Familiehund.dk Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Den ro og tydelighed som Jan forklarer øvelserne med er lige noget for mig, og giver mig lyst til at øve mere med min hvalp. Og hans kærlighed til hundene skinner igennem, så det er en fornøjelse at b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi kontaktede familiehund.dk og Jann for hjælp til problematik i vores hjem med meget gøen. Jann lavede en lang, uddybende og personlig respons på min kontakt til ham, inden vi overhovedet besluttede... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk hvalpetræning med en dygtig instruktør, der tager sig tid og siger tingene, som de er. Træningen er baseret på positiv forstærkning og giver konkrete værktøjer til hverdagen. Før træningen... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Dresseur de chiens
  2. Dresseur d'animaux de compagnie

Écrit par l'entreprise

Med mange års erfaring og indsigt i hundes adfærd har vi udviklet en træningsform, der bygger på moderne og effektive metoder. Vi arbejder primært med operant betingning og shaping, hvor vi belønner hunden for at tilbyde ønsket adfærd gennem leg og engagement. Dette skaber et stærkt fundament for et livslangt samarbejde. Operant betinget træning går ud på at guide din hund på en tydelig og konsekvent måde. Så lærer hvalpen eller hunden, at den adfærd, den udviser lige nu, enten har værdi for den eller det modsatte. For at arbejde med dette kan man tage udgangspunkt i en af de fire kvadranter i operant betinget træning. Det er ikke altid, at en belønning løser opgaven – nogle gange kræver det en tydelig korrigering af adfærden. Læs meget mere om den til gange på vores hjemmeside, hvor der også er videoer om metoden. Når hunden præcist ved, hvad der kan betale sig, begynder træningens resultater at tage form. I det følgende gennemgår vi, hvad der kendetegner de fire kvadranter.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Min hvalp og jeg har gennemgået…

Min hvalp og jeg har gennemgået Hvalpeholdet og håber han vil komme med et unghunde hold.

Det var mig meget vigtig at få min hvalp på en træningshold, da jeg også har en corona hund, og sådan 2 skulle jeg ikke have.
Jan er meget sød, blid og forstående over for ens hvalp hvor det hele tiden er hvalpens udvikling i træningen der er i fokus.

Det er virkelig dejligt med videoerne som følger programmet.

2 juillet 2023

Réponse de Familiehund.dk

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for du har været glad for din deltagelse på hvalpeholdet. De små videoer jeg lægger op efter træningen, er netop med til at skærpe hukommelsen om det vi gennemgår og arbejder med til træningen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fik besøg af Jan i 1,5 time og…

Vi fik besøg af Jan i 1,5 time og allerede da han kom ind af døren bemærkede vi hans dygtighed. Vores hund, der ellers hopper vild meget op af gæster - ignorerede han til den slappede af. Så hilste de på hinanden stille og roligt (det sørgede Jan for aldrig blev hoppe-hilsen) og derefter kunne vi sidde og tale om vores udfordringer med vores hund, - Elton lå stille og roligt på gulvet hele tiden. Dét havde vi ikke hidtil oplevet når vi havde venner på besøg.
Elton ville hele tiden have opmærksomhed fra dem, hoppede op og krævede kontakt.
I løbet af besøget fik vi mange gode anvisninger og det vigtigste af alt : Vi fik virkelig ændret vores holdning til vores hund. Fra at være frustrerede/opgivende over om vi kunne tackle ham, fik vi den positive indstilling som Jan - også i sine videoer - går til problemet. Det gjorde en meget stor forskel for os. Tak Jan.
Vh Iben og John Andersen

25 janvier 2023

Réponse de Familiehund.dk

Tak for jeres anmeldelse. Jeg bliver så glad, når det giver pote, og især besøg i hjemmet, hvor udfordringerne er, er meget givende. Elton er en skøn hund, og jeg håber i efterfølgende har haft glæde af min coaching, og selv har fortsat det gode arbejde.

Jeg var på holdet med Karlo

Jeg var på holdet med Karlo
Syntes vi fik en god gemmengang af basis træningen med hunden, og ikke mindst føren.
I et sprog og udførsel som var til at forstå og utrolig nem at arbejde med. Jan er altid stille og rolig, og god til at rose for de ting der gøres rigtig men også til at rette på føren på en positiv og konstruktiv måde.

Helt klart et forløb som gav mig mange guldkorn selv om dette er min 3 hund 5 ⭐️ herfra

24 mars 2023

Tak for dit indlæg Michael
Det er tydeligt at du har haft hunde før Karlo. Du er en dygtig hundefører, og jeg er glad for, at du alligevel kunne bruge den feedback og træning, som du fik på kurset hos familiehund.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har deltaget på hvalpehold med…

Vi har deltaget på hvalpehold med Ollie. Jan har givet gode hjemme opgaver og bidraget med mange gode råd i forhold til træning af Ollie. Vi har helt sikkert fået en god base til den videre træning. Jan er dygtig, har et god forståelse for de forskellige hunde uanset race. Vi kan helt sikkert anbefale et hvalpe forløb ved famile hund.

20 mars 2023

Tak for jeres kommentar.
Ollie er en skøn lille krøllet krudtugle, og hvor har i arbejdet godt og seriøst med ham. Også tak til jeres flittige søn på 6 år, der har været flink til at hjælpe med at sætte baner op :-)

Afsluttet hvalpehold

Jeg har netop afsluttet et hvalpekursus med min schæfer, Koba. Det har været rigtig lærerigt og en KÆMPE hjælp i forhold til det fremtidige arbejde med Koba. Jan er engageret, behagelig og lyttende. Jeg har kun positivt at sige om familiehund.dk og dennes hvalpehold. Tak for hjælpen og de gode fif Jan. /Dennis

19 mars 2023

Tak for din anmeldelse Dennis:
Det glæder mig, at du og Koba har haft glæde af de lange køreturer til træning i Vildbjerg hver søndag. Husk at de gode resultater også skyldes, at du er flittig til at træne hjemme.

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt overblik over træning på video

Da vi skulle have hund, så vi alle de forskellige video og fik på den måde et supergodt overblik over, hvornår, hvordan og hvorfor man træner de forskellige øvelser. Og det virker, vores hund er 1,5 år og selvom han er teen, er han ret dygtig, tak til familiehund for inspiration.

11 février 2023

Kære Tina
Hvor er det dejligt vores videoer har været med til at give inspiration. Det store arbejde har i selv udført, men dejligt at vi har været med på rejsen, gennem vores mange videoer om hundetræning.

Noté 4 sur 5 étoiles

Fantastiske fortællinger og gode og…

Fantastiske fortællinger og gode og let forståelige film med hundetræning.

10 février 2022

Kære Annette
Tak for din anmeldelse. Vi gør os meget umage for at lave videoer pædagogiske og logiske :-)

Nemme og lettilgængelig videoer

Nemme og lettilgængelig videoer, og gode råd

1 septembre 2022

Kære Dorthe.
Det glæder os at du kan bruge vores videoer, og gode råd. Vi gør også vores bedste for at være behjælpelig med hundetræning.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus