Dåligt företag som inte ens kunde byta ut när jag köpte fel burk. Krånglade bara fram och tillbaka om rabatt jag kunde få om jag behöll burken och köpte en ny. Allt gick bara på mailande . Oseriöst! S... Voir plus

Jag har använt mig av Probiotika tuggorna nu i 3 veckor och jag har märkt sån skillnad på min Malteser!! Jag upplever att både de rinnande ögonen är borta men också problemen med många dagar med lö... Voir plus

“100 % nöjdhetsgaranti” som inte gäller i praktiken Köpte probiotiska tuggor efter löfte om 30 dagars 100 % nöjdhetsgaranti. Produkten användes korrekt i 30 dagar men gav ingen förbättring. Nä... Voir plus

Vår labbe Nova är inne på burk 2 nu och vi har precis tecknat ett abonnemang för vi märker redan skillnad. Vi köpte den eftersom hon äter gräs. Som bonus är trampdynorna mjukare, hennes päls är mjukar... Voir plus

3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

144 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Oseriöst företag

Varning! Inget seriöst företag.

Beställde Kitty Kurlz, köp INTE denna. Den va i miniatyrstorlek. Så denna gång blev jag lurad 😂

Har mejlkoversation med företaget, men någon retur verkar svår när varan är öppnad.

Köp två betala för en? Endast en levererades.

18 juillet 2025

Rufflarföreg som säljer kinaskit

Sämsta jäv.a rufflarna som säljer kinaskit. Vi köpte fästinghalsband som våra hundar inte kunde ha pga av klåda som uppstod efter 10 minuter. Och "nöjdhetsgarantin" är ren bluff och returvillkoren sucks.

9 juillet 2025
Avis spontané

Kitty Kurlz två för en, men fick bara en.

Beställde Kitty Kurlz, Sidan är på svenska men sakerna kommer från Kina och tar väldigt lång tid för leverans. Erbjudandet var köp en få en extra. Men det kom bara en enda, har skrivit till butiken men ej fått svar.
Bilderna på sidan är dessutom missvisande, det måste vara väldigt små katter, för den är väldigt liten.

8 juin 2025
Avis spontané

Köp inget från detta företag

Oseriöst kinesiskt företag med vilseledande marknadsföring. Jag köpte hundhalsband mot fästingar. De fungerade inte alls och bägge hundar fick fästingar trots att vi följt instruktionen. Dessutom luktade dom oerhört starkt. På företagets hemsida utlovas en 30 dagars nöjdhetsgaranti med återbetalning om man som kund inte är nöjd med produkten. Någon återbetalning har inte skett med hänvisning till att det gäller endast obruten produkt vilket inte framgår av hemsidan. KLARNA får också bottenbetyg då de inte varit behjälpliga i ärendet trots att de tog del av mejlkonversationen, fotografier på fästingangrepp och skärmdumpar av företagets hemsida med den utlovade pengar tillbaka garantin.

20 avril 2025

Inte ett seriöst företag

Inte ett seriöst företag. Inte kundvänligt. Uppger inte tydligt att de inte har lager i Sverige utan importerar direkt från Kina. Fick inte två fästinghalsband trots snabb kontakt med kundtjänst.

25 juin 2025

Opålitligt

Det första jag köpte i våras funkade väldigt bra i 5 v, inte en enda fästning kröp på min hund, sedan började dem komma så jag tog på ett nytt halsband, nu får jag plocka bort dagligen 🤦‍♀️ väldigt märkligt att det ena funkade men inte det andra. Kommer inte köpa detta igen

23 juin 2025
Avis spontané

Fästinghalsbanden skickas från Kina …

Fästinghalsbanden skickas från Kina 80% av innehållet deklareras som " unknown". Känns inte tryggt att använda. Ville utnyttja ångerrätten och fick själv skicka tillbaka som rekomenderat brev och stå för returfrakt på 128 kr. Företaget hämtade inte ut returen så nu ligger den hos posten för mig att hämta ut igen. De svarar inte heller Klarna, där ärendet fortfrande ligger som pågående retur.

1 mai 2025

Väldigt lång leveranstid

Väldigt lång leveranstid. Jag köpte fästing halsband till mina tre hundar. De fungerar inte. En hund fick dessutom en allergisk reaktion. Jag har hittat en fästing som satt fast under halsbandet. Värdelösa ...

18 juin 2025

Fungerade inte mot fästingar

Sedan jag satte på det så fick min hund fästingar med en gång. Hon brukar inte ha så många vanligtvis. Så det togs bort efter en vecka.
Den doftade gott men skyddade inte mot fästingar tyvärr.

2 juin 2025
Avis spontané

Fick mycket riktigt två halsband och…

Fick mycket riktigt två halsband och dom sitter på två av mina hundar..och vi plockar säkert en fem-sex fästingar om dagen..funkar verkligen verkligen inte alls..bortkastade pengar..tyvärr

10 juin 2025

30 dgr garanti fungerar inte

Beställde 1 och skulle få 2 enligt annonsen
När fästinghalsbandet kom var det bara 1.
Min hund klarade inte av den starka lukten. Hon blev
superstressad Försökte då utnyttja deras 30 dgr garanti efter 4 dgr Men det gick inte
för då måste hunden ha haft halsbandet i 10 dgr 24/7.
Och hur ska det gå till när dom bara har garanti för oöppnad förpackning.

12 juin 2025
Avis spontané

Sämsta företaget man kan tänka sig!!!!

KÖP INTE DETTA HALSBAND!!!!!!

Sämsta företaget man kan tänka sig. Glöm garantin på 30 dagars nöjdkund. Detta gäller enbart obrutna förpackningar. Har 6 katter så valde köpa 2 för priset av 1 så blir det 6 totalt. Mina katter har aldrig haft så mycket fästingar som dom fick med dessa på sig. Ville då utnyttja nöjdkundgarantin, det får man då enbart om man inte använt produkten. Hur f.. ska man veta innan produkten provats om den fungerar. Å för att inte tala om hur starkt detta luktar. Kommer aldrig mer köpa från detta företag som gör falsk marknadsföring!!

11 juin 2025