Familyshop Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,6

Tack Marcus för ditt proffsiga bemötande ang min trasiga DC. Inget krångel, smidig o snabb lösning. Det kallar jag superservice! Det jag dock känner viss oro för är kvaliteten på DCn. Ser att många... Voir plus

Beställde efter provat min kompis dreamcurler och blev så imponerad! Tyvärr så verkade jag fått en måndags exemplar eftersom den inte alls funkade som den jag hade provat. Tack Markus på kundtjäns... Voir plus

Beställde dreamcurler 30 november, har inte fått den ännu idag 23 december. Var en julklapp. Får bara besked att den kommer. För lång leveranstid och dålig kommunikation, då de ej berättade att det är... Voir plus

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

68 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Happy Firefighter Mom

It is hard to find shirts or hoodies for firefighter moms. I was excited when I saw their website. I ordered a hoodie. It was shipped quickly. The sweatshirt was true to size, great quality. It was just a great experince and I will be ordering more. They also was sending me updates about my order.

4 juillet 2021

Fransserum och kundtjänst

Fick mitt första omdöme i mars borttaget utan att det var nått konstigt med det men var missnöjd med hanteringen bla då. Är nöjd med min produkt däremot redan från start och efter en del krångel så har jag och Åsa nu haft kontakt varje månad vid betalningen av min prenumeration så det har funkat ändå och nu ordnade hon med en slutfaktura istället 🙏

23 juin 2021

Marcus

Marcus, en klippa!! tack för hjälpen med min söndriga Dreamcurler!!

21 juin 2021

Varning för företaget

Ingen effekt av produkten och när jag påtalar detta och vill avbryta mitt 6 månaders abonnemang så vägrar företaget hjälpa till. Jag får heller inte avbryta direkt efter min bindningstid, trots att det är 2 månader kvar utan tvingas säga upp det efteråt med 1 månads uppsägningstid!

8 mai 2021
Logo de Familyshop

Réponse de Familyshop

Hej Marie!

Vad tråkigt att du inte sett någon effekt av produkten. När du tecknar ett abonnemang med bindningstid på 6 månader, så kan du avsluta abonnemanget direkt när bindningstiden gått ut. Sedan har du 1 månads uppsägningstid.

Mvh,
Emelie

Dream Curler

Jag hade beställt en Dream Curler som jag behövde reklamera då den inte fungerade. Marcus hade hand om mitt ärende och han skötte det så proffsigt. Trevligt bemötande och fin service!

29 avril 2021

Super bra service

Vilken service, wow. Marcus på Family. Se vet hur man får nöjda kunder.
Skickade mail om en defekt produkt, och svar med ett meddelande att en ny vara är på väg, tog enbart några timmar.
Supernöjd. ☺️🤗
Birgitta

26 avril 2021
Avis spontané

Hade köpt en dreamcurler som gick…

Hade köpt en dreamcurler som gick sönder efter andra gången. Kontaktade företaget via Mail och fick snabbt svar, trevligt bemötande och en ny produkt utskickad. Extra tack till Marcus! Kan varmt rekommendera denna sida.

26 avril 2021

Snabb åtgärd

Min första kontakt / e-post med Familyshop besvarades inte. Min curler hade slutat fungera efter enbart ett par användningar. Min andra kontakt besvarades samma dag av Marcus och ny curler skickades dagen därpå. Föredömligt snabb hantering.

23 avril 2021

Proffsigt bemötande…

Efter första användningen blev inte min Dreamcurler varm. Jag kontaktade då kundtjänst. Jag fick kontakt med Marcus som bemötte mig på ett väldigt proffsigt sätt. Jag fick snabbt svar på min frågeställning och nu är en ny DC påväg med posten.

22 avril 2021

Toppservice!

Det jag dock känner viss oro för är kvaliteten på DCn. Ser att många haft liknande problem som jag haft. Hoppas min nya funkar bättre, då jag verkligen uppskattar produkten som sådan.

14 avril 2021

Marcus på kundtjänst

Behövde kontakta kundtjänst eftersom min dreamcurler inte ville ta emot laddning. Fick kontakt med Marcus väldigt snabbt och han hjälpte mig på bästa möjliga sätt. Proffsig och trevlig, önskar alla kundtjänster fungerade så bra!

31 mars 2021