Fiskehuset Gilleleje Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

uforskamme svarer!!!Jeg er normal en…

uforskamme svarer!!!Jeg er normal en god kunde hos Fiskehuset, og vil køb 18 jumfrue hummer men ønsker of få dem rense of fleket, svare hvar at de tage penge for at fleket og renser dem ikke.
!!! sidste gang jeg køber varer hos dem, da jeg normal køber for ca. 3000 om år. SLUT

2 juin 2026

Lakseroulader - skuffele

Handlede igår den 6 maj i Fiskehuset Gilleleje og købte 3 lakseroulader. Fyldet var fyldt med gummiklumper ( måske husblas 😡) og det var virkelig en skuffelse og ubehagelig oplevelse. Det blev sidste gang- har handlet hos jer i 30 år!

7 mai 2026

Dårlige fiskefrikadeller

Har tidligere købt gode fiskefrikadeller. I dag købte min mand - uden at være opmærksom på hvilke frikadeller han fik - 7 deller. Ved hjemkomst konstaterede vi at vi i stedet havde fået kedelige fabrikslavede deller der var som gummi og smagte hæsligt. Har aldrig før set lignende fiskedeller i butikken. Dårlig dårlig oplevelse. Mærkeligt at man aldrig får en specificeret bon !

13 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Købte lidt forskellig fisk på vores tur…

Købte lidt forskellig fisk på vores tur i Gillelej. Købte også 1 kg torskefar til selv at blande. Da vinken hjem og skulle tilberede halvdelen og fryse den anden blev jeg bekymret. Lignede ikke helt torsk. Var lidt grå i det med skindstykker i og det lugtede ikke som en hjemmerørt foskefars skal dufte. Smagen var meget fisket og kun lidt blev indtaget. Anden portion er for et par dage siden taget ud af fryser og langsomt optaget i køleskab. Alt simpelthen alt lugtede af dårlig fisk i køleskab og vi sked det ud. Jeg jhar købt fiske og torskefars mange gange i min egen fiskehandler men dette her må have været dårligt. Vi turde simpelthen ikke spise det.

27 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Det findes ikke bedre....

Altid noget særligt at besøge og handle hos Fiskehuset Gilleleje. Friske og velsmagende, velduftende varer.
Man går aldrig forgæves, hvis man er på jagt efter lækkerier.
Skøn betjening, gode tilbud/fair priser. De varmeste anbefalinger fra os i Fredensborg 🥰

10 juillet 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Rødspættefileter over/under!

Købte i dag 2 stk. laks og 2 rødspættefileter for kr. 218,-. Fik 2 underfileter 🥴, hvor man normalt får en af hver. Har tidligere fået at vide at jeg skulle betale mere for overfileterne. Ha' ha' lidt skuffede. Har handlet hos jer i ca. 50 år!!!

19 mai 2024

Dårlig behandling

Dårlig behandling
Ubehagelig ekspedition fra kvindelig ekspedient - dårlig oplevelse - bad om 10 store fiskefiletter fik 9 alm. + ½.

21 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig indbydende fiskebutik

Virkelig indbydende fiskebutik,vi gerne køre de 28 km hver vej for at handle i. Imødekommende og kompetent personale, altid frisk og lækker fisk samt gode råvare. Hygiejnen i top og et dejligt stort udvalg som frister enormt.

PS Et lille tip....vi bestiller hvert år til nytår de mest fantastiske skaldyrsfade der er super lækre

11 novembre 2023

Ualmindelig dårlig hygiejne forståelse !! :(

Jeg kan på INGEN måde anbefale at købe fisk hos Fiskehuset i Gilleleje, da deres tilgang til hygiejne er under alt kritik.

Jeg har handlet der et par gange, og hver gang har jeg påpeget, at de venligst skulle benytte handsker når de rørte direkte ved fiskene i deres kølemontre, hvilket de lidt modvilligt er gået med til.

Men forleden var jeg så forbi igen, og denne gang stod der to unge mænd bag disken, hvor den ene “rørte” (pillede) ved sin næse da vi kom ind i butikken, og umiddelbart efter rørte ved flere af fiskene i kølemontren, da han skulle vise en kunde udbudet i montren. Og som om dette ikke var nok, gik ham derefter direkte over og tastede ind på kasse apparatet, der er kendt for at være et meget kritisk punkt i en hver fødevare butik, da mange forskellige hænder berører tasterne konstant.
Derefter gik han videre til næste kunde…igen uden brug af handsker…eller håndvask.

Det bør for god ordens skyld nævnes, at man kan blive MEGET alvorligt syg af ret simple brud på disse manglende hygiejne tiltag, specielt når der er tale om frisk fisk (jeg har arbejdet med fødevare hygiejne i en årrække)

Så en helt basal og simpel forståelse for hvor vigtig fødevare hygiejne er, var på ingen måde tilstede, hvilket er dybt kritisabelt i en butik, der netop handler med så følsomme produkter, som frisk fisk.

Jeg påpegede disse forhold direkte overfor disse to unge mænd og forklarede at dette var en direkte forket hygiejne anskuelse i en butik som deres, og understegede at frisk fisk er MEGET modtageligt overfor bakterie spredning.

I stedet for at lytte blev de begge sure og sagde at de vaskede hænder konstant, hvilket er fuldstændig irrelevant, hvis man “piller næse” og løbende rører ved kassens taster umiddelbart efter hænderne er vasket.

Det endte med at jeg blev bedt om at handle et andet sted, hvis ikke jeg accepterede at de ikke ville benytte handsker, hvorpå jeg forlod denne butik…og nok aldrig kommer tilbage, med mindre at de ændre deres tilgang og forståelse af udførslen, af simple og yderst relevante hygiejne tiltag.

28 juillet 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus