Kiitos hyvä toimitus paketti oli tullut postilaatikkoon viikko sitten minä odotin paketti ilmoitusta postiin se olikin jo postilaatikosta jossa harvoin käyn katsomassa Kiitos teille minä olin väärässä... Voir plus
My order arrived quickly and it wa in a secure packing.
N'a pas répondu aux avis négatifs
Kiitos hyvä toimitus paketti oli tullut…
Huijareita
Huijareita. Todella vaikeaa erota jäsenyydestä. En halua kuullakaan koko pa...kasta.
membership scam
might be my fault or something because i didnt notice but im still losing my shit because i had no idea they signed me up for a membership that takes 15€ a month and thats half my money so maybe i need to be more aware or maybe they need to state that they signe u up for a membership more clearly but im still heartbroken so :p
I think you need to remember about…
I think you need to remember about honesty and how you treat your customers. I had a very bitter experience dealing with your company.
En suosittele
En suosittele firmaa. Tavara kyllä tuli, mutta liityt samalla jäseneksi joka maksaa 14,95 kuukaudessa. Tuli tavara huomattavasti kalliimmaksi kuin mitä oli tarkoitus, kun ei tullut luettua pientä pränttiä. En tilaa enää.
The ordered products did not arrive
Lähetyksen piti tulla PostNordin…
Lähetyksen piti tulla PostNordin automaattiin muutaman sadan metrin päähän. Lähetys ei tullut ollenkaan PostNordin kautta. Lähetyksestä piti tulla saapumisilmoitus sähköpostilla. Lähetyksestä ei tullut saapumisilmoitusta millään tavalla. Kun selvittelin, missä lähetys on, PostNord ilmoitti, että kyseisen lähettäjän lähetykset eivät tule ollenkaan PostNordin kautta. Lähetys löytyi lopulta Postista useiden kilometrien päästä. Jos en olisi ollut itse aktiivinen, en olisi saanut lähetystä ollenkaan. Lähetyksen saapumisesta Postiin ei tullut minkäälaista ilmoitusta. Todella surkea toimitus!!!!
Everything go well
Account removal
I have several times asked them to remove my account, but no response even this: "Remove my account according article 17 of the GDPR"
Tilausansa
Tilausansa!
Tilatessasi liityt pyytämättäsi jäseneksi, josta veloitetaan 14,90 eur kuukaudessa. Ei kannata käyttää
Hei,selkeä postin seuranta,nopea…
Hei,selkeä postin seuranta,nopea toimitus.
Lämmin kiitos.
10+
T.Sirpa
Suured tänud kiire toimituse eest!!!!
Suured tänud kiire toimituse eest!!!!
Kindlasti tellin veel!!
Nopea toimitus.
Tilaus ei ole edes liikkeellä viikon jälkeen
Tilasin kaksi hajuvettä sunnuntaina ja luvattiin 3-7 päivän tilausaikaa mutta nyt viikon jälkeen postnord ei ole edes saaneet pakettia.