samtidig give en god oplevelse.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det sætter jeg stor pris på 🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Opgav en pris for reperation

Opgav en pris for reperation, som var for dyrt i forhold til maskinens alder, syntes jeg. Men Thomas forsøgte hvad han kunne. Super service og god henvisning til Skousen for køb af ny maskine med opsætning, og de kommer allerede i morgen.

24 août 2026

Réponse de Fair Hvidevareservice ApS

Tak for den flotte anmeldelse, Steen – og tak for en rigtig god snak.
Jeg forstår godt, at en reparation kan føles dyr, når man ser på maskinens alder. Derfor synes jeg også, det er vigtigt at være helt ærlig omkring, hvornår det bedre kan betale sig at købe nyt frem for at reparere.
Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe dig videre med et godt råd om en ny maskine og en løsning gennem Skousen. Det vigtigste for mig er, at du ender med den løsning, der giver bedst mening for dig/jer
jeg håber, du bliver rigtig glad for den nye maskine. 😊

Fantastisk hjælp😄🥳

Fantastisk hjælp! Det er service i super højt niveau. Jeg er så tilfreds og glad for igen at kunne vaske tøj 😄

17 août 2026

Kære Sara. Tusind tak for den virkelig dejlige anmeldelse 😄🙏
Det gør mig oprigtigt glad at høre, at du er så tilfreds – og ikke mindst at vaskemaskinen igen kan få lov til at gøre sit arbejde 😄🧺
Det er præcis sådan en tilbagemelding, der gør det ekstra fedt at drive Fair Hvidevareservice. Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive og for de flotte ord om servicen. Det sætter jeg virkelig stor pris på ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Kæmpe sats blev belønnet!

Fremragende service! Som et sats valgte jeg at forsøge at reparere før jeg købte nyt kølefryseskab. Det fortrød jeg ikke. Thomas kom forbi med alt den ekspertise og positive indgang jeg havde drømt om. Prisen med reservedele under 2000 kr.

17 août 2026

Hej Christian.
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 🙏
Det var virkelig et sats, men heldigvis et af de gode 😄 Jeg er også rigtig glad for, at vi valgte at forsøge en reparation først, så du slap for at skulle ud og købe et helt nyt kølefryseskab.
Jeg synes altid, det er værd at undersøge, om en maskine kan reddes, inden man smider den ud – især når det kan klares for under 2.000 kr. i reservedele.
Tusind tak for tilliden og de virkelig pæne ord om både min service og tilgang til opgaven. Det betyder meget!

Super god service

Super god service. Helt klar anbefaling herfra

11 août 2026

Hej Henrik. Tusind tak for de flotte ord! 🙏
Det glæder mig virkelig, at du havde en god oplevelse, og jeg sætter stor pris på din anbefaling. Det er altid dejligt at vide, at både service og arbejdet har levet op til forventningerne.
Tak fordi du valgte Fair Hvidevareservice – du er altid velkommen igen 😊

God og hurtig service

God og hurtig service, kunne reparere tørretumbler med det samme.

11 août 2026

Kære Vivian.
Tusind tak for din anmeldelse! 🙏
Det glæder mig, at jeg kunne hjælpe hurtigt og få tørretumbleren til at køre igen med det samme. Det er altid ekstra tilfredsstillende, når problemet kan løses på stedet, så man slipper for at undvære maskinen længere end nødvendigt 😊

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus