Bardzo lubię sprawdzać szczegóły o…
Bardzo lubię sprawdzać szczegóły o filmach, ale wiele z nich jest ocenianych bez sensu.
Kiedyś uwielbiałem tą stronę, ale teraz kiedy promują online prostytucje onlyfans to już jest przegięcie. Czy nie ma możliwości wpłynąć na ekipę filmweb żeby wrócili na stare dobre drogi moralności i etyki?
Mam konto na tej platformie od wielu lat. Ale to co się ostatnio z nią stało to jakieś nieporozumienie. Platforma przeładowana jest nieprawdziwymi opiniami botów - nie mających żadnego odniesienia do rzeczywistych ocen i opinii. Żeby doszukać się realnych opinii trzeba dokopać się do forum gdzie są wypowiedzi realnych żywych osób. Nie sugerujcie się tym co zobaczycie u góry strony. Ta platforma to dno i trzy metry mułu.
filmweb to najgorsza strona do oglądania filmów nie polecam większość filmów jest za darmo ale oni wszyscy są tak łakomi na pieniądze, że i tak chcą chociaż zarobić te 10zl
Strona jest tak marnie skonstruowana i administrowana, że aż brak słów. Oceny, komentarze i przyznane kciuki w górę w ogóle się nie zapisują albo znikają. Pół roku czeka się na akceptację jakiejś poprawki (np. błędne nazwisko postaci czy aktora) a potem i tak nie są te rzeczy zmieniane. Nie da się często w ogóle odpisywać na komentarze bo wyskakuje błąd, nie da się też wstawiać nowych tematów na forum bo przycisk "dodaj" jest nieaktywny. Kontakt z kimkolwiek z administracji jest zerowy - można pisać w próżnię, i tak nikt nie odpisze.
prawde mowiac trudno sugorowac sie opiniami od pewnego czasu poniewaz az bije w oczy ile opini jest tworzonych na zamowienie przez nie istniejace osoby, ktore nigdy nie ogladaly filmu. Dziwne, ze filweb nie kontroluje opini zwlaszcza gdy powstaja stadami 2 miesiace przed premiera filmu w kinie
Zbieranina pseudo znawców- krytyków bez szkoły, pełno reklam... Nie polecam.
Filmweb to absolutnie najgorsza strona jaką kiedykolwiek odwiedziłem. Jej funkcje ograniczają się do wyświetlania reklam (dodatkowo takich nie na temat, a googlowi i jego użytkownikom to się na pewno nie podoba). Jeśli ktoś z pracowników googla czyta tę opinię, proszę z całego serca... Dobry Człowieku, usuń tę stronę dla dobra całej ludzkości, inaczej kązdy z nas dostanie choroby psychicznej i będziecie musieli płacić karę, ponieważ to dzięki wyszukiwarce można przejść na tę stronę i dostać chorobę psychiczną. Pozdrawiam wszystkich użytkowników, którzy już dostali choroby psychicznej przez tę zdjebaną stronę. pa. :/
Zalozylem konto na aplikacji filmweb przez apple id, a na przegladarce nie ma takiej opcji przez co nie da sie zalogowac gratuluje
Banują za normalne wypowiedzi, chyba lewacki serwis to jakiś jest, zacząłem korzystać z zagranicznych, szkoda czasu na tego gniota
Od 3 tygodni dział pomocy nie umie zresetować hasła do mojego profilu. Poprosili dwa razy o sprawdzenie skrzynki spam i na tym się skończyło. Jestem na tym portalu od 14 lat i bardzo go lubię, ale w tej chwili nie mogę korzystać z mojego konta i nie zanosi się na szybkie załatwienie sprawy. Fatalna jakość obsługi.
Sponsorowany portal. Recenzenci dają tandetnym filmów z mainstreamu 10/10 a ich konkurencji dają 1/10. Nie polecam
"Trochę za ostro pojechałeś/aś :|, jeśli brakuje Ci słowa polecamy synonimy.pl"
Nie dziękuję, zamiast skorzystania z synonimy.pl wolę wam wpier....lić ocenę 1 tu i na wszystkich możliwych serwisach :) . Mam firmę która zajmuje się reklamą i dosyć duże środki, chyba stworzymy kampanie reklamowe "promujące" waszą stronę w odpowiedni sposób :) Kolejny faszystowski serwisik na którym nie można nic normalnie napisać.
Kiedyś korzystałem to po prostu strona do oceniania filmów i seriali
Jedna z mniej wartościowych platform z opiniami widzów/opiniotwórców nie mających żadnego doświadczenia na temat filmów i seriali.
En savoir plus sur les différents types d'avis.