Door omstandigheden lang op de bestelling gewacht en communicatie liet te wensen over maar blij met het resultaat. Dankjewel.
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Geweldige service! Voor Valentijnsdag bestelde ik een huisdierkussen voor mijn man. De communicatie via de mail verliep wat stroef vanwege extreme drukte, maar via Facebook waren ze erg goed bereikb... Voir plus
Super service en een prachtig resultaat mogen ontvangen. Communicatie liep prettig en snel. Het voorbeeld wat ik kreeg omdat ik twijfel had of de foto wel geschikt was was net zo mooi als het eindresu... Voir plus
Het contact was fijn.. redelijke snelle reacties, super was het meedenken en aanleveren van voorbeelden.. Toen ik de kussens thuis kreeg vond ik maar S toch best wat klein. Maar toch erg blij met... Voir plus
Wij maken o.a. gepersonaliseerde kussens van uw huisdier.
Irisstraat 34, 3434HN, Nieuwegein, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Dankjewel.

Réponse de Fairytale Pets
Super service en mooie producten
Super mooie kussens aangekregen van al onze huisdiertjes. Kids waren er heel blij mee. :-) Ook hele vriendelijke bediening.
Super bedrijf. Goed contact met Angela. Super mooi kussen, dochter is helemaal bij. Zou er weer bestellen
De knuffel is prachtig geworden. Ik heb heel veel hulp en tips gekregen om een goede foto te krijgen, zodat de knuffel mooi werd. De knuffel werd goed ingepakt en snel geleverd.
Prachtig kussen wat is afgewerkt door een vakspecialist! Ik heb dit kussen cadeau gedaan aan mijn moeder voor haar verjaardag en ze vond het heel erg leuk en origineel. Ze denken met je mee en in ons geval dat een snelle levering gewenst was heb ik het kussen zelf opgehaald, dat was geen enkel probleem. Ben je op zoek naar een leuk cadeau dan ben je hier aan het juiste adres.
Vriendelijk en bereid om te helpen naar een oplossing, heel tevreden
Snelle service en het resultaat is zo mooi!
Laten maken voor onze zoon die altijd heimwee heeft op vakantie naar zijn kiki (onze poes).
De xl besteld, echt helemaal te gek!
Kussen besteld met een foto van mijn kat. Na 3 weken geleverd, elke cent en wachttijd waard, want het ziet er geweldig uit. Heldere scherpe print, zacht maar wel lekker bol (past helemaal bij mijn kat ;p). Een aanrader!
Erg mooi uitgevoerd!
Prima service, binnen een week bezorgd.
Heel blij mee.
Een aanrader voor iedere dierenliefhebber , mijn kussen van mijn hond is zo levensecht , lijkt net of het leeft . Ze reageren snel en heel vriendelijk op mail . Ik zeg 5 sterren
Fijn contact gehad met de shop en heel mooi kussen! Wij zijn er blij mee :-)
En savoir plus sur les différents types d'avis.