Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Zelf thuis trainen bracht mij weinig progressie. Sinds ik het IGNITE9-programma volg, heb ik enorme stappen gemaakt. Waar ik begon met vrijwel geen hardloopconditie, loop ik inmiddels 3x per wee... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het team van FIT.nl heeft mij top geholpen om af te vallen en coaching om dit blijvend vol te houden, met kleine aanpassingen in mijn voeding. Ze gaven me ook weer passie voor sport en hielpen mij een... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Boek STERKER gebruik ik nu voor langere tijd voor algemene conditie. Een GOED HULPMIDDEL voor mij om thuis te trainen. Ook de website geeft GOEDE INFORMATIE over krachttraining met duidelijke INSTRU... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb het IGNITE9 programma gevolgd bij Jeroen. Had voor mijzelf als doel om beter te weten hoe je gerichte krachttraining (focus op billen) kan combineren met cardio (hardlopen). Jeroen schreef een... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre de santé communautaire

Écrit par l'entreprise

FIT.nl is hét online platform met tips en adviezen over fitness, voeding en gezondheid. BTW: NL853053170

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,8

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Service met een Hoofletter!

Het is ongelooflijk wat een service geboden wordt!
Moet je je voorstellen: Ik kende fit.nl al van eerdere bestellingen. Maar nu had ik iets nodig wat zij niet in hun assortiment hebben. Ik bestel bij een andere site maar het product voldoet niet en dus moet het retour. Stuur ik het per ongeluk retour aan fit.nl. Zij informeerden mij dat ze dit retour niet herkenden. Oei! Vervolgens stelden zijzelf (ik bedoel de onvolprezen Wiebren) voor, mijn retour door te sturen naar waar ik het bestelde. Dat is toch geweldig! Mijn eerdere ervaringen met fit.nl waren al
goed maar dit verdient echt een hele grote pluim.

30 mars 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik maak sinds kort gebruik van FIT.nl

Ik maak sinds kort gebruik van FIT.nl. Een handige site en app waarin ik zowel mijn eigen sport- en fysieke ontwikkeling kan bijhouden als gebruik kan maken van veel informatie en ervaringen van andere deelnemers.

De site en app zijn zeer toegankelijk, de ondersteunende service van FIT.nl is echt goed: snelle ondersteuning op afstand en bij vragen snelle reactie. De app om workouts bij te houden werkt uitstekend. De premium versie van FIT is een leuke toevoeging om ervaringen van anderen te lezen. Verder een snelle levering (binnen 24 uur) van producten die je besteld.

Kortom, ik ben erg tevreden.

15 mars 2023

prima items

prima items, sportieve lay-out; prettig om te gebruiken en dus te lezen...

3 mars 2023

Heldere en bruikbare boeken

De boeken zijn helder geschreven en toch wetenschappelijk onderbouwd wat erg fijn is! Sommige hoofdstukken hadden wat uitvoeriger beschreven mogen worden en misschien ook een (academisch) tegenlicht mogen krijgen, zodat je zelf kan beslissen wat je met de voor- en nadelen doet. Wel heel fijn dat Nick ook zijn persoonlijke aanbevelingen doet! Kortom, ik ben tevreden met de boeken en ik kijk uit naar hoe ik de tips kan gaan implementeren in mijn eigen leven :)

21 février 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen aanrader

Abonnement gekocht voor een jaar, app gedownload, contact met de coach, alles lijkt prima. Wil ik een schema in de app zetten, werkt het niet en kon er alleen een schema ingesteld worden door de coach. Alle instructies gevolgd, beeldmateriaal bekeken, maar dit werkt allemaal niet. Ik kon alleen mijn schema inzien via de kalender, prima op zich want dan kan ik alsnog bezig.
De app is niet gebruiksvriendelijk, je kan het niet gebruiken en je telefoon even weg doen want dan telt het systeem niet door en loop je dus een beetje te schatten met de rusttijd die word aangeraden.
Vervolgens een vraag gesteld over het vervolg, wanneer een deload week, tips bij enkele oefeningen, etc. Maar daar krijg je dus geen antwoord op, je wordt doorgestuurd naar de community. Goed bedacht, maar dit is een speld in de hooiberg zoeken. De community is een soort forum waar van alles en nog wat wordt gedeeld.
Natuurlijk voor ongeveer 6 tientjes geen mega duur abonnement maar had dit graag anders besteed. Er zijn genoeg gratis alternatieven voor dit allemaal.

12 janvier 2023

Hi Jaimy,

Wat jammer om te horen dat we je niet zo hebben kunnen helpen als je het liefst had gewild en dat er wat technische issues waren met de app.

We nemen even met je persoonlijk contact op om te checken of alles goed is gegaan, uiteindelijk met inloggen en of we je nog ergens kunnen helpen.

Wat betreft de vraag over deloaden en tips bij oefeningen. Om daar echt goed antwoord op te geven heb je vaak al een telefoongesprek nodig van 30-60 minuten. Zoals je waarschijnlijk wel begrijpt zit dat niet inbegrepen bij een product dat vijf euro per maand uitkomt. Als je echt op 1-op-1 contact wil met een coach zijn de tarieven het 15-20 voudige, omdat we dan echt de tijd kunnen nemen om je persoonlijk te helpen. Daarom hebben we ondersteuning in onze community om je toch te helpen met alle vragen waarbij alle leden van elkaar leren en van ons team van experts. Hier krijg je altijd binnen een dag een antwoord op alle vragen die je stelt.

Conclusie ik denk dat de verwachtingen niet helemaal kloppen. Dat kan aan onze kant liggen qua communicatie, maar mogelijk ook bij missende informatie van jouw kant wat coaching nou echt kost: advies van een uur van een expert: dit zit al snel op 100 euro per uur voor persoonlijk contact, eenmalig. Vandaar dat we denk ik langs elkaar communiceren qua verwachting en hulp.

We hopen je volgende keer beter te kunnen helpen & nemen gelijk even contact met je op! Voor nu veel sportplezier!

- Jeroen

Noté 1 sur 5 étoiles

Komen met zogenaamde actie voor 1 euro…

Komen met zogenaamde actie voor 1 euro zodra he alle singe uit heb en wil gaan betalen gelijk foutmelding klopt geen moer van dit bedrijf

4 janvier 2023

Réponse de FIT.nl

Hi Roy, vervelend om te horen dat je een foutmelding te zien krijgt.

We hebben je vanochtend een e-mail gestuurd dat het aanmelden werkt wanneer je de pagina opnieuw laadt.

Zou je dit willen proberen en ons een reactie willen sturen op de mail?

Alvast bedankt.
Tim van FIT.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik voel me gesteund in mijn missie door jullie!

Jullie platform en website is overzichtelijk en erg gebruiksvriendelijk. Er is tegenwoordig een overload aan apps en websites die met krachttraining te maken hebben (je kan door de bomen het bos niet meer zien), maar ik ben blij dat ik bij jullie terecht ben gekomen. Ik heb (als enigszins onervaren krachtsporter) nu niet alleen het idee dat het trainen effectief is, maar ook dat het, door jullie tips en tricks, gezond is. Jullie service is ontzettend snel en jullie mailen direct terug. Ik voel me gesteund in mijn missie.

1 décembre 2022

Wauw Jip wat een fijne recensie om te lezen 😃
Hier worden wij enorm door gemotiveerd. Ga zo door!
- Team FIT.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

FIT.nl duidelijke informatie en nuttig voor iedereen.

"Zeer duidelijke en complete boeken. Goede informatie om te starten met krachttraining, af te vallen en om meer te weten te komen. Ook erg geschikt als je al traint, geeft nieuwe inzichten en verschaft je zo van alke kennis die je nodig hebt om vooruit te komen. "
Jouw beoordeling: 5/5

29 novembre 2022

Réponse de FIT.nl

Bedankt Taco voor je positieve bericht!

Mooi product.

- snelle levering
- mooie vormgeving
- leuk met fit.nl erop
- ribbels aan de zijkanten
- met maatstreep
- goed verpakt
- handig in gebruik
- positief team die van FIT
- echt professioneel
- goede prijs

28 novembre 2022

Daar worden we vrolijk van Erik! 💪
Thanks - Team FIT.nl

Mooi volledig boek

Mooi volledig boek met heldere schema's en afbeeldingen.

28 novembre 2022

Réponse de FIT.nl

Bedankt voor je positieve recensie Eric :-)
Leuk te lezen dat het boek bevalt.

Groet,
Tim van FIT.nl

snel geleverd

snel geleverd! helder geschreven, leerzaam, hier kan ik wat mee!!

22 novembre 2022

Réponse de FIT.nl

Super bedankt Sam dat je de moeite neemt om een recensie achter te laten. Helpt ons enorm!
- Team FIT.nl

Snelle service

Snelle service. Te Goed ingepakt.

14 novembre 2022

Bedankt voor je 5-sterren review Agul! Dat waarderen we enorm. 💯

Noté 4 sur 5 étoiles

Heb de boeken net binnen

Heb de boeken net binnen. Ik moet nog beginnen met lezen. Heb er snel doorheen gebladerd. Het ziet er goed uit.

14 octobre 2022

Réponse de FIT.nl

Hi Nathalie, bedankt voor je recensie! Veel leesplezier :-)

Snelle reactie

Snelle reactie
Het is altijd prettig om een besteld artikel snel in huis te krijgen. De informatie over de verzending was duidelijk en adequaat. Het bestelde artikel, het boek "Sterker" is in alle opzichten van goede kwaliteit.

14 octobre 2022

Réponse de FIT.nl

Wat een positieve recensie! Dat lezen we graag. Fijn dat onze service naar wens is en dat het boek bevalt. Veel leesplezier!
- Tim van FIT.nl

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus