Maandag contact gezocht met Lars van Greven Automotive en hij heeft het contact gelegd met autodealer waar auto te koop stond. Maandagavond hebben wij proefrit gereden en akkoord gegeven op auto. Woen... Voir plus

Lisez les avis des autres
Auto gekocht, niet gezien, niet mee gereden maar toch zeer tevreden! We hebben via de website de auto gezien, en Björn heeft ons telefonisch super geholpen! We hebben de auto gekocht en zijn van zijn... Voir plus
Ik ben ontzettend tevreden over de service van Greven Bedrijfsauto’s en Finalease. Vanaf het eerste contact ben ik uitstekend geholpen. Vooral Lars wil ik in het bijzonder bedanken. Hij heeft... Voir plus
Heldere en super snelle communicatie vanuit Lars. Alle afspraken zijn goed en duidelijk. Zowel voor als na de aankoop. Zeer aan te raden. Dank je wel Lars en Greven bedrijfswagens & finalease.
À propos de l'entreprise
- Service de leasing automobile
- Courtier d'affaires
- Concessionnaire automobile
- Service de location
- Vendeur de voitures d'occasion
Écrit par l'entreprise
Finalease.nl is Nederlands grootste financial lease aanbieder van jonge gebruikte bussen en auto's. wij leveren alleen bedrijfswagens en personenauto's uit eigen voorraad. Hierdoor kunnen we een snelle levering garanderen. We hebben momenteel 700 voertuigen op voorraad en altijd wel een geschikte voor jou.
Waarom Finalease
Écrit par l'entreprise
- Binnen 24 uur geleverd
- Na goedkeuring van de bank leveren we jouw auto al binnen 24 uur gratis bij je thuis. Omdat we uit eigen voorraad leveren, gaat het extra snel!
- Financial lease specialist
- Bij ons geen moeilijk proces. Doorloop 3 stappen en je financial lease is geregeld.
- Ruime voorraad
- Met meer dan 700 voertuigen op voorraad vind je altijd de perfecte wagen voor jouw bedrijf. Of je nu een bedrijfswagen, bestelauto of personenauto zoekt, wij hebben het allemaal!
- 7 dagen per week geopend
- Onze volledige voorraad staat online, maar wil je de auto liever in het echt zien? Geen probleem! We zijn 7 dagen per week open. Kom langs en ontdek jouw nieuwe auto!
Coordonnées de contact
Oosterstraat 9, 9502EC, Stadskanaal, Pays-Bas
- 0885588688
- info@finalease.nl
- finalease.nl
Bedrijfswagen of personenauto leasen?
N'a pas répondu aux avis négatifs
Bedrijf heeft me goed geholpen
Bedrijf heeft me goed geholpen. Goed contact onderhouden, alles goed uitgelegd en overlegd

Réponse de Finalease.nl
Heel snel en goed geholpen
Heel snel en goed geholpen, alles was heel duidelijk. Björn helpt je vriendelijk, snel en denkt goed met je mee!
Alles was binnen een dag geregeld en ik kan nu genieten van mijn nieuwe auto.
Heel tevreden!

Werkbus
Na een klein ritje van 2uur om te kijken naar mijn werkbus. Bij aankomst werd ik geholpen door Lars
Alles werd duidelijk uitgelegd en er hing een fijne sfeer. Dat vind ik altijd wel fijn als de 1e indruk meteen vertrouwd is
Na de testrit was alles super. En kon de afhandeling afgerond worden. Dit gebeurde ook zonder problemen
Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Lars heeft mij uitstekend geholpen!

Réponse de Finalease.nl
Woensdag middag een mercedes vito…
Woensdag middag een mercedes vito gekocht bij Greven. Vrijdags keurig afgeleverd. Lars bedankt voor de snelle en goede afhandeling. Bert Koster

Gewoon een dikke 5 sterren
Gewoon een dikke 5 sterren.
Geweldig geholpen. Altijd duidelijk antwoord via een bellertje of makkelijk via de app.
Dikke duim jonks👍

Réponse de Finalease.nl
Echt top service alles snel afgehandeld…
Echt top service alles snel afgehandeld klant vriendelijk en netjes auto afgeleverd

Ben super geholpen door Lars
Ben super geholpen door Lars, was een prettige ervaring en snel geregeld.

Bjorn topper
Bjorn heeft me in alle opzichten top geholpen. Bij vragen altijd snel antwoord. Vandaag wordt de bus thuis afgeleverd top geregeld !

Réponse de Finalease.nl
Goed en duidelijk contact gehad met…
Goed en duidelijk contact gehad met Darius. Snel geholpen en snel geregeld.

Réponse de Finalease.nl
Ben zeer tevreden over de…
Ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, alles was goed en snel geregeld.

Réponse de Finalease.nl
Vandaag bij Björn geweest voor een…
Vandaag bij Björn geweest voor een bedrijfsbus, Björn was zeer vriendelijk en behulpzaam om een bus uit te zoeken, na een half uur waren wij er uit en de bus werd een dag later bezorgd, top bedrijf en verkoper.

Réponse de Finalease.nl
Snelle en vriendelijke service…
Snelle en vriendelijke service ontvangen bij de inruil van mijn bedrijfswagen. Het contact loopt soepel en afspraken worden netjes en snel aangeleverd. Ik ben zeer tevreden over het contact met Lars.

Super geregeld allemaal
Super geregeld allemaal, duidelijke afspraken, auto word gewoon bij de klant afgeleverd! Erg tevreden!

Auto is slecht afgeleverd
Auto is slecht afgeleverd. Niet schoon, niet gewassen. gevuld met water ipv ruiten vloeistof, Binnenkant zou niet meer zo sterk ruiken maar ruikt nog steed flink. Dus vraag me af of ze de machine die de geur verdrijft erin hebben gezet. Of dat werkt niet.
En er hangen twee kapotte kenteken verlichtingen aan de achterkant. Los Auto kwam twee uur later dan was afgesproken aan.
Je betaald flink voor een grote onderhoudsbeurt en uiteindelijk is het dus niet gedaan of half gedaan. Dat weet ik niet precies. Deze auto komt van Greven Stadskanaal. Ik hoop dat ze dit nog netjes op gaan lossen.
Ontzettend goed geholpen door Lars
Ontzettend goed geholpen door Lars. Heldere communicatie, duidelijke afspraken en binnen twee dagen stond de bus al voor de deur. Topservice!

Réponse de Finalease.nl
Fijne communicatie met Lars.
Fijne communicatie met Lars.
Hij was duidelijk transparant en alles verliep goed.
Dankjewel een echte aanrader greven bedrijfswagens.

Réponse de Finalease.nl
Echt echt een goede Top Service.
Echt echt een goede Top Service.
Auto tot huis gebracht.. echt netjes , schoon..

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.