Firmagaveronline Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god oplevelse, helt fra start til slut. Meget hjælpsom med at sende gaverne til andre.Og da nogle gaverne var i knust ved ankomst, hjælp firmagaveonline med at finde en løsning på problemet hur... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service. En ting jeg vil fremhæve er, at jeg bliver kontaktet ift. produkt og temperatur. Vi finder en rigtig god løsning på levering, og jeg er yderst tilfreds.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg ville glæde mine Revytosser fra JulleRevyen, Juelsminde med en lille julegave, hvilket kunne have været en udfordring, da ingen skulle vide det på forhånd (e-mail - din bestilling er på vej osv.,)... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

God chokolade og fantastisk service. Bestilte firmagaver. Havde behov for at ændre antal - hvilket blev klaret helt uden problemer og med et smil. Flot indpakning - leveret med kort inkl. tekst og... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de cadeaux d'entreprise
  2. Boucherie-charcuterie
  3. Chocolatier
  4. Magasin de souvenirs
  5. Boutique de cadeaux

Informations provenant de diverses sources externes

Firmajulegaver, Firmagaver og Påskegaver. Kun salg til virksomheder. Chokolade, Delikatesser, Valggaver, Gave kurve, Vin, Øl, Brugskunst mm. Egen import af de fleste produkter. Hertil nøje udvalgte danske leverandører af chokolade, øl, lakrids, brugskunst mm. Vi bestræber os på ikke at have fordyrende mellemled, og derfor leverer vi altid den bedste kvalitet til prisen. Mest mulig kvalitet til prisen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

33 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God oplevelse

Meget fleksibel. God leveringstid. Rigtig god hjælp til udvalg. I det hele taget en fantastisk oplevelse

4 décembre 2023

Kære Henning,

Tusind tak for din fine anmeldelse og endnu mere fordi du tog dig tiden til at skrive, det er vi meget glade for. Vi er stolte og glade over at hele processen omkring servicen samt hele oplevelsen har levet op til dine forventninger. Vi ser meget frem til forhåbentlig at hjælpe dig en anden god gang i fremtiden.

Super god service!

18 décembre 2023
Avis spontané

Kære Dana,

Tusind tak for din fine anmeldelse vedr. servicen, det er vi meget glade for. Vi ser meget frem til at hjælpe dig en anden god gang i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var hurtigt og effektivt

Det var hurtigt og effektivt. En fin gave til prisen.

30 novembre 2023

Kære Lena,

Tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Vi ser meget frem til at hjælpe dig en anden god gang i fremtiden.

God og venlig betjening

God og venlig betjening, levering til aftalt tid.

30 novembre 2023

Réponse de Firmagaveronline

Tusind tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glade for. Dejligt at høre at processen med service og levering har levet op til dine forventninger. Vi ser meget frem til at hjælpe dig en anden god gang i fremtiden.

Special gift for your Partners

We are buying gifts from them for our workers and partners for many years now.
Everybody always loves it. Sometimes they even ask if we have some extra boxes :D

Very good service and helpful staff.

15 novembre 2023

Dear Agi,

Heartfelt thank´s for your amazing review, which we highly appriciate as we do with our cooperation as well. Its a exquisite pleasure delivering the boxes of chocolate for some that truely loves it _ Next time we will send you a few ekstra boxes :D

Looking forward to be helping you again.

Best Regards

Noté 5 sur 5 étoiles

Levering og kvalitet i top.

Vores juleoverraskelser til personalet kom til tiden og levede til fulde op til det vi forventede.
God oplevelse som kan anbefales.

14 novembre 2023

Kære Otto,

Mange tak for din fine anmeldelse og anbefaling, det sætter vi stor pris på.
Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit køb hos os og at det hele levede op til dine forventninger. Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden god gang.

Kære Mette,

Mange tak for din anmeldelse.
Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit køb hos os og at alt var som det skulle være. Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden god gang.

Nemt og hurtigt og ser godt ud

Nemt og hurtigt og ser godt ud

18 novembre 2023

Kære Anette,

Mange tak for din anmeldelse.
Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit køb hos os. Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden god gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte firma gaver til vores kunder

Købte firma gaver til vores kunder. Hurtig og god levering og gaverne levede optil vores forventninger 5 stjerner herfra. Mvh. Viol Rengøring & Maler

8 novembre 2023

Kære Vinni,

Mange tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit køb hos os. Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden god gang.

Kære Claus,

Kære Karina,

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner, det sætter vi stor pris på - ligesom vi påskønner det gode samarbejde vi har opbygget. Vi ser frem til at hjælpe dig/jer igen i nærmeste fremtid.

Kære Cecilie,

PERFEKT

hurtig service, god kommunikation, hurtig levering og lækre varer. PERFEKT

23 mai 2023

Kære Michael,

Tusind tak for din fine anmeldelse og endnu mere fordi du tog dig tiden til at skrive, det er vi meget glade for. Ydermere er vi stolte og glade over at hele processen omkring servicen har levet op til dine forventninger og ser meget frem til at hjælpe dig en anden god gang i fremtiden.

Noté 4 sur 5 étoiles

God service - trods lidt udfordringer

Søde mennesker - men vi var RET uheldige med Post Nord, og det smitter jo også lidt af. Men rigtig god service af Firmagaveronline - og meget lækker chokolade.

30 mars 2023

Kære Astrid,

Tusind tak for din fine anmeldelse, på trods af udfordringerne med fragten som vi er mindst lige så ærgerlige over. Dog er vi meget glade for at gaverne kom frem og faldt i god jord hos jer. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig/jer en anden god gang i fremtiden.

Noté 4 sur 5 étoiles

Service, hurtig levering

Service og hurtig levering

26 mars 2023
Avis spontané

Kære Ulla,

Noté 5 sur 5 étoiles

God chokolade og fantastisk service.

God chokolade og fantastisk service.
Flot indpakning - leveret med kort inkl. tekst og logo.
Levering som aftalt på forskellige lokationer.
Kan klart anbefales.

22 mars 2023

Kære Jesper,

Tusind tak for din fine anmeldelse og endnu mere fordi du tog dig tiden til at skrive, det er vi meget glade for. Ydermere er vi stolte og glade over at hele processen omkring servicen samt kvaliteten af chokoladen har levet op til dine forventninger. Vi vil glæde os til at hjælpe dig en anden god gang i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Produkternes kvalitet var bedre end…

Produkternes kvalitet var bedre end forventet…dejligt

28 mars 2023

Kære Mogens,

Mange tak for din fine anmeldelse, det glæder os meget at høre kvaliteten på vores produkter oversteg dine forventninger. Vi ser meget frem til at hjælpe dig en anden god gang i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfekt oplevelse med kæmpe…

Perfekt oplevelse med kæmpe serviceniveau!

27 mars 2023

Réponse de Firmagaveronline

Tusind tak for din fine anmeldelse og endnu mere fordi du tog dig tiden til at skrive, det er vi meget glade for. Dejligt at høre at servicen har levet op til dine forventninger og ser meget frem til at hjælpe dig en anden god gang i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god kundeservice både på tlf…

Virkelig god kundeservice både på tlf og via mail og hurtig levering.

8 mars 2023

Kære Jeanette,

Mange tak for din fine anmeldelse.
Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit køb af gaver hos os.

Vi ser frem til forhåbentlig at hjælpe dig igen en anden god gang.

God kundeservice

12 mars 2023

Kære Katrine,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade over at hele processen omkring servicen har levet op til dine forventninger og ser meget frem til at hjælpe dig en anden god gang i fremtiden.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus