Goede prijs en snel bezorgd. Helaas slechte aftersales. De beugel van het fietsstoeltje zat onder de lelijke plekjes. Dit zouden alle stoeltjes hebben, en nieuwe beugels van Thule ook, aldus fiets-st... Voir plus
Lisez les avis des autres
Maken "nep" opmerkingen bij retourzendingen om klanten voor de kosten te laten opdraaien. Gelukkig had ik mijn mail waarin stond dat ik alles wilde retourneren. De zogenaamde geplaatste opmerking niet... Voir plus
2 achterzitjes besteld, bij een was helaas de beugel ter bevrstiging van het voetssteuntje afgebroken. Maar na snel contact kregen we het onderdeel na gestuurd. Zeer tevreden over de producten maar ze... Voir plus
Goed product en hele snelle, fijne en duidelijke service. Ik had namelijk eerst een fietsstoeltje voor het het zadel besteld, deze bleek niet te passen. Via de chat contact gezocht en daar werd ik goe... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
De grootste fietsstoeltjes specialist van o.a. Bobike en Yepp fietsstoeltjes van Nederland. Bestel Snel en Veilig je Bobike en Yepp fietsstoeltje.
Coordonnées de contact
Steenstraat 19, 5521KN, Eersel, Pays-Bas
- 085-06 06 662
- info@fiets-stoeltje.nl
- fiets-stoeltje.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 15 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Snel thuis bezorgd en alles was netjes…
Snel thuis bezorgd en alles was netjes verpakt.
Snelle verzending, geen contact meer met klantenservice
Snelle verzending, scherpe prijs voor mijn fietsstoeltje. Nu is alleen mijn bijpassende helm beschadigd, de buitenste laag laat los. 31 augustus zou er overlegd worden met de fabrikant, hierna geen contact meer met de klantenservice kunnen krijgen. Ik heb 29 sept en vandaag een mail gestuurd of ze al een oplossing weten... Zonde! Hoop dat het, ook al is het 6 weken geleden, toch nog opgelost wordt!
Update: ik heb uiteindelijk een nieuwe helm toegestuurd gekregen. Dus toch een fijne oplossing, jammer dat het zo lang heeft geduurd.
Een op voorraad zijnde fietsmand met…
Een op voorraad zijnde fietsmand met deksel is nooit geleverd. Zou op voorraad zijn en binnen een paar dagen geleverd worden. Het was een verjaardagscadeau. Contact verliep zeer moeizaam, Reageerde zeer summier op mails, telefonisch bijna nooit bereikbaar en als je de heer dan eindelijk een keer sprak, kwam het over dat we eigenlijk alleen maar lastig waren en gewoon moesten afwachten. Constant andere uitvluchten waarom de mand er nog niet was. Eerst was deze verstuurd, daarna zou hij worden verstuurd en de derde keer was hij nog helemaal niet op voorraad. Onze tip: betaal met Klarna achteraf, dan ga je in ieder geval niet het schip in. Wij zullen er nooit meer bestellen.
Super fijne communicatie en snelle…
Super fijne communicatie en snelle levering. Materialen van goede solide kwaliteit. Waarheidsgetrouw weergegeven op de website.
Snel geleverd mooie stevige fietstas
Snel geleverd mooie stevige fietstas
Bestelling goed omgezet.
Zelf een verkeerde bestelling gedaan, werd gelijk geregeld door het juiste. Snel antwoord via de mail.
Uitstekende customer service
Hadden langere schroeven nodig in te bevestigen en werden meteen opgestuurd. Ook telefonisch werd er snel en kordaat gereageerd.
Zeer slechte retour service
De ontvangen fietsmand was beschadigd en leek 2e hands. Voor het retour zenden waren ze slecht bereikbaar en na weken bellen/mailen is het via whatsapp uiteindelijk gelukt om contact met ze te krijgen om de retourzending te regelen.
Vervolgens duurde het weer weken voordat ik mijn geld retour kreeg. Ook hier zijn weer de nodige whatsapp berichtjes voor nodig geweest.
2 maand!!!!! na de eerste retourmelding heb ik pas mijn geld retour ontvangen.
Snelle bezorging en alle goede…
Snelle bezorging en alle goede producten in tact geleverd (fietskussen+rugsteuntje+voetsteuntjes+jasbeschermers)
Betrouwbare leverancier
Betrouwbare leverancier; snelle levering en het artikel is goed verpakt aangekomen en is een top-stoeltje !
Goede service!
Van ons gekochte fietsstoeltje deed het slot het vanaf het begin niet, waardoor we deze niet op de fiets konden zetten. Na een telefoontje en mail met foto's direct een nieuwe toegestuurd gekregen en de oude retour gestuurd. Super!
Goed geholpen met advies
Doet wat het moet doen
Mijn herenfiets heeft iets dikkere buizen dan een gewone. De klemmen passen ondanks dat, heel goed. Er zijn extra lange bouten meegeleverd.
Snel geleverd, goed materiaal en gemakkelijk te monteren.
Let op retourkosten zelf betalen!!
Per abuis een verkeerde fietstas besteld waar geen MIK systeem op zit. Bedoeling was retour te sturen en de juiste tas opnieuw bestellen. Wat schetst mijn verbazing bij het retourneren, de kosten zijn voor de klant! Mijn keus was dus snel gemaakt! Hier bestel ik niets meer! Daarbij ook erg onvriendelijk personeel! Geen professioneel bedrijf. Wat je ook niet kan verwachten bij deze naam van het bedrijf fietsstoeltje. Inmiddels heb ik een veel mooiere tas besteld en ontvangen voor een veel betere prijs dan bij dit kneusbedrijf.
Update:
Regels Nederland:
Koop bij een webshop (consument → ondernemer)
In de EU en Nederland geldt het herroepingsrecht: een consument mag binnen 14 dagen na ontvangst de koop zonder reden ontbinden.
De webshop mag de retourkosten aan de consument doorberekenen, mits dit vooraf duidelijk is gecommuniceerd (bijvoorbeeld in de algemene voorwaarden of tijdens het bestelproces).
Nergens in het bestelproces wordt dit vermeldt.

Réponse de Fiets-stoeltje.nl
Fijne fietstas, super prijs
Keurig netjes verpakt en nog een extra tas er omheen.
Fietslamp besteld-niet geleverd.
Fietslamp besteld, was op voorraad. Tijdje niets gehoord. Na informeren werd gezegd dat artikel niet meer leverbaar is en dat er een mail over is gestuurd. Ik heb hier geen enkele mail ontvangen, ook niet in de spambox. Artikel blijkt nog steeds leverbaar op de website. Na opnieuw informeren: geen reactie. Geld is teruggestort op mijn rekening. Al met al toch een slechte service. Ik zal hier niets meer kopen.