Dåligt företag som inte ens kunde byta ut när jag köpte fel burk. Krånglade bara fram och tillbaka om rabatt jag kunde få om jag behöll burken och köpte en ny. Allt gick bara på mailande . Oseriöst! S... Voir plus
Jag har använt mig av Probiotika tuggorna nu i 3 veckor och jag har märkt sån skillnad på min Malteser!! Jag upplever att både de rinnande ögonen är borta men också problemen med många dagar med lö... Voir plus
“100 % nöjdhetsgaranti” som inte gäller i praktiken Köpte probiotiska tuggor efter löfte om 30 dagars 100 % nöjdhetsgaranti. Produkten användes korrekt i 30 dagar men gav ingen förbättring. Nä... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Det är snabb leverans och min hund…
Det är snabb leverans och min hund gillar det och är bättre i magen👍👍👍
Skickas från china
Ingenstans på hemsidan står det att det skickas från china! Reagerade först när det tog 10 dagar för att få
hem det sen på paketet att det är samma avsändare som shein/temu. Det är inga fästinghalsband jag kommer att använda till mina hundar och kommer returnera varorna!
Halsbandet håller inte att katten kliar…
Halsbandet håller inte att katten kliar på det,det går i sönder och man får inget nytt. Tänker inte beställa fler ggr.
Beställning å leverans gick snabbt
Beställning å leverans gick snabbt. Nu hoppas vi att det hjälper Mimmis klåda. Hon tycker de är goda så inget problem att få henne att ta tabletten(ett söt hjärttablett)
Jag köpte Probiotika till min hund som…
Jag köpte Probiotika till min hund som har fungerat jättebra. Mycket piggare, slickar inte på tassarna o kliar sig inte lika mycket. Väldigt nöjd!
Lång leveranstid och borsten kom från…
Lång leveranstid och borsten kom från Kina. Har en mindre från annan leverantör som fungerar betydligt nättre än denna
Fick endast en burk (beställt två) och…
Fick endast en burk (beställt två) och efter 20 mejl har den inte kommit trots att de lovat. Oseriöst företag,
Probiotika FirstZoo Chews
Min hund har konstaterad magkatarr och fått rekom. att äta probiotika. Han har fått det i ca månad och jag märker stor skillnad. Mår inte illa längre och kan äta mat. Pigg och glad igen.
Min hund älskar dom och magen mår…
Min hund älskar dom och magen mår mycket bättre! Supernöjd
Labradoren Nova ger högsta betyg
Vår labbe Nova är inne på burk 2 nu och vi har precis tecknat ett abonnemang för vi märker redan skillnad. Vi köpte den eftersom hon äter gräs. Som bonus är trampdynorna mjukare, hennes päls är mjukare och hennes ruskande på öronen har försvunnit. Hon äter ff gräs men absolut inte som förut. Vi är jättenöjda😊
Ingen förbättring som lovades i beställningen
Vi har inte märkt någon som helst förbättring!
Bästa priset på nätet
Bästa priset på nätet, på en dyr produkt, tandrengöring till hund, som "pads" som är knottriga och fuktade med nåt. Få se om dom håller vad dom lovar.
Ganska lång leveranstid.
Zzzzz delivery
Ordered some food/candy for my dogs stomach. Product was good, but delivery took 2 weeks to arrive 😏
PostNord handled everything within 24 hours so not their fault.
Trogen kund
Så bra och smidigt med att beställa stora förpackningar direkt hem till farstukvisten. Spännande med en godispåse som present till min pälskling.
Fästinghalsbandet och sk ”nöjdhetsgaranti” värdelöst
Köpte fästinghalsbandet, fungerade inte alls på min hund, det kryllade av fästingar på honom. Mailade dem angående nöjdhetsgarantin och det var ett rent skämt. När de tillslut svarade så var det massor med olika villkor som skulle uppfyllas, inget som framgår på hemsidan eller vid köp. Provade trots allt att maila in den info de beskrev, har därefter inte hört ett knyst från dem och ingen återbetalning har skett.. oseriöst och kommer aldrig beställa nåt mer från dem.
5-i-1 formula
Tyvärr har 5-i-1 formula inte hjälpt Sushi. Fungerade bra som godis, men är då alldeles för dyrt.
En savoir plus sur les différents types d'avis.