Familiengrøn.dk Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service. Hos Familiengrøn.dk var det nemt og hurtigt at finde det produkt som jeg var interesseret i. Dejlig nemt at bestille. Og så var det endda til en fornuftig pris. Produktet var som f... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Første gang jeg handlede her. Har netop modtaget mine varer. Super skønne viskestykker og fin kedel til campingvognen. Men det bedste er den fantastisk fine behandling, jeg fik af Eva. Visse viskestyk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig afsendelse og fantastisk service. Post Nord (som jeg ellers ikke har oplevet udfordringer med) begik en fejl, så pakken ikke kom frem. Jeg stod akut og skulle bruge produktet, da det var en... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin bio
  2. Magasin d'ameublement et de décoration
  3. Magasin de matériel de cuisine
  4. Magasin

Écrit par l'entreprise

Familien Grøn er en familiedrevet grøn webshop med et håndplukket udvalg af miljø- og klimavenlige produkter. På familiengrøn.dk kan du finde genanvendelige, plastikfri og zerowaste produkter til køkkenet, den personlige pleje, hverdag og fest. Vi tilbyder gratis gaveindpakning og sender i miljøvenlig emballage.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde nogle udfordringer med min ordre…

Havde nogle udfordringer med min ordre som fik deres personlige opmærksomhed.

5 décembre 2023

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for stjernerne Jens Bjørn 🌟 Jeg er så glad for, at vi sammen fik bragt orden i sagerne, og termo madkassen kom godt frem til dig 🎄

Alt fungerede perfekt.

28 novembre 2023

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse Jens Peter 🤩 Jeg håber, den heldige modtager bliver glad for madkassen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækre varer af god kvalitet og god…

Lækre varer af god kvalitet og god service

4 décembre 2023

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse Johanne 🙏 Det gør mig så glad at læse, du er glad for produkterne og havde en god oplevelse med at handle hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt i alt en rigtig god oplevelse

Hurtig levering, dejlige produkter og det hele kom med en fin lille note, der var personligt underskrevet. En butik, hvor man kan mærke, at der bliver værnet om tingene :)

2 décembre 2023

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse Teresa 🙏 Åh hvor den varmede mit hjerte. Tak 💚

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse Kathrine 🤩 Hvor er det skønt at høre, du er glad for vaskearkene, og at du havde en god oplevelse med at handle hos os 💚

Drikkedunk

Bestilte en termo drikkedunk til min dreng.
Den er fantastisk, holder vandet dejligt koldt i børnehaven og han elsker den.
Har ikke prøvet med varmt endnu, men er sikker på det virker ligeså godt som med det kolde.
hurtig og nem levering.

24 novembre 2023

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse Linda 🤩 Hvor er det bare skønt at høre, I er glade for drikkedunken, og at du havde en god oplevelse med at handle hos os 💚

Noté 5 sur 5 étoiles

Overskuelig hjemmeside og lynhurtig levering

Lyn hurtig levering og meget smuk indpakning 👏🏻 Virkelig god service.

13 novembre 2023

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse Louise 🤩 Hvor er jeg glad for, at du synes godt om indpakningen. Det er ikke helt nemt med genbrugspapir, men jeg gør mig virkelig umage, og så er det bare så dejligt at høre, når det lykkes 💚 Håber modtageren bliver glad for gaven.

Fejl løst med det samme

Jeg har købt et par kalenderlys fra Bistad (som mange gange før, men første gang fra Familien Grøn). Det ene lys manglede tal, og da jeg mailer om fejlen til Eva fra Familien Grøn, for jer meget hurtig respons og et nyt lys ligger klar på mit afhentningssted allerede næste dag. Skøn og utrolig hurtig løsning på fejlen.

20 novembre 2023

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse Lisa 🙏 Hvor er jeg glad for at høre, alt endte godt, og at du havde en god oplevelse med at handle hos os. Du skal være så hjerteligt velkommen en anden gang 💚

Hurtig og god levering

Hurtig og god levering - har ikke brugt produkterne endnu, men alt ser fint ud😊

6 novembre 2023

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse Lene 🙏 Så dejligt at høre, du havde en god oplevelse med at handle hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god og hurtig service!

16 novembre 2023

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse Catharina 🤩 Jeg håber, du bliver glad for termokopperne og vaskearkene 💚

Endnu en skøn levering

Produkterne levede igen op til mine forventninger.
Jeg handler snart igen her

7 novembre 2023

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din skønne anmeldelse Mette 🤩 Hvor er det herligt at høre, du er glad for vores shop - du skal være så hjerteligt velkommen igen 💚

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastiske produkter og enorm…

Fantastiske produkter og enorm venlighed.

17 octobre 2023

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for dine flotte anmeldelser Line 🙏 Hvor er det dejligt at høre, du havde en god oplevelse med at handle hos os, og at du er glad for termokoppen 💚

Nemt, hurtigt og rimeligt

Nemt at bestille, hurtig levering og rimelige priser.
Der er mange spænende varer altid i virkelig god kvalitet.
Og så er der altid en lille håndskrevet hilsen med i pakken 😀

6 novembre 2023

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for din trofaste støtte Anni 💚 Det gør mig så glad, at du handler hos os.

God og hyggelig webshop

Leveringen kom hurtigt med en fin, håndskreven hilsen

3 novembre 2023

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse Amalie 💚 Dejligt at du havde en god oplevelse med at handle hos os. Håber du bliver glad for bivokslysene.

God kvalitet.

2 novembre 2023

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din anmeldelse Lasse 🤩 Hvor er det skønt at høre, du er glad for madkassen 👍

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin vare og hurtig levering

Fin vare og hurtig levering. Svarer kvikt på mail.

1 novembre 2023

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse Tove 😊 Så dejligt at høre, du er glad for affaldssorteringsboksene 💚

Grønne hilsner, Eva

Grønt er godt

Grønt er godt! Garneret med superhurtig levering og en sød hilsen i pakken. Skønne produkter.

29 octobre 2023

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse Lone 🙏 Hvor er jeg glad for at høre, du havde en god oplevelse med at handle hos os, og at du er glad for de produkter, du købte 💚

Grønne hilsner, Eva

Anbefalelsesværdigt

Gode priser på lækre produkter med en hurtig service.

17 octobre 2023

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse Freja Lykke 💚 Så dejligt at høre du havde en god oplevelse med at handle hos os. Håber du bliver glad for termokopperne.

Noté 5 sur 5 étoiles

det leverede lever op til det man…

det leverede lever op til det man regner med, og så er det super dejligt at de sender en håndskreven hilsen med, det var der flere der kunne lære noget af i disse digitale tider.

11 octobre 2023

Réponse de Familiengrøn.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse Jette 😊 Hvor er det dejligt at høre, du blev glad for min hilsen.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus