Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had de verkoop medewerker Stein aan de lijn voor product informatie en tegelijk ging de service veel verder in voorraad onderzoek en vergelijking. Alles supervriendelijk telefonisch geregeld. Top ,... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Vakkundig geadviseerd en geholpen in Zwolle centrum aan een mooie nieuwe racefiets. Presteert uitermate goed. Enige minpuntje: op mijn mail na aanschaf inzake advies over binnen fietsen op bijvoorbeel... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Professional cycleshop with good skilled employees. Dealership for premium brands like Koga Miyata, Cube, Specialized etc. Nice and large store within Zwolle citycenter. 2nd (small) store in Zwolle-Zu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dikke twijfel tussen een e-bike of een lekker lichte commuter, en welke dan. En dan kom je bij Scholten Stadshagen: vakkundig en objectief geholpen aan de bij mij passende oplossing. Zonder opdringen... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos

Informations provenant de diverses sources externes

Fietsgoed.nl - Scholten Zwolle is de tweewielerspecialist van Zwolle en omstreken. In de hoofdvestiging in het Centrum van Zwolle bieden we 1200 vierkante meter fietsbeleving. van Stadsfiets tot Trendy-fiets. Van E-Bike tot Speed Pedelec (45km/u). Van Racefiets tot ATB. Van Toerfiets tot Vakantiefiets. Wij bieden een ruim aanbod. In onze filialen in de winkelcentra van Zwolle-Zuid en de Zwolse wijk Stadshagen bieden we service dicht bij huis en een ruim aanbod van de gangbare modellen. Online kunt u met uitzondering van de fietsen alles kopen in onze webshop.

Coordonnées de contact

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 3 sur 5 étoiles

De : op de I ontbraken

Mijn vriendin kocht haar eerste mountainbike en dat wisten ze. Bij de aflevering was de aandacht hiervoor ver te zoeken. Ze miste uitleg over de fiets bijvoorbeeld hulp met instellen van de juiste zadelhoogte en tips over onderhoud. En zulke kleine dingetjes kunnen het verschil maken.

19 janvier 2022

Goed geholpen proeffietsen etc

Vriendelijke mensen, mooie actie nu tijdens de lockdown, fiets word nagekeken en een onderhoud met gereduceerd tarief ivm nieuwe fiets , lekkere chocolaatjes.Een Tevreden klant.

19 janvier 2022

Heel tevreden over Scholten Fietsgoed

Scholten Fietsgoed bezocht voor informatie en latere aankoop van een Riese & Muller fiets. Heel goed geholpen. Er werd meegedacht over het model, het stuur en het display. Ook gelijk diverse fietsen mogen uitproberen. Bij het afhalen van de fiets werd alle tijd genomen om nogmaals de werking van de fiets, accu en display uit te leggen. Zeer klantvriendelijk!

3 janvier 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Scholten, fijne fietsen zaak…

ben diverse keren wezen shoppen voor een nieuwe elektrische fiets. Was geen enkel probleem om fiets te proberen. Toen de fiets die ik wilde hebben is deze voor mij besteld en werd ook in de afgesproken week afgeleverd. Conclusie klantvriendelijk zaak met personeel wat verstand van zaken heeft. ( ook in reperaties, heb ik ondervonden bij vorige fiets)

16 novembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Top service en snelle levering!

Al enige tijd opzoek naar een goede nieuwe e bike, bij Fietsgoed Scholte kon ik alle types vrijblijvend testen, niets was teveel! Goede service en prima geholpen. Hier mijn e bike gevonden en snel geleverd. Top!

27 octobre 2021

Klantgericht

Klantgericht, voorkomend en inspelend op de behoefte van de klant

8 décembre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden bij aankoop nieuwe fiets

Prettig geholpen bij de vestiging in Stadshagen bij de aankoop van een nieuwe fiets, zowel de sale als after sale (nieuw zadel) is prima voor elkaar. Compliment voor de geboden service.

2 décembre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Prima geholpen voor de juiste keuze

Prima uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden in de door mij aangegeven prijsklasse. Ze namen ook ruim de tijd daarvoor, beslist geen verkooppraatjes om je een bepaalde kant uit te duwen. Ben uiterst tevreden over de rij eigenschappen. Ben ook verbaasd hoever ik met een acculading kan komen.

30 octobre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Prettige winkel en dito medewerkers

Ik wilde een MTB aanschaffen, maar was onbekend met dit soort fietsen.
Er werd goed naar mijn wensen geluisterd qua budget, gebruik etc.
Vooraf had ik al een type op het oog. Deze werd het uiteindelijk niet omdat de argumenten van de verkoper door mij zorgvuldig werden afgewogen.
Na het maken van een testritje ging de koop door.
De fiets werd binnen 24 uur rijklaar gemaakt en voor de 'nazorg' krijg ik een mail.

De winkel is ruim en goed verlicht. Je komt er met een goed gevoel binnen. De verkopers waren m.i. deskundig en verkopen je geen onzin maar een goed product.

3 mars 2020

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus