Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service. Hos Familiengrøn.dk var det nemt og hurtigt at finde det produkt som jeg var interesseret i. Dejlig nemt at bestille. Og så var det endda til en fornuftig pris. Produktet var som f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt et par kalenderlys fra Bistad (som mange gange før, men første gang fra Familien Grøn). Det ene lys manglede tal, og da jeg mailer om fejlen til Eva fra Familien Grøn, for jer meget hurti... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Første gang jeg handlede her. Har netop modtaget mine varer. Super skønne viskestykker og fin kedel til campingvognen. Men det bedste er den fantastisk fine behandling, jeg fik af Eva. Visse viskestyk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig afsendelse og fantastisk service. Post Nord (som jeg ellers ikke har oplevet udfordringer med) begik en fejl, så pakken ikke kom frem. Jeg stod akut og skulle bruge produktet, da det var en... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin bio
  2. Magasin d'ameublement et de décoration
  3. Magasin de matériel de cuisine
  4. Magasin

Écrit par l'entreprise

Familien Grøn er en familiedrevet grøn webshop med et håndplukket udvalg af miljø- og klimavenlige produkter. På familiengrøn.dk kan du finde genanvendelige, plastikfri og zerowaste produkter til køkkenet, den personlige pleje, hverdag og fest. Vi tilbyder gratis gaveindpakning og sender i miljøvenlig emballage.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Super service.

Super service.
Dejlig nemt at bestille. Og så var det endda til en fornuftig pris.
Produktet var som forventet og jeg er derfor meget tilfreds og glad.
Det er ikke sidste gang jeg kigger forbi Familiengrøn.dk

14 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Det var enkelt og overskuelig

Det var enkelt og overskuelig, og til at finde ud af selv om man er over 80.

15 décembre 2024

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse Karna 🙏 Hvor er jeg glad for at høre, at du havde en god oplevelse med at handle hos os 💚

Fantastisk kundeservice 🙌

Fantastisk kundeservice 🙌

Jeg havde ved en fejl bestilt afhentning på Sjælland og bor i Jylland. Så der kom hurtigt en mail med spørgsmål om, det måske var en fejl. Og det var det. Og pakken blev sendt hurtigt og nåede frem til jul.

19 décembre 2024

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse og rosende ord Lotte 💚 Godt at pakken nåede frem i tide.

Top kundeservice

Jeg havde lavet en fejl i min ordre, men jeg fik omgående venlig hjælp med problemet.

16 octobre 2024

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din positive anmeldelse Birgit 🙏 Hvor er det skønt at høre, du havde en god oplevelse med at handle hos os. Og jeg er glad for, at vi hurtigt fandt en god løsning 💚

Grønne hilsner💚

Hurtig levering, venlig service og varerne helt som forventet.

6 septembre 2024

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse Marianne 🙏 Det gør mig så glad at høre, at du havde en god oplevelse med at handle hos os 💚

Noté 5 sur 5 étoiles

Utroligt godt service og hurtig…

Utroligt godt service og hurtig levering når man bestiller selv i weekenden. Vh Margrethe fra øen fur. Bestiller igen og har fået leveret 2 order fra Familiengrøn.

1 juin 2024

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse Margrethe 🙏 Det gør mig så glad at høre, at du også denne gang havde en rigtig god oplevelse med at handle hos os. Du skal være så hjerteligt velkommen en anden gang 💚

God oplevelse.

Meget fine ægte produkter, og en god og hyggelig betjening.

2 juin 2024

Kære Lise.

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏 Hvor er det dejligt at høre, du havde en god oplevelse med at handle hos os. Du skal være så hjerteligt velkommen en anden gang 💚

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition - god service på tlf 😊

11 avril 2024

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din anmeldelse Anja 😊 Hvor er jeg glad for at høre, du havde en god oplevelse med at handle hos os 💚

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service og hurtig levering

Jeg bestilte en madkasse, som skulle gives i gave. Jeg var lidt sent ude med at bestille, men pakken blev hurtigt afsendt og jeg nåede at modtage den. Oveni købet fik jeg en gratis rumdeler til madkassen med. Virkelig god service, da vi snakkede i telefon ☺️

14 mars 2024

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse Maria 🙏 Hvor er jeg glad for at høre, du havde en god oplevelse med at handle hos os 💚

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering og hyggeligt med en lille hilsen i pakken.

25 février 2024

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse Bonnie 🙏 Hvor er jeg glad for at høre, du havde en god oplevelse med at handle hos os 💚

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse Sandra 🙏 Dejligt at du havde en god oplevelse med at handle hos os.

Grønne hilsnser, Eva

Noté 3 sur 5 étoiles

Hurtig levering...men koppen holder kun…

Hurtig levering...men koppen holder kun kaffen varm i små 2 timer..derfor kun 3 ⭐

15 janvier 2024

Mange tak for din ærlige anmeldelse Per 😊

Jeg er ked af, at termo koppen ikke helt lever op til dine forventninger. Den er tænkt som et alternativ til engangskopper, og isoleringsevnen er tilpasset, så kaffen kan drikkes på farten, uden man brænder sig på den.

Som supplement kan jeg anbefale AYA&IDAs termoflasker, som holder kaffen varm i op til 12 timer (hvis låget holdes lukket) ♨️👌

Perfekt

Perfekt, alt som det skulle være :)

12 janvier 2024

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse Clara 🌟 Skønt at høre, alt gik som forventet. Håber du bliver glad for termo madkassen 💚 Grønne hilsner, Eva

Skønne produkter

Skønne, bæredygtige kvalitetsprodukter og hurtig levering

10 janvier 2024

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din skønne anmeldelse Christina 💚 Det gør mig så glad at høre, du havde en god oplevelse med at handle hos os. Håber du bliver glad for termo madkassen 😊

Hurtig levering. Gode produkter

28 décembre 2023

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din anmeldelse Simone 🙏 Det gør mig så glad at høre, du havde en god oplevelse med at handle hos os, og at du er glad for Safety Razoren 💚

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus