Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Heb mijn vrouw patat orloog bij Febo Beverwijk, teleurgesteld, men schept patat in de zaak met heel veel lengte van 1,5 tot 2 cm en hard (restanten van de vorige baksessie en dan mag je voor 5,40 eur... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vandaag na mooi bezoek aan de boot beurs in Leeuwarden bij de Febo drive thru in Zwolle geweest, 1 blikje Cola Zero 2 patat speciaal (mini) 1broodje kroketburger en 1 hamburger 20 eoro af moeten ti... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik vind het gemakkelijk, bij lekkere trek even frikandelletje uit de muur en bij warm weer een softijsje. Jammer dat er steeds minder Febo's zijn want hoe meer concurrenten voor Mac Donald en KFC des... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de commande de repas en ligne
  2. Service à emporter

Informations provenant de diverses sources externes

Officiële FEBO website. Meer dan 66 winkels. Alle snacks, dagelijks vers bereid volgens authentiek recept. Daar snackt toch iedereen naar!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service . Vooraf een fijn contact over de wensen rondom de hapjes, drankjes en opstelling van de tafels voor de groep van 30 mensen. De avond zelf heel gastvrij en gezellig . Ook heel lekker allemaal maar vooral veel voor een hele mooie prijs per persoon. Ook binnen het budget wat wij hadden afgesproken.

29 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Elke keer als ik bij een FEBO kom

Elke keer als ik bij een FEBO kom, waar dan ook hoor ik dit: De wc’s zijn inmiddels kapot.
Waarom zijn altijd de wc’s bij de FEBO altijd kapot ?
Repareer ze even zou ik zeggen. Niet alleen voor mij, maar ook voor alle andere klanten.

15 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

De slechtste bediening ooit.

Ik ging een kroket halen omdat ik honger had op het filiaal Amsterdam bos en lommerplein.
Ik kwam binnen, toen vroegen ze: kom je iets bestellen. Wat een onzin.. ik zei anders kom ik niet hier.
Onvriendelijke en nare buitenlandse mensen.
Febo ga maar failliet.

27 octobre 2025

Stechste service ooit

Na een kwartier bij de bestelpaal van de drive te hebben gestaan. Vroeg ik netjes of ik geholpen kon worden. Hierop werd boos gereageerd en kreeg ik de opmerking als ik geen geduld heb moest ik maar vertrekken. omdat zij aangaf dat het heel druk was. Maar in de drive stond verder niemand en het restaurant was ook leeg. Voor mij geen febo meer. Deze mensen weten duidelijk niet hoe je met gasten om gaat.

19 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Kroket domper

Na een aantal jaren niet meer bij de Febo in Hoofddorp te zijn geweest trok ik een maar weer eens kalfskrotet uit de muur. Dit bleek een grote domper gezien de kroket nagenoeg was gehalveerd. Zo'n kleine kroket en dat voor de belachelijke prijs van 3 euro is puur graai diefstal. Dit was voor mij het laatste bezoek aan de Febo .

15 septembre 2025

Febo in Beverwijk

Febo in Beverwijk, binnenkomst alle automaten leeg, 2 uur in de middag. Bij balie besteld, erg onhygiënisch in de keuken, werken zonder handschoenen, hamburger werd eerst gebakken met het papier er omheen, sla werd er opgelegd zonder klem. Tafeltjes alles smerig, NOOIT MEER

13 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Waarom zijn altijd de wc’s bij de FEBO…

Waarom zijn altijd de wc’s bij de FEBO kapot? De wc’s van de FEBO in Amsterdam west zijn inmiddels al 2 jaar kapot. Bij elk filiaal krijg je te horen dat de wc’s kapot zijn. Schandalig icm de prijzen die ze vragen. 3 euro voor een kroket.

7 septembre 2025

Febo is VEEEEEL te duur

Febo is VEEEEEL te duur. En de kwalitet gaat per dag achteruit.
Jammer was een leuk bedrijf, maaar dat is verleden tijd. Staan nu alleen maar slecht Nederlands sprekende buitenlanders achter de toonbank. MIJ NIET MEET GEZIEN. N O O I T M E E R !

2 août 2025

FEBO Gorinchem

Vandaag besteld bij de FEBO Gorinchem. Friet was één grote klont, aan elkaar geplakt en zacht. Jammer , het kost al een vermogen.

28 août 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Koude frietjes tussen de warme frietjes

Ik had 2 friet middel besteld en snacks. Friet was veel te zout en er zaten veel koude frietjes tussen. Tegen medewerker gezegd en hij keek alleen naar de restbak waar inderdaad weer frietjes in lagen. Hij liep daarna naar achter. Waardeloze reactie.
Locatie: FEBO Nijmegen, Molenstraat

24 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

De grillburger met kaas met zonder burger

De grillburger met kaas: de burger is zó dun (nog geen 4 mm) dat ik alleen de saus en de gebakken uitjes proefde.
Het broodje was oudbakken. Ze doen hun best met de garnering maar dat kon het niet “redden”. Ik verlang terug naar de grillburger met het getoaste broodje, de puntzak met patat… vroeger.
FEBO is wel heel hard achter Gegaan.
Zelfs de Mac smaakt een stuk beter.

3 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Schaam je FEBO Den Bosch‼️Hoe halen…

Schaam je FEBO Den Bosch‼️Hoe halen jullie het in je hoofd om € 0,80 te vragen voor een dotje mayonaise. Ik schrok toen ik voor een frikandel met mayonaise € 3,80 moest betalen. Echt schandalig en dan tegen mij zeggen dat het komt omdat tegenwoordig alles duurder is geworden. Je wordt gewoon genaaid waar je bij staat‼️

13 juillet 2025

Kalfskroket

Vroeger was een kalfskroket nog een goeie kroket, smaakvolle salpicon en goed warm. Nu voor €3 een lauwe meelbal zonder kraak of smaak. Geen incident, zowel in Zwolle, Amstelveen en Almere de zelfde ervaring. Helaas maar voor mij hoeft Febo niet meer.

8 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

De FEBO in Almere Stad op het…

De FEBO in Almere Stad op het stationsplein is extreem duur en dan krijg je friet wat dubbel is gebakken en ze vragen ook niet welke formaat je wilt ze kiezen gewoon medium, 4,40 euro voor een friet medium en dan oude friet wat opnieuw gefrituurd wordt, en dan in het kleinste bakje ever. AFZETTERS EN SCAMMERS, als je mayo extra wilt gelijk 80 cent duurder, Ga lekker naar een Kwalitaria betaal je minder krijg je meer en vers!

4 juillet 2025

Febo mosveld amsterdam noord

Febo mosveld amsterdam noord. Na 17uur hoef je niet te bestellen. Na 75 minuten nog steeds niets ontvangen. Nemen de telefoon ook niet op. Belachelijk !!

20 juin 2025

FEBO oostzaan

FEBO oostzaan

1/10x MINSTENS, als het niet 1 op 5 is, wordt iets vergeten bij de bestelling te voegen. Voornamelijk de kip. Dit tikt aardig op...

De automaten (ook in Zaandam centrum) zijn bijna altijd leeg door de bizarre prijzen, kunnen ze net zo goed weghalen.

Ook is er laatst overgestapt van de FEBO friet zoals ik die al decennia ken naar Friet uit Zuyd... die ik dus ook gewoon in de supermarkt kan kopen voor een lagere prijs... Verderop kan ik VERS GESNEDEN friet kopen die veel lekkerder is.

FEBO zoals 't was bestaat blijkbaar niet meer als zelfs McDonalds betere service en prijzen heeft.

Als ik jou was dan zou ik een stukje doorrijden want er zijn zat andere eet locaties in de omgeving. Dan maar 10 minuten langer op weg, snelle hap wordt 't toch niet bij FEBO.

20 juin 2025

Slecht gebakken

Het was niet druk. Ik zag nadat jijna alles klaar was er nog even een kroket in de werd gedaan ( waren ze vergeten) bij thuiskomst patat lauw en kroket taai.
Jammer ik ben bij meerdere Febo's geweest altijd goed. Ik ga daar niet meer heen.

16 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen vegan snack van Febo.Als je trek heb in een vegan kroketje !

Als je trek heb in een vegan kroketje !
Moet je zeker niet bij Febo wezen!!
Gewoon een homp bloem.en daar betaal je 3 euro voor ,sonde van je geld,en zeker geen gezond kroketje,een homp bloem gerold in broodkruim gefrituurd !Patat was wel lekker maar wel erg duur.
Febo zoek een ander recept voor jou vegan kroketje!

16 juin 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus