Famoshop Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,6

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb 3 polo’s besteld en er 2 ontvangen. Klantenservice zegt hij komt eraan. Dus niet . Als ik bestelgegevens invoer blijken deze onjuist Klantenservice bellen is een ramp Geen 3e polo, maar o... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb 3 polo’s besteld en er 2…

Als ik bestelgegevens invoer blijken deze onjuist
Klantenservice bellen is een ramp
Geen 3e polo, maar ook geen Favo meer.

10 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling niet gelverd geen geld terug

Ik heb een beveilings camera besteld en een bedrag betaald van 99 euro maar nooit ontvangen.

na 2 weken mail contact geen oplossing

geld kwijt en geen camera systeem

ik wil mijn bestelde camera terug en of mijn geld we zijn nu al ruim 1 maand verder ik overweeg om aangiften te doen

13 février 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Erg slechte ervaringen! Niets kopen!

Erg slechte ervaringen. Defect product (beamer) binnen garantietermijn. Netjes aangemeld en eerst netjes mailtje ontvangen om product op te sturen. Product aangetekend verstuurd en daarna niets meer gehoord. Na enkele keren vragen mailtje dat product niet binnen was gekomen. Bij doorgeven track&trace werd doodleuk gezegd dat product kwijt was intern. Daarna meerdere keren geprobeerd contact te leggen maar nooit meer iets terug gehoord! 1e melding was 23-10-2018, tot op heden nog geen contact kunnen leggen! Niets kopen dus! Bol.com (tussenverkoper) gemeld, gaven aan er naar te kijken. Malafide praktijken!

27 janvier 2019

waardeloos bedrijf

waardeloos bedrijf. na 1 dag hoverboard kapot. gemaakt. daarna weer defect. tot op heden wacht ik nog steeds op de vervanging ) lees we zijn al 2 maanden) en bol.com ... ze moeten zich schamen om de klanten zo te laten stikken

2 décembre 2018

Zeer slecht bedrijf!

Zeer slecht bedrijf!
KOOP HIER NOOIT EEN HOVERBOARD!!
Wij hadden een hoverboard voor onze zoon besteld bij de famoshop.
Deze was helaas na 1dag al defect.
Dit bedrijf wil nergens wat van weten en bol.com wil ons ook verder niet helpen omdat zij dit board zelf niet hebben geleverd!
Bedankt bol en Famoshop voor de service!!

29 octobre 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Nog steeds wachtende op levering !!??!!

Vrijdag een complete TaoTao moederbord set gekocht voor een hoverboard. Weliswaar een track&trace van DHL gekregen met verwachte levering op Zaterdag. Maar status staat nog steeds op "Zending aangemeld maar nog niet ontvangen" oftewel zaterdag niks binnengekregen.

Gisteren een mail ( via bol.com ) verstuurd maar nog steeds geen antwoord, noch verandering in de DHL pakket status. Ondertussen is het nu al bijna Dinsdag avond..

2 octobre 2018

Tot 2x toe hooverkart kapot

Tot 2x toe hooverkart kapot zelfde probleem dat de besturing handvaten er afvallen bij de 2de keer is onze zoon er vanaf gevallen waardoor zijn arm open lag, het is een ondeugdelijk product zelfs Bol.Com geeft aan gek van ze te worden omdat ze al ontzettend veel klachten van hun hebben binnen gekregen.
Wij wilden nu onze geld terug omdat het nu de 2de keer is en dus een ondeugdelijk product.

Ze zijn slecht te bereiken al om al een slecht bedrijf 😠

14 septembre 2018
Logo de Famoshop

Réponse de Famoshop

Beste Stefan,

Onze excuses voor het ongemak. Heeft U misschien een bestelnummer voor ons zodat we het verder kunnen oppakken en er voor zorgen dat u uw geld terug krijgt gestort van bol.com.

Peter Jacobs

slechte service van famoshop

Tv box besteld via bol.com. Na paar maanden kapot. Terug gestuurd voor reparatie. Na twee maanden geen antwoord. Aantalkeer gebeld via bol.com. Nu blijkt het dat ze op vakantie zijn dus nogmal aantal weken afwachten.

14 août 2018
Noté 3 sur 5 étoiles

Hoverboars ter reparatie verstuurd... geen geweldige communicatie maar uiteindelijk goed opgelost.

Eind 2016 2 Hoverboards gekocht die na bijna anderhalf jaar en weinig gebruik nog geen 5 batterijminuten meer meegingen. Contact opgenomen via Bol.com. De communicatie was kortaf maar snel en correct. Hoverboards voor reparatie verstuurd op kosten Famoshop (ze stuurden heel correct een DHL-ticket voor gratis verzending). Na een tijdje gevraagd om ontvangstbevestiging en later een "hoe staat ermee?" bericht, waarop we antwoord kregen (dus reactief en niet al te professioneel maar vervolgens wel snel en netjes). Hoverboards na 2 maanden terugontvangen en ze doen het vooralsnog weer goed. Reparatie is dus gratis gedaan onder garantie. Een gemixte ervaring dus maar met een correcte afloop.

23 juin 2018
Noté 5 sur 5 étoiles

Bij Famoshop een draadloos camera systeem besteld.
De volgende dag in huis en netjes verpakt.
Echter na 1 dag deed 1 camera het niet meer, de andere 3 deden het perfect, zeer goed beeld ook in nachtmodes.
1 Camera was blijven hangen om 03:20 uur.
Dvr gaf wel aan dat die online was maar gaf geen beeld meer door.
Ik ben vrij technisch en kon concluderen dat de lens geen beeld meer door gaf.
Contact gehad met verkoper en de volgende dag had ik al een nieuwe camera in huis.
Zeer goede service.
Zo moet je dus met je klanten omgaan.
Dit bedrijf krijgt een dikke 5 sterren van mij dus.

8 juin 2018

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, slechte service, nemen geen verantwoordelijkheid.
Sturen meerdere malen het zogenaamde gemaakte product kapot retour! Schandalig!!!

16 mai 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechtste web shop winkel wat ik ooit heb mee gemaakt.

Via Bol.com een draadloze 4 kanaals beveiligings- set gekocht.
toppie voor het inpakken .
Maar dan heb je het ook gehad met deze zeer waardeloze winkel.
Alles uitgepakt en aan gesloten.

Conclusie:

2 camera's voeding kapot, nee was niet het enige 1 cam wou niet in nacht modes
Ik bellen naar Bol.com.
En nogmaals toppie hoor de klanten service van bol.com.
Hun bellen met famoshop of gemaild.
Later werd ik terug gebeld door bol.com.
Met de mededeling Geachte meneer Vermeer,
er worden zo spoedig mogelijk (door die Famoshop) 2 nieuwe adapters gestuurd en een
nieuwe camera.
Ik tegen me vrouw zeggen meid toppie komt allemaal goed.
Dus vandaag het pakketje binnen gekregen.
Maak het open , en ja hoor tis niet waar he.
2 2e hands adptors waarvan 1 ook kapot is.
En de knal op de vuurpijl ja u raad het al, een 2e handse camera die bij andere mensen in een salon heeft gehangen.
Hoe weet ik dat om dat de naam er in stond.
conclusie een zeer maar dan ook een zeer slechte webwinkel.
Bij deze winkel zal ik en mijn vrienden kring van Radio Erosa niets meer kopen daar.
En dat beveel ik mijn grote vrienden club aan.
met vriendelijke groeten

Rob Vermeer

24 avril 2018

Waardeloos

Waardeloos. Bestelling gedaan via Bol.com voor een babyfoon. Het zou de dag erna worden geleverd maar 2 weken later nog steeds niets. Volgens Famoshop zoekgeraakt via de levering. Uiteindelijk is alles ons probleem. Je zou denken en zeker bij een babyfoon dat het opnieuw wordt verzonden, maar nee er moet eerst uitgezocht worden waar het is. Meerdere keren met Bol.com gebeld aangezien we het via hun website hebben gekocht maar deze neemt ook geen verantwoordelijkheid. Famoshop niet telefonisch bereikbaar en uiteindleijk is alles nu nog steeds onzeker. Ik zou zeggen in de boycot en hoop dat Bol.com zich schaamt!!!

23 avril 2018

Waardeloos

Slechte service, geld zou teruggestort worden BINNEN 14 dagen nu 14 dagen verder en nog geen geld. Dus maar de rechtsbijstand erop gegooid.
Bol.com morgen ook maar even op de hoogte stellen morgen, waar ze in godsnaam zaken mee doen.

12 avril 2018
Noté 4 sur 5 étoiles

snelle service en betaalbaar.

Me dochter mocht na 30 stickers voor goed gedrag een hoverboard uitzoeken. In eerste instandsie dacht ik er niet over omdat ze zo verschrikkelijk duur zijn. Uiteindelijk voor 180 bij fomeshop gevonden en in heel veel kleuren en modellen. Ik heb om 7:00 in de ochtend besteld en had hem de volgende dag om 11:30 thuis. Ik maakte me alleen even zorgen omdat in de bevestigings mail niet werd gerept over de bezorging, heb toen even het bedrijf gegoogeld en zag dat hij ook via bol.com werkt dus mijn zorgen waren weg. Wel nog even gemaild over de bezorging en dezelfde dag nog een mail terug dat hij gelijk op de post was gedaan en de dag erna geleverd werd. Dus tot nu toe super blij en me dochter is in de wolken.

3 mars 2018
Noté 5 sur 5 étoiles

Complimenten aan de famo shp

Las in eerste instantie wat negatiefs op trust pilot over famo shop, dus twijfelde even om een hoverboard te bestellen. Ze hadden echter bijna als enige de kleur die mijn docher wou per se wilden hebben met een redelijke prijs. we hebben het niet al te breed thuis. Besteld en we hadden het de volgende middag netjes in huis. Niks behalve complimenten voor de famo shop. Bedankt voor het blij maken van mijn dochter.

30 janvier 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloze service, geen zaken mee doen.

De klantenservice van dit bedrijf is ronduit wanstaltig. Binnen 5 maanden is de verbinding tussen board and de FAMOS kartstoel doorgescheurd. In eerste instantie duwde ze volledig het probleem naar mij onder vermelding van 'slijtage', alsof het normaal is dat de verbinding tussen stoel en board loskomt binnen 5 mnd. Ik BOL.COM en FAMOS aangesproklen op hun verantwoordelijkheid (als iets binnen 6mnd kapot gaat ligt bewijslast bij de verkoper), hadden ze (FAMOS) uiteindelijk toegezegd toch nieuwe verbindingsbandjes te sturen... guess what.... ik wacht er nog steeds op!! BOL.COM heeft het uiteindelijk alsnog verzorgd (waarvoor top!). Maar op die Famos club valt absoluut niet te rekenen. Mijn advies: ONBETROUWBAAR Geen spullen van kopen!

28 janvier 2018

Waardeloos bedrijf

Zoals door andere geplaatste reacties precies de zelfde problemen.

Komen afspraken niet na
Houden je aan het lijntje
Veranderen toezeggingen en ontkennen vervolgens.

Alles bij elkaar genomen een oplichtende en bedriegende zwaar K..** bedrijf.

29 septembre 2017
Noté 2 sur 5 étoiles

Vervangend board wordt beloofd maar nooit geleverd.

Snelle levering hoverboard, zeer vriendelijke en coöperatieve medewerker geeft aan dat bij terugzenden defect product, mijn zoon snel een nieuwe zal krijgen, mét een gratis hoesje vanwege het ongemak. Er wordt steeds beloofd dat hoverboard wordt opgestuurd. Na een maand krijgen we zelfs een DHL verzendcode opgestuurd en de mededeling dat er een hoesje bij wordt opgestuurd. De verzendcode is onbekend bij DHL en melding daarvan bij famoshop levert alleen stilte op. Onze mails worden niet meer beantwoord.
Daarna bol.com gebeld, want we hadden via hun besteld. Bol.com pakt het serieus en goed op, krijgt de verkopers ook niet te pakken, maar vergoed het aankoopbedrag.

8 septembre 2017

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus