Firmagaveronline Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god oplevelse, helt fra start til slut. Meget hjælpsom med at sende gaverne til andre.Og da nogle gaverne var i knust ved ankomst, hjælp firmagaveonline med at finde en løsning på problemet hur... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg ville glæde mine Revytosser fra JulleRevyen, Juelsminde med en lille julegave, hvilket kunne have været en udfordring, da ingen skulle vide det på forhånd (e-mail - din bestilling er på vej osv.,)... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

God chokolade og fantastisk service. Bestilte firmagaver. Havde behov for at ændre antal - hvilket blev klaret helt uden problemer og med et smil. Flot indpakning - leveret med kort inkl. tekst og... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har absolut intet dårligt at sige om min oplevelse af firmagaver. Alt lige fra bestilling og udvalg til modtagelse og kvalitet af produktet var til ug! Jeg vil helt klart anbefale disse videre til... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de cadeaux d'entreprise
  2. Boucherie-charcuterie
  3. Chocolatier
  4. Magasin de souvenirs
  5. Boutique de cadeaux

Informations provenant de diverses sources externes

Firmajulegaver, Firmagaver og Påskegaver. Kun salg til virksomheder. Chokolade, Delikatesser, Valggaver, Gave kurve, Vin, Øl, Brugskunst mm. Egen import af de fleste produkter. Hertil nøje udvalgte danske leverandører af chokolade, øl, lakrids, brugskunst mm. Vi bestræber os på ikke at have fordyrende mellemled, og derfor leverer vi altid den bedste kvalitet til prisen. Mest mulig kvalitet til prisen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

34 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God kundeservice

12 mars 2023

Kære Katrine,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade over at hele processen omkring servicen har levet op til dine forventninger og ser meget frem til at hjælpe dig en anden god gang i fremtiden.

Nemt at bestille

Nemt at bestille. Dejligt at man løbende får besked omkring varen og hvornår den bliver leveret. Fine indpakkede gaver.

12 mars 2023

Kære Githa,

Mange tak for din fine anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit køb hos os. Vi gør meget for altid at informere igennem hele processen og det glæder os at det er din følelse også.

Kære Marianne,

Mange tak for din anmeldelse.
Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit køb af gaver hos os.

Vi ser frem til forhåbentlig at hjælpe dig igen en anden god gang.

Alt fungerede som aftalt

Alt fungerede som aftalt. Hurtig levering. Chokoladen, vi bestilte var af god kvalitet og nydelig indpakket.

7 mars 2023

Kære Julia,

Tusind tak for din fine anmeldelse og endnu mere fordi du tog dig tiden til at skrive, det er meget værdsat. Vi er stolte og glade over at hele processen omkring servicen har levet op til dine forventninger og ser frem til at hjælpe dig en anden god gang i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Telefonisk kontakt for at afstemme…

Telefonisk kontakt for at afstemme levering - hurtig og effektiv betjening. Jeg er fan og handler her helt sikkert igen !!!

Kære Per,

Altid fantastisk med fans :-)

Tusind tak for din fine anmeldelse og endnu mere fordi du tog dig tiden til at skrive den, det er vi meget glade for. Ydermere er vi stolte og glade over at hele processen omkring service har levet op til dine forventninger.

Formidabel service

Virkelig serviceminded og hurtig levering

Kære Marie-Louise,

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for. Ydermere er vi stolte og glade over at hele processen omkring servicen har levet op til dine forventninger.

Noté 4 sur 5 étoiles

Lækker chokolade og fin indpakning

Lækker chokolade og fin indpakning. Der lå en lille hilsen i hver pose på et påskekort, som jeg havde bedt om
Fin service.
Kan kun anbefales.

9 mars 2023

Kære Laila,

Tusind tak for din fine anmeldelse samt anbefaling, skønt at høre at gaverne faldt i smag hos modtagerne, det er vi meget glade for.

Vi ser frem til forhåbentlig at kunne hjælpe dig en anden god gang i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det fungere bare, super super service.

5 mars 2023

Kære Jens,

Tusind tak for din fine anmeldelse og endnu mere fordi du tog dig tiden til at skrive, det er vi meget glade for. Ydermere er vi stolte og glade over at hele processen omkring servicen har levet op til dine forventninger, vi ser meget frem til forhåbentlig at hjælpe dig en anden god gang i fremtiden.

Fantastisk service samt kvalitet

Fantastisk service samt kvalitet! Vi bestilte i torsdags og har allerede idag (mandag) modtaget vores kæmpe ordre. De er virkelig flot pakket ind og vi har som kunde blevet holdt i hånden hele vejen.

3 avril 2023

Kære Naja,

Mange tak for din fine anmeldelse.
Hvor er det skønt at høre at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit køb af gaver hos os. Vores mål er altid at være hjælpsomme og føre kunden igennem hele processen så nemt som muligt, og vi er meget taknemmelige for at det er din følelse.

Kære Jette,

Noté 5 sur 5 étoiles

En rigtig god og hjælpsom virksomhed

En rigtig god og hjælpsom virksomhed, som man kan mærke lever af tilfredse kunder. Kan kun anbefale at tage fat i dem, når der skal handles firmagaver :-)

30 mars 2023

Kære Martin,

Tusind tak for din fine anmeldelse og ikke mindst anbefaling, og endnu mere tak fordi du tog dig tiden til at skrive, det er vi meget glade for. Dejligt at høre at hele processen omkring servicen har levet op til dine forventninger .

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt - god korrespondance.
En rigtig god service og fine priser.

15 mars 2023

Kære Morten,

Tusind tak for din fine anmeldelse, og endnu mere fordi du tog dig tiden til at skrive, det er meget værdsat. Vi er stolte og glade over at hele processen omkring service samt priser har levet op til dine/jeres forventninger. Vi ser ser meget frem til at hjælpe en anden god gang i fremtiden.

Kære Dorte,

Mange tak for din anmeldelse.
Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit køb hos os. Vores mål er altid at yde den bedste service for vores kunder og er taknemmelige over at det er din følelse. Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden god gang.

Super behagelig service

Super behagelig service. Effektiv og hurtig levering. Kan varmt anbefales!

28 mars 2023

Kære Morten,

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling, og endnu mere fordi du tog dig tiden til at skrive, det betyder meget for os. Vi er glade over at hele processen omkring service samt levering har levet op til dine forventninger og ser meget frem til at hjælpe dig en anden god gang i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan bestemt anbefales :-)

Stort og flot udvalg i alle prisklasser.
Rigtig god kommunikation, selv om søndagen ;-)
Forsendelsen blev modtaget som lovet, og alt er i skønneste orden.
Jeg handler her meget gerne igen, og vil bestemt anbefale butikken :-)

Kære Annette,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og anbefaling, og endnu mere fordi du tog dig tiden til at skrive, det er vi meget glade for. Ydermere er vi stolte og glade over at hele processen omkring service, udvalg samt levering har levet op til dine forventninger og ser meget frem til at hjælpe dig en anden god gang i fremtiden - også om søndagen.

Fantastisk service

Fantastisk service, flotte gaver og hurtig levering! Kan klart anbefales herfra.

22 mars 2023

Kære Frederik,

Tusind tak for din fine anmeldelse anbefaling, og endnu mere fordi du tog dig tiden til at skrive, det er vi meget glade for. Ydermere er vi stolte og glade over at hele processen omkring service, gaver samt levering har levet op til dine forventninger. Vi ser meget frem til at hjælpe dig en anden god gang i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tingene er som det skal være

Tingene er i orden og det kommer som lovet

22 février 2023

Kære Maj-britt,

Super duper service

Jeg bliver kontaktet, da jeg har bestilt chokolade i god tid, de synes dog de skulle opbevare det for mig indtil jeg skulle bruge det, da chokoladen ligger i perfekt temperatur hos dem i stedet for på et varmt kontor. Det havde jeg ikke lige tænkt på. Super duper service

2 février 2023

Kære Louise,

Som chokolade nørder ønsker vi altid at chokoladen leveres i bedste stand så selvfølgelig skulle du have et ring - dejligt at du bestilte i god tid.

Vi ser meget frem til forhåbentlig at hjælpe dig en anden god gang i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Min julegaveleverandør kunne ikke…

Min julegaveleverandør kunne ikke levere som aftale - men det kunne firmagaver online og det var perfekt.

19 décembre 2022

Kære Pernille,

Det var en fornøjelse at hjælpe dig med gaverne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god hjemmeside og handle ved

Først og fremmest de har høj kvalitet varer, og de er utrolig behjælpeligt hvis man har spørgsmål derfor kan jeg varm anbefale dem. ;)

7 janvier 2023

Kære Allan,

Tusind tak for din fine anmeldelse og endnu mere fordi du tog dig tiden til at skrive, det er vi meget glade for. Dejligt at vores kvalitet faldt i smag hos dig/jer Ydermere er vi stolte og glade over at hele processen omkring servicen har levet op til dine forventninger og ser meget frem til at hjælpe dig en anden god gang i fremtiden.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus