Firmagaveronline Avis 489

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bruger FirmagaverOnline flere gange om året. Denne gang var det til Påskehilsner til medarbejderne. Kommunikationen, ordrehåndteringen osv. fungerer til UG hver gang. Tusind tak for hjælpen og hur... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har absolut intet dårligt at sige om min oplevelse af firmagaver. Alt lige fra bestilling og udvalg til modtagelse og kvalitet af produktet var til ug! Jeg vil helt klart anbefale disse videre til... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig betjening. Super opdatering hele vejen igennem. Jeg skulle endda bestille lidt ekstra. Ingen problemer - Det gik som smurt. Det er ikke sidste gang jeg køber gaver til medarbejdere her.

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de cadeaux d'entreprise
  2. Boucherie-charcuterie
  3. Chocolatier
  4. Magasin de souvenirs
  5. Boutique de cadeaux

Informations provenant de diverses sources externes

Firmajulegaver, Firmagaver og Påskegaver. Kun salg til virksomheder. Chokolade, Delikatesser, Valggaver, Gave kurve, Vin, Øl, Brugskunst mm. Egen import af de fleste produkter. Hertil nøje udvalgte danske leverandører af chokolade, øl, lakrids, brugskunst mm. Vi bestræber os på ikke at have fordyrende mellemled, og derfor leverer vi altid den bedste kvalitet til prisen. Mest mulig kvalitet til prisen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Noté 4 sur 5 étoiles

Levering af det bestilte og god…

Levering af det bestilte og god information om forsendelsen.

20 décembre 2025

Kære Kristian,

Tak for din positive anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at leveringen levede op til forventningerne, og at du oplevede god og tydelig information omkring forsendelsen. Det betyder meget for os, at vores kunder får en tryg og effektiv oplevelse hele vejen igennem.

flotte kurve/kasser

flotte kurve/kasser, fremragende service

3 décembre 2025

Kære Christina,

Tusind tak for de 5 stjerner.
Vi er meget glade for den positive tilbagemelding og for tilliden som kunde. Det betyder meget for os at levere både kvalitet og service, der lever op til forventningerne.

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg er overordnet godt tilfreds med Firmagaveronline

Jeg er overordnet godt tilfreds med Firmagaveronline. Det var let at bestille gavekortene, og de ankom fint pakket ind. Der var et lille problem ifht den automatiske bekræftelse/fakturering, men da jeg skrev til dem per mail fik jeg hurtigt svar tilbage om, at bestillingen var gået igennem og betalt. Min eneste kritik er, at udvalget i webshoppen godt kunne være bredere.

28 novembre 2025

Kære Christian,

Tak for din grundige og ærlige anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at bestillingen af gavekortene var nem, og at de ankom fint pakket ind. Det er også godt at vide, at vores kundeservice hurtigt kunne hjælpe, da der opstod et mindre problem med bekræftelse og fakturering.

Vi tager din feedback om udvalget i webshoppen med os, når vi løbende arbejder på at forbedre og udvide sortimentet til vores kunder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Levering af Firmajulegaver til medarbejdere i flere landsdele.

Jeg ville glæde mine Revytosser fra JulleRevyen, Juelsminde med en lille julegave, hvilket kunne have været en udfordring, da ingen skulle vide det på forhånd (e-mail - din bestilling er på vej osv.,), . Men også det løste Firmagaveronline.dk til alles fulde tilfredshed. Fantastisk kundeservice og levering af fejlfri varer. Så rigtigt Godt Nytår til Firmagaveronline.dk. Seks stjerner ud af Fem.

24 décembre 2025

Kære Peer,

Tusind tak for den fantastiske og meget detaljerede anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at vi kunne hjælpe med leveringen af firmajulegaverne på tværs af landsdele, og samtidig holde overraskelsen intakt. At vores løsning og kundeservice har bidraget til glæde hos jer betyder meget for os.

Tak for de flotte ord, de “seks stjerner ud af fem” og de gode nytårsønsker – dem tager vi med os videre. Rigtigt godt nytår til dig også.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og æskerne var flotte…

Hurtig levering og æskerne var flotte og indholdet var rigtigt godt. Bestemt ikke sidste gang vi bestiller julegaver fra Firmagaveronline.dk

29 novembre 2025

Kære Leo,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at både levering, æskernes udtryk og indholdet levede op til jeres forventninger. Det glæder os især, at I allerede nu ser frem til at bestille julegaver hos os igen engang i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Desværre var ordren forsinket, men da den ankom til deres lager, blev den straks leveret med kurer.

4 décembre 2025

Kære Jens,

Tak for de fine ord og for din anmeldelse.
Det glæder os, at du oplevede god service, og det var en fornøjelse for os at få leveringen til at lykkes hurtigt med kurer, så ordren kom frem, så snart den var på lager.

Kære Bettina,

Tusind tak for de 5 stjerner.
Det glæder os meget at høre, at du oplevede processen som nem og overskuelig. Det er netop den oplevelse, vi stræber efter at give vores kunder, og vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding og tillid.

God service 🙏

26 novembre 2025

Kære Filip,

Tusind tak for de fine ord.
Vi er glade for at høre, at du oplevede god service, det sætter vi stor pris på.

Høj service

God service og dialog

20 août 2025

Kære Christina,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede høj service samt god service og dialog, det er meget vigtigt for os i samarbejdet med vores kunder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og rigtig god service

Super fin service med opfølgning og hurtig levering.

23 juin 2025

Kære Anna-Helene,

Mange tak for din anmeldelse.
Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit køb hos os. Vores mål er altid at yde den bedste service til vores kunder og er taknemmelige over at det er din følelse. Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden god gang.

Charlotte

FANTASTISK

FANTASTISK
Super betjening og levering til aftalt tidspunkt.
Flot indpakning samt kort med vores eget logo på.
Super nemt at afleveres til vores medarbejdere.

27 mai 2025

Kære Susanne,

Tusind tak for din/jeres fine anmeldelse og endnu mere fordi du tog dig tiden til at skrive, det er vi meget glade for. Vi er stolte og glade over at hele processen omkring servicen har levet op til dine forventninger og ser meget frem til at hjælpe dig en anden god gang i fremtiden.

Charlotte

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig gode påskeæg og super god…

Virkelig gode påskeæg og super god kundeservice :)

1 avril 2025

Kære Tina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at hele processen omkring vores service har levet op til dine forventninger.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og fremragende kvalitet

Fantastisk service og kvaliteten var helt i top. Vi bestilte gaveæsker med påskeæg til vores kolleger, og de smagte fantastisk. Jeg var sent ude, men de sørgede for at levere, så de nåede frem inden påske. Klart en vinder!

Kære Dorte,

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god og hurtig service!

Super og og hurtig service - når nu man er ude i sidste øjeblik!

Kære Helle,

Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden - også i sidste øjeblik :-)

Fantastisk hurtig levering

Firmagaveronline reagerede samme dag på min bestilling, så mine medarbejdere kunne modtage deres gaver hurtigst muligt.

Kære Martin,

Noté 5 sur 5 étoiles

super god service hele vejen i gennem …

super god service hele vejen i gennem Kan varmt anbefale

26 mars 2025

Kære Hasmik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling – det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at hele processen omkring vores service har levet op til dine forventninger.

Jeg kan varmt anbefale…

Jeg kan varmt anbefale Firmagaveronline. Deres produkter er i super høj kvalitet og de har den bedste kundeservice. 5 stjerner herfra og handler meget gerne hos dem igen.
Susanne

9 avril 2025

Kære Susanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling – det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at hele processen omkring vores service og produkter har levet op til dine forventninger.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem og overskuelig hjemmeside og stort…

Nem og overskuelig hjemmeside og stort udvalg.

Virkelig god service, da I ringede og vi sammen fandt en løsning på noget, der var udsolgt.

9 avril 2025

Kære Mette,

Påskeæg

alt var som aftalt og skøn opgradering af varen. vil helt sikkert benytte jer igen. Medarbejderne blev rigtig glade

1 avril 2025

Kære Kathrine,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre at alle medarbejderne blev glade, og at hele processen omkring vores service har levet op til dine forventninger.

Kære Annette,

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus