Med en väldigt lång leveranstid kom varan, korgväskor, trasiga. Efter väldigt trevlig kontakt skickades nya, välpackade o fina korgar ut på rekordtid o de trasiga behövdes inte skickas tillbaka, skön... Voir plus
Jag beställde en spegel. Den är väldigt vacker! Jag blev lite förvirrad av bristen på omedelbar feedback, vilket oftast är fallet med Amazon-leveranser. Men de svarade på mitt mejl, så jag är glad.... Voir plus
Jag lade min beställning, ordernummer 004337, den 20 juni och fick den först den 7 juli. Produkten stod som lagerförd på hemsidan, vilket gav intrycket att leveransen skulle gå snabbare. Jag hade... Voir plus
Jag har aldrig upplevt en sådan kundservice. Snabb återkoppling, av de problem som uppstod. Och väldigt lösningsorienterade. Vill ge det absolut bästa betyg man kan ge! Kristina Abrahamsson
Svensk återförsäljare inom matlagning, dukning, servering och bakning. Hos oss hittar du allt du behöver till köket och matsalen – från eleganta serviser till praktiska köksredskap. Skapa din drömborddukning och laga mat med stil, alltid med kvalité.
Tallrotsgatan 7, 85642, Sundsvall, Suède
- 0725161617
- kundservice@firstkitchen.se
- firstkitchen.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 37 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Beställda varor ej levererade
Beställde stolsdynor till utemöbler den 28 maj. Fick orderbekräftelse, men efter nästan tre veckor har dynorna inte kommit. Har mejlat kundservice två gånger, men får inget svar. Mycket besviken.
Kanonbra service…
Köpte en grill i höstas som jag inte monterade förrän på våren. Visade sig att den var felkonstruerad så det funkade inte att grilla på den. Trots att jag köpt den ett halvår tidigare fick jag lämna tillbaka den och fick tillbaka alla pengarna. Tack för superbra service!!
Ni ska ha helt klart ha 5 stjärnor
Ni ska ha helt klart ha 5 stjärnor. Beställning och leverans gick som på räls. Varan levererades på utlovat datum även om vi ändrade leveransort och själva strulade till det lite. Trevligt och korrekt bemötande och fick direkt återkoppling på några frågor. Ett stort plus är att det faktiskt går att ringa upp. Då slipper man e-mail och chat Vi kan varmt rekommendera er och vi kommer säkert att återkomma med nya beställningar
All lycka med ert företag
Sjukt snabb leverans!
Snabb leverans och lätt att hitta det…
Snabb leverans och lätt att hitta det jag sökte på sidan.
Snabb leverans och enkelt att beställa.
Beställde 4st tekoppar Prunus från…
Beställde 4st tekoppar Prunus från Gustafsberg där ena fatet inte hade sin stämpel i fullgott skick. Mailade First Kitchen som föredömligt kontaktade sin återförsäljare och ett nytt tefat levererades omgående. De är mycket pålitliga och jag kan varmt rekommendera att handla hos dem. Ett tryggt köp.
Förstår inte de negativa recensionerna
Förstår inte de negativa recensionerna, hur som helst fick jag toppenbra hjälp med min reklamation. Fick även 5% till nästa gång jag handlar vilket kändes snällt av företaget.
Matgrupp
Jättebra kundkontakt , Förstår inte de negativa recensionerna, jag fick toppenbra hjälp med min reklamation
Snabb leverans och bra produkt.
Varning
Beställde ett bord. Fakturan kom utan att bordet ens skickades. När bordet kom var det dålig kvalitet och skadat. Skapade en reklamation samma dag. Kundtjänst svarar inte på mail mer än diffusa svar emellanåt vilket gör att veckorna går. Nu är det tre veckor sedan reklamationen gjordes och inget är ännu löst. Erbjöds två alternativ men vid återkoppling från mitt håll kom inget svar. Handla inte på detta företag.
Handla inte av detta företaget
Handla inte av detta företaget. Jag köpte ett bord som jag ville returnera dagen efter köp pga dålig kvalitet. Då kostar det 1199kr att returnera . Vilket inte framgår vid köp. Känner mig lurad .
Bra utbud och pris.
Bra utbud och pris.
Tog ett tag innan leveransen syntes och det var också väldigt begränsat antal leveransställen att välja på.
Ambivalent kundservice
Initialt mycket trevliga och snabba per mejl, efter beställning går de under jorden och klickar ens samtal. Framstår som rätt oseriösa.
Produkten uppfyllde mina förväntningar
Produkten uppfyllde mina förväntningar. Saknade beräknad leveranstid när jag la beställningen.
Snabbt och enkelt och sjukt snygga…
Snabbt och enkelt och sjukt snygga lampor.
Beställning gjordes den 10:e mars
Beställning gjordes den 10:e mars, Ingen återkoppling eller leverans 14 dagar senare, skickade då mail till kundservice, inget svar ännu. Mitt fall verkar tyvärr inte vara ett undantag, ser nu att fler verkar ha samma problem efter att ha läst omdömen här på trustpilot.

Réponse de First Kitchen
Fina produkter och snabb leverans!
En savoir plus sur les différents types d'avis.