Fairytale Pets Avis

4,8

Geweldige service! Voor Valentijnsdag bestelde ik een huisdierkussen voor mijn man. De communicatie via de mail verliep wat stroef vanwege extreme drukte, maar via Facebook waren ze erg goed bereikb... Voir plus

Super service en een prachtig resultaat mogen ontvangen. Communicatie liep prettig en snel. Het voorbeeld wat ik kreeg omdat ik twijfel had of de foto wel geschikt was was net zo mooi als het eindresu... Voir plus

Het contact was fijn.. redelijke snelle reacties, super was het meedenken en aanleveren van voorbeelden.. Toen ik de kussens thuis kreeg vond ik maar S toch best wat klein. Maar toch erg blij met... Voir plus

1. Boutique de cadeaux

Wij maken o.a. gepersonaliseerde kussens van uw huisdier.

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Wauw wat hebben jullie super werk…super!

Wauw wat hebben jullie super werk geleverd!
Er werd enorm meegedacht en de kussens zijn echt mega geworden! Ze zijn ook echt lekker zacht dus hele goede knuffelkussens!
Ook de levering was super! Mega blij! Nogmaals bedankt!

Réponse de Fairytale Pets

Wauw wat een mooie woorden Wendy. Dit betekend echt enorm veel voor ons. Het was onze plezier om ze te maken.

Super

Super, helemaal naar ons zin en goeie kwaliteit.
Service ook niks op aan te merken

Réponse de Fairytale Pets

Dank u wel Kim. Het was onze plezier.

Goede kwaliteit

Super leuke kussens met onze hond. Goede kwaliteit.

Réponse de Fairytale Pets

Dank u wel Ingrid. Wist u dat u de kussens ook kan wassen op 40 graden.

Super!

Snelle levering en super leuk kussen van goede kwaliteit. Al moest de hond wel wennen aan haar dubbelganger.

Réponse de Fairytale Pets

Hahaha als ze maar niet gaan vechten.

De bestelde kussens zijn erg mooi en…

De bestelde kussens zijn erg mooi en goed gevuld.
Goede en snelle service.
Een dikke 10 van mij!

Réponse de Fairytale Pets

Bedankt voor deze mooie woorden. Wij waarderen dat echt enorm.

Tevreden!

Snelle levering ondanks de drukte van de feestdagen. Foto /kussen is erg mooi geworden.

Réponse de Fairytale Pets

Dank u wel Lonny. Wij zijn blij dat te horen.

Mooi

Mooi, kwaliteit goed, snelle afhandeling. Erg blij mee

5 janvier 2021

Réponse de Fairytale Pets

U blij dan wij ook blij. Dank u wel.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit! Bizar om te zien dat Minoes weer in de schommelstoel ligt, terwijl ze er al een tijdje niet meer is. Bedankt fairytalepets!

Réponse de Fairytale Pets

Hoi Yvonne. Het was onze plezier!

Super

Ik zag een advertentie op facebook,ik dacht dat ga ik een keertje proberen. Ik had een foto gemaild die niet mooi zou worden. Netjes een mail gehad of ik een andere foto had. Resultaat was ook gewoon super leuk! Het is gewoon een heel leuk iets van je huisdier ♥️

Réponse de Fairytale Pets

Dank u wel voor deze mooie woorden. Wij weten helaas dat er genoeg advertenties op Facebook langs komen die niet betrouwbaar zijn. Uw hulp hier zal andere kunnen overtuigen dat wij echt zijn dus dank hiervoor.

Heel mooi kussen

Heel mooi kussen. Foto komt er op zoals aangeleverd. Mooie kwaliteit. Ik had de kleinste maat en die is gewoon super

Réponse de Fairytale Pets

Dank u wel Bianca. Wij hopen dat u er nog lang plezier van mag hebben.

Je huisdier als kussen

Je huisdier als kussen. Hoe leuk is dat? Nou heel leuk 😃 Ik heb het ook gedaan met een foto van mijn ouders hondje. Was een verrassing voor zijn verjaardag 🥳 En hij vond het helemaal geweldig.

Uit 3 verschillende maten kun je kiezen. S dit is ongeveer 20 x 30 cm, M is ongeveer 30 x 40 cm en L is ongeveer 40 x 50 cm. Het fijne is dat je de kussens ook kunt wassen.

Op de site van Fairytale Pets rechtsboven op de 3 streepjes drukken en daar drukken op winkel. Dan kun je kiezen voor de kussens. Dan welke maat kussen je wilt? En je foto uploaden van je huisdier 🥰

Zoals je merkt ben ik niks anders dan tevreden! Neem dus maar gauw een foto van je huisdier en bestel je kussen.

Je zult er echt plezier van hebben ❤

Réponse de Fairytale Pets

Wauw Maurice. Wat een woorden. Prachtig. Dat heeft u (ik bedoel je ;) ) mooi geschreven. Heel hartelijk dank.

Amazing!

Amazing! Really lovely cushions that made lovely presents for loved ones

Réponse de Fairytale Pets

Thank you Melissa. You are too kind. It was our pleasure.

Prachtig mooie kussens van je huisdier.

Goede communicatie over het ontwerp van de kussen. Kussen is ook van mooie kwaliteit. Netjes gemaakt.

Réponse de Fairytale Pets

Hartelijk dank Cindy voor deze mooie worden. Dat betekend veel voor ons.