Door omstandigheden lang op de bestelling gewacht en communicatie liet te wensen over maar blij met het resultaat. Dankjewel.
Geweldige service! Voor Valentijnsdag bestelde ik een huisdierkussen voor mijn man. De communicatie via de mail verliep wat stroef vanwege extreme drukte, maar via Facebook waren ze erg goed bereikb... Voir plus
Super service en een prachtig resultaat mogen ontvangen. Communicatie liep prettig en snel. Het voorbeeld wat ik kreeg omdat ik twijfel had of de foto wel geschikt was was net zo mooi als het eindresu... Voir plus
Het contact was fijn.. redelijke snelle reacties, super was het meedenken en aanleveren van voorbeelden.. Toen ik de kussens thuis kreeg vond ik maar S toch best wat klein. Maar toch erg blij met... Voir plus
Wij maken o.a. gepersonaliseerde kussens van uw huisdier.
Irisstraat 34, 3434HN, Nieuwegein, Pays-Bas
Correcte behandeling en afhandeling.
Heel blij met mijn kussen!

Réponse de Fairytale Pets
Wauw wat hebben jullie super werk geleverd!
Er werd enorm meegedacht en de kussens zijn echt mega geworden! Ze zijn ook echt lekker zacht dus hele goede knuffelkussens!
Ook de levering was super! Mega blij! Nogmaals bedankt!

Réponse de Fairytale Pets
Super, helemaal naar ons zin en goeie kwaliteit.
Service ook niks op aan te merken

Réponse de Fairytale Pets
Snelle levering en super leuk kussen van goede kwaliteit. Al moest de hond wel wennen aan haar dubbelganger.

Réponse de Fairytale Pets
De bestelde kussens zijn erg mooi en goed gevuld.
Goede en snelle service.
Een dikke 10 van mij!

Réponse de Fairytale Pets
Snelle levering ondanks de drukte van de feestdagen. Foto /kussen is erg mooi geworden.

Réponse de Fairytale Pets
Super leuk knuffeltje geworden en mooie kwaliteit!

Réponse de Fairytale Pets
Mooie kwaliteit! Bizar om te zien dat Minoes weer in de schommelstoel ligt, terwijl ze er al een tijdje niet meer is. Bedankt fairytalepets!

Réponse de Fairytale Pets
Ik zag een advertentie op facebook,ik dacht dat ga ik een keertje proberen. Ik had een foto gemaild die niet mooi zou worden. Netjes een mail gehad of ik een andere foto had. Resultaat was ook gewoon super leuk! Het is gewoon een heel leuk iets van je huisdier ♥️

Réponse de Fairytale Pets
Heel mooi kussen. Foto komt er op zoals aangeleverd. Mooie kwaliteit. Ik had de kleinste maat en die is gewoon super

Réponse de Fairytale Pets
Je huisdier als kussen. Hoe leuk is dat? Nou heel leuk 😃 Ik heb het ook gedaan met een foto van mijn ouders hondje. Was een verrassing voor zijn verjaardag 🥳 En hij vond het helemaal geweldig.
Uit 3 verschillende maten kun je kiezen. S dit is ongeveer 20 x 30 cm, M is ongeveer 30 x 40 cm en L is ongeveer 40 x 50 cm. Het fijne is dat je de kussens ook kunt wassen.
Op de site van Fairytale Pets rechtsboven op de 3 streepjes drukken en daar drukken op winkel. Dan kun je kiezen voor de kussens. Dan welke maat kussen je wilt? En je foto uploaden van je huisdier 🥰
Zoals je merkt ben ik niks anders dan tevreden! Neem dus maar gauw een foto van je huisdier en bestel je kussen.
Je zult er echt plezier van hebben ❤

Réponse de Fairytale Pets
Super leuke kussens en netjes op tijd.
Ze denken goed met je mee.

Réponse de Fairytale Pets
Goede communicatie over het ontwerp van de kussen. Kussen is ook van mooie kwaliteit. Netjes gemaakt.