Fietsunie - Geen geverifieerde klanten Avis 124

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Nieuwe accu & lader voor oude Stella fiets. Prima service, dito prijs. Alles snel geleverd en accu is zonder aanpassingen gelijk op z’n plek te schuiven. Bijkomend voordeel, het kleine probleem wa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

new motor self build kit Bafang BBS 500W has been 100% success, and an easy rebuild. It replaced a Bafang front hub motor from Fietsunie that has given 6 years of almost perfect daily service - same b... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

We hebben hier een fietsaccu besteld omdat die snel geleverd zou worden. Vrijdag besteld waarbij we een moment konden kiezen dat die Zaterdag geleverd zou worden. Zaterdag heel de dag mijn doc... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Tja wat moet ik schijven, top service, snel geleverd goede recensies. Ben zeer tevreden met mijn VOLspeed. Werkt echt top. Heerlijk fietsen zonder belemmeringen. Binnen een 20 min geïnstalleerd, vol... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Sport

Écrit par l'entreprise

Bij Fietsunie hechten we veel waarde aan de feedback van onze klanten. We willen echter benadrukken dat de verzamelde reviews op Trustpilot niet afkomstig zijn van geverifieerde klanten van Fietsunie. Hoewel we iedere review serieus nemen en waarderen, is het belangrijk om te weten dat Trustpilot een open platform is waar iedereen een review kan achterlaten, ongeacht of zij daadwerkelijk een aankoop bij ons hebben gedaan. Wij raden onze klanten aan om ook de ervaringen van geverifieerde kopers op onze eigen website of op Webwinkelkeur te bekijken voor een representatiever beeld van onze producten en service. Uw eerlijke feedback helpt ons om onze service continu te verbeteren en wij bedanken u voor het vertrouwen in Fietsunie.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 70 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Noté 5 sur 5 étoiles

Bakfiets ging niet meer aan. Oplossing, nieuwe display

Als bakfiets mama zonder rijbewijs is het mijn vervoersmiddel, dus super balen toen hij niet meer aanging. Accu laten controleren en daar was niks mis mee. Toen kwam ik deze display tegen en zeg eens eerlijk, voor deze prijs was het de moeite waard om te kijken of dit de oplossing was. En je raad het al, ja hoor! Hij deed het weer. De display is super mooi en heeft een strakke uitstraling. (Veel mooier dan me oude dus win-win)

Hier een super tevreden klant!

21 février 2026

Beste,

Dat is hartstikke fijn om te horen! Enorm bedankt voor uw mooie beoordeling!

Veel veilige kilometers gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en top service.

Snelle levering en top service.

19 février 2026

Beste,

Fijn om te horen! Bedankt voor uw mooie beoordeling!

Top winkel

Binnen een 20 min geïnstalleerd, voldoet aan alle verwachtingen.
Idd een Nederlandse beschrijving zou wel makkelijk zijn.

10 février 2026

Hallo Manuel,

Dat is hartstikke mooi om te horen! Bedankt voor uw goede recensie! Helaas betreft Volspeed een Duitse fabrikant die gekozen heeft voor een Engelse en Duitse handleiding.

Veel fietsplezier gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel snelle en correcte communicatie…

Heel snelle en correcte communicatie via mail en telefoon.
Afspraken voor levering verliep ook correct. Indien er een wijziging was werd ik tijdig op de hoogte gebracht.
De fiets werd volledig in orde geleverd thuis en er was ook ruimte voor wat uitleg of vragen.
Er was nog een nalevering van een deel van de fiets maar nog geen week later had ik dit.

Ik kan het volledig aanraden om via fietsunie je fiets aan te kopen.

2 février 2026

Beste Marian,

Wij waarderen uw aanbeveling enorm! Harstikke bedankt voor uw mooie recensie, enorm fijn dat alles naar tevredenheid verlopen is!

Veel veilige kilometers gewenst,

nette telefonische ondersteuning

Aan chatbot had ik niets om een vraag te beantwoorden, maar ze zijn gewoon telefonisch bereikbaar en ben netjes te woord gestaan

28 janvier 2026

Beste Tijs,

Goed om te horen! Bedankt voor uw beoordeling en veel fietsplezier gewenst!

A Strange Experience

I had a strange experience with Fietsunie. I needed to buy a battery for my bike, but I wasn’t sure about the exact one. So, I added a note to my order and included photos. However, they sent the wrong product without checking the notes. I then started the return process and sent the package back via DHL, paying the return fee. After DHL received my package, Fietsunie apologized for their mistake, but then DHL lost the package.

Here’s where it got strange: since I was the one returning the package, DHL wouldn’t let me open an investigation. When I informed Fietsunie, they said they would start the process, but I also needed to initiate it. After a process of about a month, the package couldn’t be found, but Fietsunie still refunded my money.

The process was a bit rough, but in the end, I wasn’t left at a loss. I’m looking forward to shopping with them again. I’m sure this was just a one-time unlucky incident. I’m grateful that they didn’t leave me disadvantaged.

23 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldig ombouw set voor Babboebig!

Geweldig ombouw set voor Babboebig. Met de 2 krachtige motoren aan de voorzijde is er altijd torque genoeg om veilig tot 25 km/h te fietsen. Ik heb gekozen voor het zelf installeren van de set en ik ben heel content van de na verkoop dienst die snel en eenvoudig hebben gereageerd op elke van mijn vragen.

12 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer snelle service en duidelijke…

Zeer snelle service en duidelijke communicatie met betrekking tot de levering en een duidelijke uitleg over de elektrische fiets. Zou zo weer bestellen bij Fietsunie.

23 décembre 2025

Beste,

Dat is hartstikke fijn om te horen! Bedankt voor de genomen moeite voor het plaatsen van de mooie recensie!

Veel veilige kilometers gewenst!

Goede en snelle communicatie

Snelle reactie bij bestelling, vragen werden snel en duidelijk beantwoord, bestelling kwam op afgesproken tijd.

9 décembre 2025

Beste Hein,

Goed om te vernemen dat alles naar verwachting verlopen is! Ontzettend bedankt voor de mooie review en veel fietsplezier gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle, vriendelijke levering met duidelijke uitleg

Om 7u45 besteld en om 13u al geleverd.
Een goeie uitleg gekregen van een zeer vriendelijke bezorger/medewerker van Fietsunie.

Topervaring, ik zal Fietsunie zeker aanraden!

9 décembre 2025

Beste Noortje,

Dat is hartstikke fijn om te horen! Bedankt voor uw mooie recensie en veel veilige kilometers gewenst!

prettige helpdesk

Snelle levering, hoewel het plaatsen eenvoudig is lukte het in eerste aanleg niet omdat de magneet niet op de goede afstand zat, maar met behulp van jullie hulpdesk kwam het goed voor elkaar.

10 novembre 2025

Beste Andre,

Fijn dat alles alsnog in orde is! Hartstikke bedankt voor uw mooie recensie en veel fietsplezier gewenst!

Snelle en juiste levering

Snelle en juiste levering, Alles en werkte zoals verwacht.

30 octobre 2025

Beste Guy,

Dat is fijn om te horen! Bedankt voor uw mooie beoordeling! Veel veilige kilometers gewenst!

Noté 4 sur 5 étoiles

Right on time- status feedback would be ideal

It’s understood that delivery of the part ordered was two weeks. But could not find any tentative date right after buying. Glad the part arrived right on time but would be nice to have the tentative delivery date in the order confirmation.

27 octobre 2025

Dear,

Thank you for your feedback, we will use this to improve our service in the future.

Heel goede prijs

Heel goede prijs, duidelijke site zodat we ineens de juiste bestelling konden plaatsen, vlotte snelle levering; alles top !!

23 octobre 2025

Beste,

Heel goed om te horen! Bedankt voor de mooie beoordeling!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus