Fiets-stoeltje.nl Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Goede prijs en snel bezorgd. Helaas slechte aftersales. De beugel van het fietsstoeltje zat onder de lelijke plekjes. Dit zouden alle stoeltjes hebben, en nieuwe beugels van Thule ook, aldus fiets-st... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Maken "nep" opmerkingen bij retourzendingen om klanten voor de kosten te laten opdraaien. Gelukkig had ik mijn mail waarin stond dat ik alles wilde retourneren. De zogenaamde geplaatste opmerking niet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

2 achterzitjes besteld, bij een was helaas de beugel ter bevrstiging van het voetssteuntje afgebroken. Maar na snel contact kregen we het onderdeel na gestuurd. Zeer tevreden over de producten maar ze... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed product en hele snelle, fijne en duidelijke service. Ik had namelijk eerst een fietsstoeltje voor het het zadel besteld, deze bleek niet te passen. Via de chat contact gezocht en daar werd ik goe... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'accessoires de vélo

Écrit par l'entreprise

De grootste fietsstoeltjes specialist van o.a. Bobike en Yepp fietsstoeltjes van Nederland. Bestel Snel en Veilig je Bobike en Yepp fietsstoeltje.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 15 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

71 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Het fiets stoeltje is niet waterdicht

Het fiets stoeltje is niet waterdicht. Zuigt de regen op als n spons. Dat vind ik wel een specificatie die even vermeldt mag worden. Voor deze prijs mag je ervan uitgaan dat het waterdicht is.

Twee dagen later:
Nu met de klantenservice gemaild. Heel af en toe is er een fabrieksfout. Ik krijg een nieuw zadeltje opgestuurd.

1 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Prima kussentje voor achterop de fiets

Prima kussentje voor achterop de fiets. Is wel wat hoog, maar ik had bewust de dikkere versie besteld. Ik had denk ik beter een iets dunnere kunnen bestellen. Maar kind is er blij mee, die zit lekker zacht ;-)

16 février 2026

Super responsieve klantenservice

Er was een klein euvel in het bestelde stoeltje waardoor ik hem niet goed kon plaatsen. Ik kreeg direct reactie en er werd zonder verder omhaal een nieuwe gestuurd. Heel responsief en super geholpen. Bedankt!

14 janvier 2026

Slechte Service Fietsstoeltje.nl

16 Januari Fietsstoeltje besteld, Binnen 2 uur mail bestelling geannuleerd zoals aangegeven op hun site. Na stoeltje toch ontvangen te hebben contact opgenomen, Meneer gaf aan geen mail te hebben ontvangen, 20 Januari nogmaals mail gestuurd met bewijs. 3 dagen niks gehoord daarna opnieuw gebeld om te vragen of dat hij ontvangen was. Deze mail was ontvangen en er ging intern overlegd worden naar een oplossing. Nu 2 weken (2 Februari) later nog steeds niks van 't bedrijf gehoord. Slechte service. Zal hier nooit meer wat kopen.

16 janvier 2026

Prima produkt

Prima produkt, zoals beschreven.
Snelle, goed verpakte levering.
Ik was prettig verrast dat er goede tiewraps meegeleverd waren.

20 janvier 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Communicatie is wel een dingetje

Communicatie is wel een dingetje , ik kreeg een paar uur van te voren de melding dat het pakje bezorgd zou worden .. en de verpakking was open gesneden .. ? Iig , ik heb wel geleverd gekregen wat ik besteld had , dank daarvoor .

9 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Loze beloftes en geen product

1 tot 2 werkdagen levertijd stond er, na een week maar eens een mail gestuurd geen antwoord. Gebeld och ja er is iets fout gegaan we maken het vandaag in orde, niet dus 2 weken later nog niks. Er wordt niet op mail gereageerd, als je belt krojg je geen enkel excuus of sorry alleen maar loze beloftes van terugbellen of het in orde maken. Gelukkig waren ze na een aantal boze telefoontjes dan toch wel bereid het geld terug te storten. Zo run je toch geen winkel!

3 décembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Ik heb een verkeerd product ontvangen

Ik heb een verkeerd product ontvangen. Er is mij beloofd dat ik een retour etiket zou ontvangen. Daar wacht ik nu al bijna een week op. Ik hoop dat de terugbetaling vlotter verloopt.

29 décembre 2025

Fijn geholpen

Goed advies gehad en een goede keuze kunnen maken. Goed verpakt en snel bezorgd

12 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had mijn fietshelmpje snel nodig…

Ik had mijn fietshelmpje snel nodig voor mijn kleindochter. Ik heb hier 's avonds nog over gebeld en werd heel vriendelijk te woord gestaan. Beloofd dat ze er alles aan gingen doen om , om het te laten lukken. Dat hebben ze ook gedaan . een dag later had ik hem ook .Super!!!

4 décembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Montage lastig, maar tevreden met eindproduct

Het buiszadel was lastig in elkaar te zetten, en de handleiding kon ook duidelijker. Toen het buiszadel eenmaal in elkaar zat werkte het goed! De medewerker van de klantenservice was ook erg behulpzaam toen bleek dat ik voor mijn type fiets langere bouten nodig had

23 novembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Toch niet helemaal ok.

Ik bestel een Hebie stuurdemper, een Duits merk wat al >100 jaar bestaat. Ze leveren een Mirage stuurdemper. Mirage, (huis)merk van Buzaglo een groothandel/importeur. Waarschijnlijk dus chinese import.

Ze doen hetzelfde en de Mirage zit op de fiets. Maar het is toch wat anders dan de Hebie stuurdemper. Een product gemaakt in Bielefeld Duitsland. Zet de mirage dan niet op de site als een Hebie. (Je verkoopt toch ook geen chineese b merken als shimano XTR?

3 novembre 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus