De gav en superfin hilsen med slik og en rigtig nyttig pakkeliste. Tingene var flot pakket ind og var som de skulle være Leveringen var fantastisk og super nem og hurtig
Har handlet hos festivalshoppen, begge gange jeg skal på Roskilde. Kommer altid med lynhurtigt levring, og alle produkterne er i klasse kvalitet. Har næsten købt alt hvad de tilbyder, for plukke... Voir plus
Der står på hjemmesiden at hvis man bestiller inden kl 13 bliver pakken leveret dagen efter. Jeg bestilte i går morges, men min pakke er ikke ankommet til GLS endnu. Bestilte netop på denne hjem... Voir plus
Écrit par l'entreprise
På Festivalshoppen finder du alt det nødvendige til en fuldendt festival - vi har alt lige fra festivalteltet til ølbongen. Alle produkter er kvalitetstestede og produceret til at holde til de hårde festivalmiljø
Romlehøjvej 5, 8560, Kolind, Danemark
- kontakt@festivalshoppen.dk
- festivalshoppen.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
dårlig levering
der står tydeligt at det er 1 dags levering, men jeg har stadig ikke fået noget efter næsten 1 uges levering
De gav en superfin hilsen med slik og…
Leveringen var fantastisk og super nem og hurtig
Hurtig levering
Hurtig levering. Mega sød note og pakkeliste til festival + slikpose😊
hurtig levering og godt udvalg af…
hurtig levering og godt udvalg af produkter ingen problemer overhovedet🙏
Fantastisk service
Fantastisk service! Skulle bruge et produkt hurtigt til en fest og var helt afhængig af at det valgte produkt kom til tiden - så jeg var nødsaget til at stole på leveringstiden. Det kunne jeg til fulde og alt kom som lovet. Derudover var produktet virkeligt godt. Super pålideligt og de holder hvad de lover.
Hurtig fragt og god kvalitet til…
Hurtig fragt og god kvalitet til fornuftige priser
Ingen levering dagen efter
Jeg bestilte i går morges, men min pakke er ikke ankommet til GLS endnu.
Bestilte netop på denne hjemmeside, så jeg var sikret levering inden festen lørdag, nu kommer det så ikke til at ske.
Jeg skrev på deres chat i går, men der kom aldrig en besvarelse… heller ikke selvom der stod at hvis man lukkede ned, ville svaret komme på mail. Det er nu et døgn siden… træls
Kundeservice
🛑Opdatering 🛑
Mathias fra kundeservice har kontaktet mig og der er fundet en løsning😊
Bestilling og levering og men efterfølgende er der ingen forbindelse til kundeservice hverken på chat eller mail
Hurtig levering uden nogle problemer
Hurtig levering uden nogle problemer
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse, super hurtig service og søde medarbejdere der hjælper hurtigt, hvis der opstår problemer 😃
Rigtig rigtig godt
Rigtig rigtig godt, billige penge, god kvalitet og hurtig levering!
Perfekt
Mega godt. God kvalitet. Det hele er som det skal være. Rigtig gode priser. Anbefaler!
Hurtig levering gratis slik og det var…
Hurtig levering gratis slik og det var bare godt
Hurtig levering og gode priser