FarumhusAvis

TrustScore 2.5 sur 5

2,6

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Købte 3 små jordbær tærter 6/6-26 Bunden var tør og virkede flere dage gammel. Vaniljecreme smagte mest af mælk. Man kunne slet ikke smage vaniljen. Jordbærrene smagte ikke af noget - det er høj... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Kedelig og anonym panini, købt i Hillerød d. 4-5-26 Blødt brød, varmet op i papiret så overfladen ikke kunne blive sprød, gylden og lækker som man forventer at en panini skal være. Den var vandet og... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækre kagemænd Tusind tak for 2 stk. flotte og virkelig gode kagemænd. Meget servicemindet ved bestilling, og ærligt svar på, hvad der ville være bedst til vores arrangement. Kagerne var meget flot... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Endnu en knap så god oplevelse fra Farumhus, Meny, Måløv. Længe siden jeg har frekventeret deres bagværk sidst, da kvaliteten somregel er langt under middel. Denne gang var det en ubagt kanelsnurrer... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de pâtisseries
  2. Boulangerie
  3. Magasin de gâteaux

Écrit par l'entreprise

Farumhus bager og konditori består i dag af 18 butikker - nogle med café. Det er bagermester Peter Jørgensen, der står bag Farumhus. Han købte sin første bagerforretning i 1996 drevet af det gode bagerhåndværk og lysten til at udforske og udfordre opskrifter, råvarer og det bagværk, vi samles om. Bageriet, der lå i Farum, voksede sig hurtigt stort og Peter Jørgensen måtte købe det lokale Williams Hotel for at skabe en forretning, der matchede efterspørgslen. Siden er det gået stærkt, han har rejst Europa rundt for inspiration og i dag består Farumhus af 18 butikker fordelt over Sjælland. Bagerhåndværket har alle dage været centrum i Farumhus. I starten var det kagerne og konditoriet, der var udgangspunktet for bageriet, men i dag er det i lige så høj grad blevet brødet, der bærer passionen. For eksempel at finde den bedste mel fra producenter i Italien, Frankrig og selvfølgelig Danmark, eksperimentere med surdej og følge tendenserne, når det kommer til smag. Farumhus har løbende vundet priser for både konditorkager og brød. Og Peter Jørgensen var en af de første bagere i Danmark, der havde den franske chokoladetærte Gateau Marcel i sortiment.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Studenter kage

Det er ikke fordi jeg kommer forbi tit , men når jeg kommer til Herlev tager jeg altid et smut forbi farumhus, har altid fået en fin ekspedition af de unge piger og man bliver altid fristet af alle de lækre sager 😋
Det sidste jeg købte var en studenter kage, den var virkelig god, og ikke for sød, mums 😋
Tillige havde jeg et ønske om et lyslilla bånd, det blev indfriet🙏
Jeg kan varmt anbefale Farumhus

Kitti

25 juin 2024

Kære Kitti

Sikke en dejlig anmeldelse. Vi er super glade for at læse, at kagen faldt i god jord og at jeres ønsker blev indfriet med tilfredshed :-)

Tak!
Glade sommerhilsner, Camilla

En hygge stund

Farumhus Birkerød
Vi kommer en til to gange om ugen, til en god kop kaffe, en dejlig bolle med smør og ost, en fantastisk stor onsdagssnegl eller en rugbrøds sandwich.
Vi er MEGET glade for at besøge caféen, Altid sød og smilende betjening, og vi føler os meget velkomne. Mvh Jørgen og Annette

14 juin 2024

Kære Annette.

Tak for de søde ord om vores butik i Birkerød. De varmer - og jeg deler dem med butikken, så de også kan læse anmeldelsen.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde!

Nye tider på Farumhus i Birkerød

De ældre medarbejdere ødelægger butikkens renomme .Opfører sig uforskammet over de unge, som skal klare hele den forfaldende arbejde. Der er ingen servering ved bordene: tre ældre damer står skullende overfor kunderne og kommenterer højt folks kunnen og gøren. Rigtig ubehageligt stemning med en dame, som spiller chefen for helle flokken, uden at kunne koge et æg (bogstaveligt talt!) Bare kom og bestil et blødkogt æg hos den blonde ældre ekspedient. Det har aldrig lykkedes for hende at gøre det rigtigt. Hun kan hellere ikke huske, hvad mand har bestilt af kaffe eller andre varer. Mystisk!

22 mai 2024

Kære bruger af TrustPilot

Tak for din anmeldelse, selvom vi er oprigtig kede af, at det er sådan du har oplevet dit besøg.

Det er vores klare holdning, at alle vores medarbejdere skal behandles ordentligt - selvfølgelig også vores kunder!

Ledelsen er informeret omkring din anmeldelse og der vil blive taget hånd om det internt.

Til en anden gang vil vi på det kraftigste opfordre alle til, når det omhandler personalesager, at der altid bliver rettet direkte kontakt til os i Farumhus. Dvs. direkte via vores kontakt-mail eller alternativt en opringning. Vi er altid lydhør overfor alle slags observationer I som kunder nu end måtte have.

Dårlig stemning

I dag var jeg i farumhus, i Farum, som ellers altid har været min favorit. Men det er slut. Tænk der var 3 unge der forsøgt at smile og passe deres job, lige så nærværende og serviceminded som de plejer. Men der er kommet en “dame” som vist ikke er voksen nok til sit arbejde. Hun skabte så dårlig stemning, råbte og snærrede af de unge der løb rund. “Damen” larmede og skabte dårlig stemning, så nej ingen kaffe og konditorer hygge til os :-(, vi skal ikke være skyld i unge bliver råbt af. Der har ellers altid været en rar og hyggelig stemning. “Damen” var nedladen, ubehagelig og kommanderende, det skal ikke være pga. mig unge bliver behandlet dårligt.

20 mai 2024

Kære Stine

Tusinde tak for din/jeres anmeldelse. Jeg tillader mig samme svar, da vi har fået to næsten identiske anmeldelser om umiddelbart det samme.

Først og fremmest skal I selvfølgelig have tak for at bringe os bevågenhed omkring jeres oplevelse hver især. Vi er også oprigtig kede af, at læse jeres anmeldelser!

Det er vores klare holdning at ALLE vores medarbejdere skal behandles ordentligt – og vi har også et særligt ansvar for, at vores ungarbejdere er glade for at møde på arbejde i Farumhus. Vi kan dertil sige, at ledelsen er på sagen og at vi er i gang med at undersøge nærmere.

Til en anden gang vil vi på det kraftigste opfordre alle til, når det omhandler personalesager som denne, at der altid bliver rettet direkte til os i Farumhus. Dvs. direkte via vores kontakt-mail eller alternativt en opringning. Vi er altid lydhør overfor alle slags observationer I som kunder nu end måtte have.

Too good to go aflyst

Jeg køber gerne hos Farumhus og er nu begyndt at bruge to good to go en gang imellem, men har desværre oplevet to gange indenfor meget kort tid at få aflyst bestillingen. Der er et meget kort tidsinterval til at afhente poserne og det er et ret stort besvær ikke at kunne regne med bestillingen. Afhentningen skal planlægges ret nøje. Jeg vil opfordre til at sætte mere realistisk antal poser til salg.

13 mai 2024

Kære Ib

Tak for din anmeldelse - men også mailen du har sendt med samme indhold.

Vi kan godt se, at der har været en håndfuld aflysninger den seneste måned i butikken – lidt flere end der plejer. Det er jeg oprigtig ked af – og også at det er gået ud over dig! Aflysningerne er sket omkring kl. 12.00-13.00 så vi mener også at vi har aflyst i god og relevant tid forinden.

Som jeg også skrev i mailen, så har vi nu sat antallet af poser ned pr. dag - og så kan butikken vurdere i løbet af dagen om der evt. skal frigives flere poser.

Vi kan sagtens forstå frustrationen, men samtidig må vi jo også erkende, at vores fremmødte "almindelige" kunder altid kommer i 1. række. TGTG er ment som et godt supplement til så vidt muligt at undgå madspild i vores virksomhed.

Du ønskes en dejlig dag – og tak for dit input. Det er altid værdsat når kunderne melder retur til os!

Solskinshilser, Camilla
/ Farumhus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid sublim service af Linette i…

Altid sublim service af Linette i Farumhus Ballerup. Vigtigt med en vedkommende kundeservice og det får du hos Farumhus - især i Ballerup.

5 mai 2024

Réponse de Farumhus

Tusinde tak, Serhat. Det var nogle søde ord om vores Ballerup-afdeling. Jeg sørger for at teamet får din anmeldelse at se. Er sikker på, at den varmer ekstra meget på en grå regnfuld mandag som denne.

Tak!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hver gang jeg besøger Farumhus…

Hver gang jeg besøger Farumhus Ballerup, oplever jeg en nærvær og service, som jeg kun husker fra jeg var barn.

De mennesker som driver Farumhus i Ballerup, de er virkeligt passioneret.

Tusinde tak

16 avril 2024

Kære Martin

Vi glædes helt ind i hjertet over, at du har så søde ord at sige om vores Ballerup-afdeling.
Jeg sørger selvfølgelig for at butikken modtager din gavmilde anmeldelse.

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive den.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super lækker og flot bryllupskage

Super lækker og flot bryllupskage vi fik lavet af Farumhus konditori. God kommunikation og virkelig lækker smag!

6 avril 2024

Kære Anders

Tusinde tak for din anmeldelse, og at vi har måtte være med til at fejre jeres store dag!

De gladeste hilsner, Camilla

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækkert bagværk og kage fra butikken i Herlev

Til min fødselsdag i weekende bestilte jeg en stor træstamme med et fødselsdagsflag på. Virkelig en fin kage og med chokolade i enderne som havde et godt knæk og en lækker chokoladesmag. Desuden bestilte jeg også theboller til ungerne. De fik dog ikke lov at spise dem selv da de voksne også var nødt til at smage. Mums.
Jeg hentede min bestilling i Herlev. En butik med en hyggelig atmosfære hvor du får mulighed for at kigge lige ind hvor magien i bagværket ske.
Stor anbefaling herfra.

2 mars 2024

Kære Mia

Tak for din anmeldelse. Den gjorde os rigtig glade. Vi sørger for at rosen kommer videre til de rette :-)

Vi glæder os til at se dig igen i Farumhus.

Glade hilsner, Camilla

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har for nylig købt kager hos…farumhus birkerød

Jeg har for nylig købt kager hos farumhus birkerød, bl.a kartoffelkager og fastelavnsboller, og er blevet slemt skuffet hver gang. Både fastelavnsbollerne og vandbakkelser i kartoffelkagen er seje og smager gammelt. Svært ikke at mistænke, at kagerne er fra dagen før. Ærgerligt, når man gerne vil støtte lokale forretninger.

16 février 2024

Kære Marie

Det er vi rigtig kede af at læse. Vi kan godt forstå, at du tænker sådan - men vi sælger ikke wienerbrød eller flødekager dagen derpå. Mistænker at du desværre har været utrolig uheldig. Jeg går selvfølgelig videre med anmeldelsen så både mester og konditoriet bliver informeret.

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail@farumhus.dk hvis der er yderligere vi skal vide!

Noté 2 sur 5 étoiles

Var til arrangement i Skovlunde hvor…

Var til arrangement i Skovlunde hvor fastelavnsboller med "fyld var seje, selve dejen. Og fyld flødeskum/creme var meget surt i smag. Ved jo ikke hvilken butik det kom fra. Men var skuffet....

11 février 2024

Kære Annette

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde.
Det er vi da oprigtig ked af at læse, og vi kan godt forstå - ud fra din beskrivelse - at du var skuffet.

Du må selvfølgelig gerne følge op med os på mail@farumhus.dk hvis du skulle have lyst. Vi er lidt nysgerrige på flere detaljer da vores fyld af den nævnte variant, bestemt ikke skal smage syrligt!

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og lækkert bagværk

Har altid oplevet en god service i Farumhus i Herlev. Lækkert brød - specielt deres rugbrød og deres romkugler og romsnegle! Tak for det.

28 décembre 2023

Kære Simone

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Det sætter vi stor pris på. Jeg sørger for at personalet i Herlev får din ros :-)

Du ønskes en god dag!

Købte 2 træstammers Lynge

Købte 2 træstammers Lynge, de skulle nydes til aftenens program, Danmarksindsamlingen, det var en storskuffelse, det smager som noget man nogen gange før hen købte til en discountbutik som også solgte søm og skruer. Jeg burdemåske være blevet klogere, har et par flere gange før købe rundstykker samme butik, jeg vil betegnedes som gammelt brød.
Carsten Nielsen

3 février 2024

Kære Carsten.

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os.
Vi er da oprigtig kede af at læse, at træstammerne ikke levede op til dine forventninger. Det beklager vi!
Du er velkommen til at sende en mail med flere detaljer, så vi kan komme til bunds i det. Så hvis du har lyst: mail@farumhus.dk - så vil jeg se frem til at høre fra dig.

Noté 3 sur 5 étoiles

God kaffe gode kager

God kaffe gode kager. Men betjeningen og hygiejnen. Blev ekspederet af en person, som jeg ikke syntes levede op til de øvrige medarbejderes høje standard. Tog den valgte fastelavnsbolle med sin behandskede hånd. Det ville så måske være fint, hvis ikke samme person efter at have leveret kaffen uden underkop, gik tilbage og tog en bid af et eller andet, der skulle holdes med begge hænder, lagde det fra sig på et bord i baggrunden gik lidt rundt og vendte tilbage og gentog processen med spisningen. Efter min mening ikke særlig hygiejnisk. Halvspist mad efterladt.
Besøget var i Farum, hvor betjeningen eller er i top.

31 janvier 2024

Kære Jørgen

------------------

Opdateret 5/2-24: Tak for at tilføje butikken.
Vi går internt videre med din anmeldelse!

-------------------

Tusinde tak fordi du har taget dig tid til at anmelde og beskrive din oplevelse. Det sætter vi stor pris på.

Dertil sagt, så vil vi meget gerne vide hvilken butik det drejer sig om. Du kan evt. skrive det i en mail til mig på mail@farumhus.dk (eller alternativt opdatere i anmeldelsen). Det er helt op til dig. Jeg vil i hvert fald meget gerne sørge for, at det kommer videre til butikkerne og dens ansatte.

Fastalavnsbolle med falsk varedeklaration

Vi havde glædet os til at sætte tænderne i en fastelavnsboller med pistacie smag.

Den smagte overhovedet ikke af pistacie, men af alt for meget mandel essens, så den næsten var uspiselig. Cremen kunne i hvert fald ikke spises alene.

Vi køber den aldrig igen! Spild af penge.

20 janvier 2024

Kære Nina

Tusinde tak for din feedback og anmeldelse!

Vi er selvfølgelig meget kede af at læse, at du synes at fastelavnsbollen var uspiselig. Din anmeldelse er selvfølgelig givet videre til konditoriet, som er obs på skummen i fastelavnsbollen med pistacie!

Send os gerne en mail på: mail@farumhus.dk så vi kan finde en kompensation til dig.

Noté 1 sur 5 étoiles

Du behøves ikke at bestille - du får det alligevel ikke

Tronskifte i Danmark. Lejligheds kager er det nye hit. Aftalte at mødes med et par venner og følge begivenhederne i hjemme fra stuen. Ude i god tid og bestiller i onsdags en "Majestæt tærte" til afhentning søndag kl. 12. Glemmer at angive om den skal være rød eller blå og bliver torsdag morgen ringet op for at afklare dette - sikke en service. Bliver så her søndag formiddag ringet op, at man af en eller anden grund ikke kan levere. Hvad kan man lære af det ? Hvis du skal bruge noget til en bestemt lejlighed, så skal man nok ikke satse på Farumhus - skulle nok have valgt "Tronskifte kager" fra Bodenhoff, så havde vi sgu' nok fået kage til kaffen :-(

14 janvier 2024

Kære Lars

Tak for at anmelde - vi kan godt forstå, at du er skuffet!

Vi lægger os fladt ned, og undskylder mange gange, at du er blevet lovet et produkt som vi ikke kunne levere.

Vi oplevede, at efterspørgslen oversteg selv vores mest optimistiske forventninger til dagen, og trods en dedikeret indsats fra vores dygtige konditorteam og medarbejdere generelt, så måtte vi hurtigt sande at det ikke var alle bestillinger der kom i mål.

Vi er oprigtig ked af den oplevelse du har fået i og af Farumhus.

Kan se, at vi har krediteret dig for kagen. Du må endelig melde ind på mail@farumhus.dk, hvis der er andet vi kan gøre for dig.

De bedste hilsner,
Camilla // Farumhus

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg holder meget af at komme i…

Jeg holder meget af at komme i Farumhus. Stort udvalg af kager og brød, men savner et bedre uvalg af glutenfrie brød.

9 novembre 2023

Kære Maria

Tak for din anmeldelse og feedback. Jeg giver den selvfølgelig videre til bagermester.

Super god service

Super god service, søde ekspedienter, lækker kage og god varm kakao med flødeskum, kan kun anbefales

28 décembre 2023

Kære Katinka

Vi glæder os meget over din anmeldelse. Tak! 🫶

De bedste hilsner,
Camilla / Farumhus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid flot og velsmagende bagværk

Hver gang jeg har fået brød/kage fra Farumhus har det været en succes og har aldrig skuffet. Derudover fik jeg lavet den flotteste og mest velsmagende kage til min fødselsdag, som også var et stort hit blandt alle mine kollegaer.

Kombinationen af smukt præsenteret og velsmagende bagværk fra Farumhus imponerer altid, og det er langt fra sidste gang at jeg har købt kage hos dem 😋

25 octobre 2023

Kære Naja

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at sende en anmeldelse. Vi værdsætter meget din ros og er rigtig glade for de søde ord.

Jeg sørger for at videregive din ros til de rette i konditoriet 👩‍🍳

Du ønskes en dejlig december
Camilla
/ Farumhus

Noté 5 sur 5 étoiles

De bedste kager og det lækreste brød

I mandags fik jeg den bedste kage, jeg nogensinde har smagt.
Jordbærtærte med macerinbund, marcipan og den lækreste creme.
Den ikke bare smagte godt - den var også utrolig smuk.
De varmeste anbefalinger til Farumhus herfra.
NB: hver fredag får vi morgenbrød fra Farumhus på jobbet. Deres brød er ligeså godt, som deres kager. Den bedste måde, at starte weekenden på :-)

4 décembre 2023

Kære Jørgen

Tusinde tak for din anmeldelse!
Det glæder os altid utrolig meget når nogen tager sig tid til at anmelde os.

Vi er utrolig glade for at læse, at I er glade for vores produkter :-) Jeg sender rosen videre til bageriet og konditoriet.

De bedste december-hilsner,
Camilla // Farumhus

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus