Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Enorm goede ervaring met Nadia in Amstelveen. Kundig en liet ons zelf onze keuze bepalen. Mijn zoon valt altijd flauw en hier reageerde zij van tevoren en tijdens zo lief en kundig op. Een aanrader!

Noté 5 sur 5 étoiles

Binnen een half uur alle vaccinaties gehad. Vriendelijke verpleegkundige en erg kundig. Voor het eerst op een goede manier geprikt. Mijn complimenten. Niet veel last gehad van de vaccinaties.

À propos de l'entreprise

1. Centre de vaccinations internationales

Écrit par l'entreprise

Vaccinatiepunt biedt preventieve zorg tegen infectieziekten door middel van informeren, adviseren, prescriptie en vaccinatie. Wie op reis gaat naar de (sub)tropen wil zo goed mogelijk beschermd zijn tegen ziekten die daar voorkomen. De adviezen die gegeven worden zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR. We streven ernaar om vlotte en deskundige vaccinatiezorg aan onze cliënten te bieden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 99 % de ses avis négatifs

1 142 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte klantenservice

Zeer slechte ervaring met de klantenservice voor een recept voor malariatabletten. Onervaren, jong, niet medisch onderlegd, arrogant personeel.

8 septembre 2026

Beste Sjoerd,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat vervelend om te lezen dat je contact met onze klantenservice over het recept voor malariatabletten zo is verlopen. Zeker bij vragen over medicatie vinden we het belangrijk dat je op een zorgvuldige en professionele manier wordt geholpen en dat je vertrouwen hebt in de informatie die je krijgt.

Eén van onze artsen heeft inmiddels telefonisch contact met je opgenomen om je ervaring te bespreken. We nemen je feedback serieus en pakken dit intern verder op. De manier waarop je bent geholpen, past niet bij de service die we willen bieden en dit had niet mogen gebeuren.

Onze excuses voor de manier waarop dit contact is verlopen en voor de frustratie die dit bij je heeft veroorzaakt.

vakkundig geholpen

Snel en vakkundig geholpen voor mijn vaccinatie nodig voor mijn reis naar China. Duidelijk uitleg en zonder poespas geprikt.

Beste Isabella,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je snel en vakkundig bent geholpen en dat de uitleg duidelijk was. Goed om te lezen dat je voor je reis naar China prettig en efficiënt bent geholpen.

Factuur was dramatisch

De uitleg en behandeling was prima. Maar de manier hoe je aan de (betaalde) factuur moet komen is absurd en irritant. Via allerlei tussen codes en via een betaalorganisatie die al je gegevens eist: dat kan niet! Of direct de factuur mee na betaling - of ouderwets per post - of direct lees/printbaar van mail.

Beste Roozen,

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de uitleg en behandeling. Jammer dat het ontvangen van de factuur zoveel gedoe heeft opgeleverd.

We versturen onze facturen via Zivver. De reden hiervoor is dat onze facturen medische gegevens kunnen bevatten. We mogen deze gegevens niet zomaar via een reguliere, onbeveiligde e-mail versturen. Zivver zorgt ervoor dat de factuur op een beveiligde manier bij de juiste persoon terechtkomt. Daarom is er bij het openen van de factuur een extra verificatiestap nodig.

We begrijpen dat dit omslachtig kan zijn, zeker wanneer je de factuur gewoon snel wilt openen of printen. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk om zorgvuldig met medische gegevens om te gaan. We nemen je feedback over het gebruiksgemak daarom zeker mee.

Noté 3 sur 5 étoiles

Prima, wel dubbele intake kosten bij tweede prik

Prima hier in totaal 4 vaccins laten zetten. Wel goed om te weten als je voor een herhaalprik moet betaal je wel voor de tweede keer intake/consult kosten. En ook een avondtoeslag (Vaak is er ‘s avonds alleen maar plek…)

26 août 2026

Beste Lea,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening en dat je bij ons goed bent geholpen met de vier vaccinaties.

We begrijpen dat het misschien niet meteen duidelijk is waarom je bij een herhaalprik opnieuw consultkosten betaalt. Bij Vaccinatiepunt worden de consultkosten per persoon en per afspraak berekend. Ook bij een vervolgafspraak nemen we de benodigde gegevens en het vaccinatieschema opnieuw mee en wordt de vaccinatie geregistreerd en toegediend. Voor een vervolgconsult geldt daarom een lager tarief van €22,50.

Ook de avondtoeslag staat hier los van. Deze geldt voor afspraken op doordeweekse avonden na 18.00 uur en in het weekend. We begrijpen dat dit minder prettig is als juist op die momenten een afspraak beschikbaar is. De verschillende tarieven en toeslagen staan overzichtelijk in onze tarievenlijst.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne sfeer en een goede communicatie…

Fijne sfeer en een goede communicatie over de vaccinatie.
Goed bereikbaar het gebouw.

17 septembre 2026

Beste Angela,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je de sfeer en communicatie over de vaccinatie als prettig hebt ervaren. Ook goed om te lezen dat je onze locatie goed bereikbaar vond.

Niet liegen tegen kinderen

We zijn vriendelijk te woord gestaan op het vaccinatiepunt. De dame in kwestie dacht mee en probeerde onze kinderen gerust te stellen.

Wat me dwarszit is dat ze de kinderen vertelde dat ze de prik niet zouden voelen en dat het geen pijn zou doen. Wij vinden het belangrijk altijd eerlijk te zijn tegen onze kinderen en vinden het vervelend dat een beeld werd geschetst dat niet waar is.

Daarnaast was het parkeren op de locatie (in Hoofddorp) erg lastig. Er zijn geen geschikte parkeerplaatsen rondom de vaccinatielocatie en het was erg zoeken naar een locatie waar wij tegen een hoog tarief konden parkeren.

17 septembre 2026

Beste Rosanne,

Bedankt dat je je ervaring zo uitgebreid met ons deelt. Fijn om te horen dat jullie vriendelijk zijn geholpen en dat onze collega de tijd nam om jullie kinderen gerust te stellen.

Tegelijkertijd begrijpen we goed dat jullie het vervelend vonden dat tegen de kinderen werd gezegd dat ze de prik niet zouden voelen en geen pijn zou doen. We vinden het belangrijk om kinderen op een passende en eerlijke manier voor te bereiden op een vaccinatie. We nemen jullie feedback hierover serieus en bespreken dit intern.

Jammer ook dat het parkeren bij onze locatie in Hoofddorp zo lastig en duur was. We begrijpen dat dit het bezoek minder prettig maakt en nemen ook deze feedback mee.

Noté 5 sur 5 étoiles

We hadden per ongeluk mijn vrouw 2 keer…

We hadden per ongeluk mijn vrouw 2 keer opgegeven voor de benodigde vaccinatie. Ter plekke werd dit snel geregeld zodat we allebei onze vaccinatie kregen.

11 septembre 2026

Beste Joop,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat we het snel konden oplossen en dat jullie uiteindelijk allebei de benodigde vaccinatie konden krijgen. Goed dat dit ter plekke geregeld kon worden.

Snel

Snel, professioneel en vriendelijk

Beste Elisabeth,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je onze service als snel, professioneel en vriendelijk hebt ervaren. We waarderen het dat je dit met ons deelt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super aardige en kundige medewerkster…

Super aardige en kundige medewerkster waar ik door geholpen werd.

Beste,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je zo vriendelijk en kundig bent geholpen. We waarderen het dat je dit met ons deelt.

Prima verpleegkundige

Beste Lia,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je snel en prettig bent geholpen en dat je de verpleegkundige als vriendelijk en kundig hebt ervaren. Goed om te lezen dat het prikken deze keer zo goed is bevallen en dat je weinig last hebt gehad van de vaccinaties.

We geven je complimenten graag door aan onze collega!

Noté 4 sur 5 étoiles

Flexibel bij het maken van afspraken en…

Flexibel bij het maken van afspraken en vriendelijke mensen van Vaccinatiepunt.
Onduidelijkheid over interval tussen 1e en 2e Twinrix, volgens LCR is het interval 1 maand en niet 2 maanden.

Beste Kie Liang Tan,

Bedankt voor je review en je feedback! Fijn om te horen dat je onze medewerkers als vriendelijk hebt ervaren en dat je de flexibiliteit bij het maken van afspraken waardeert.

Jammer dat er onduidelijkheid is ontstaan over het interval tussen de eerste en tweede Twinrix-vaccinatie. Voor Twinrix geldt een minimaal interval van 4 weken tussen de eerste en tweede vaccinatie. Het exacte moment van de herhaalvaccinatie kan daarnaast afhangen van het verdere vaccinatieschema en eventuele andere vaccinaties.

We nemen je feedback mee, zodat we hierover zo duidelijk mogelijk kunnen communiceren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldig hier hebben ze nog…

Geweldig hier hebben ze nog persoonlijke aandacht ,de tijd en een luisterend oor! Menselijk en accuraat.
Francisca Tollenaar

Beste Francisca,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je onze persoonlijke aandacht, het luisteren en de tijd die we voor je nemen zo hebt ervaren. We waarderen het dat je dit met ons deelt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Onvindbare plek

Vaccinatiepaspoort geupload en verkeerde aanbevelingen gekregen voor prikken. De plek was vervolgens totaal onvindbaar!

21 septembre 2026

Beste Ellen,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. We hebben je situatie nagekeken en zien inderdaad dat we je een vaccinatie hebben aangeraden waarvoor je al beschermd bent. Dat had niet mogen gebeuren en onze excuses daarvoor.

Ook jammer om te lezen dat onze locatie moeilijk te vinden was. We begrijpen dat dit extra vervelend is wanneer je al met vragen over het vaccinatieadvies naar de afspraak komt.

We nemen dit intern verder op, zodat we kunnen kijken hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden.

Vaccinatie op locatie Schiphol

Locatie op Schiphol was een kleine uitdaging om te vinden. Behandeling en adviezen waren super!!

19 septembre 2026

Beste Robert,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de behandeling en het advies. Jammer dat onze locatie op Schiphol wat lastig te vinden was. We nemen je feedback hierover mee.

Noté 4 sur 5 étoiles

Super locatie in Utrecht

Mijn ervaring met de locatie in Utrecht is echt heel goed! Personeel is super vriendelijk, neemt de tijd en is kundig. Soms is het hoofdkantoor moeilijk telefonisch bereikbaar.

21 septembre 2026

Beste Vera,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze locatie in Utrecht en dat je de medewerkers als vriendelijk, kundig en betrokken hebt ervaren. Goed om te lezen dat er tijdens je afspraak de tijd voor je werd genomen.

Jammer dat je ons hoofdkantoor soms lastig telefonisch kunt bereiken. We nemen je feedback hierover mee.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer zorgvuldig en vriendelijk en…

Zeer zorgvuldig en vriendelijk en aardig !!

Beste Renee,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze zorgvuldigheid en vriendelijkheid zo hebt ervaren. We waarderen het dat je dit met ons deelt.

Noté 2 sur 5 étoiles

Bijna €80 aan consultkosten voor twee…

Bijna €80 aan consultkosten voor twee personen die samen op één afspraak komen na 20 minuten wachten en binnen 15 minuten weer buiten staan, vind ik buiten proportie. Zeker omdat ik vooraf zelf al had uitgezocht welke vaccinatie ik nodig had. De factuur is betaald, maar voor mij geen prettige ervaring.

Beste Sylvia,

Bedankt dat je je ervaring en feedback met ons deelt. We begrijpen dat de consultkosten voor jou als hoog zijn ervaren, zeker omdat je samen met je zoon tijdens dezelfde afspraak bent geholpen.

De consultkosten zijn niet alleen gebaseerd op de tijd die je tijdens het spreekuur op locatie doorbrengt. Binnen het consult vallen onder andere het beoordelen van de reisgegevens en medische informatie, het opstellen van een persoonlijk vaccinatieadvies, het beantwoorden van vragen en het administratief verwerken van het consult. Daarom wordt het consult per persoon berekend, ook wanneer meerdere personen samen op één afspraak komen.

In het geval van je zoon was het tarief van €49,95 van toepassing omdat hij naar drie landen reist. Voor jou gold het reguliere consulttarief van €29,95. De verschillende tarieven en voorwaarden staan vermeld in onze tarievenlijst.

We begrijpen dat je vooral kijkt naar de tijd die jullie tijdens het bezoek op locatie hebben doorgebracht en dat de kosten vanuit dat perspectief hoog kunnen aanvoelen. Jammer dat onze eerdere communicatie hierover je geen prettig gevoel heeft gegeven. Onze excuses hiervoor.

DTP, BMR en hepatitis B

Bij het vaccinatie punt ben ik vriendelijk en kundig geholpen. Er werd de tijd voor me genomen en toch ging het vaccineren vlot. Het gele boekje was ik vergeten maar daar was gelukkig een oplossing voor. Soms val ik flauw na een vaccinatie maar ik kon nog 15 minuten in de wachtruimte blijven met een kop koffie. Alles is goed verlopen.

Beste N.C. Bessels,

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Fijn om te lezen dat je vriendelijk en kundig bent geholpen en dat er ondanks het vlotte vaccineren voldoende tijd en aandacht voor je was. Ook goed om te horen dat we een oplossing konden bieden voor het vergeten gele boekje en dat je na de vaccinatie rustig nog even kon blijven zitten.

Fijn dat alles goed is verlopen en bedankt dat je je ervaring met ons deelt!

Noté 2 sur 5 étoiles

Gecontracteerd maar zeker niet beter

Het advies was onduidelijk omdat een vaccinatie eerst weer aan de verzekeraar moest worden gevraagd, terwijl jullie zijn de gecontracteerde partij dus regel het gewoon zelf ipv het op mensen af te schuiven om dit uit te zoeken. Vervolgens zou ik alsnog eerst de kosten moeten voorschieten, echt raar.

Ook het bellen voor malariaprofylaxe is omslachtig en de persoon aan de telefoon kon zelfs Nicaragua niet schrijven. Ik mis het degelijks spreekuur met bekwame experts van de GGd reizigers vaccinatie, die nu geen gecontracteerde partij meer zijn. Al die commerciele aanbieders zijn slechter in service, minder in kennis en super zonde.

Beste Janine,

Bedankt dat je je ervaring en feedback met ons deelt. Jammer om te lezen dat je het advies en het contact met ons als omslachtig en onvoldoende duidelijk hebt ervaren. We begrijpen dat het vervelend is wanneer je zelf nog zaken rondom de vergoeding moet uitzoeken en wanneer je vervolgens kosten moet voorschieten.

Ook je ervaring met het contact over malariaprofylaxe nemen we serieus. We vinden het belangrijk dat je telefonisch goed en deskundig wordt geholpen en dat je vragen duidelijk worden beantwoord. We bespreken je feedback intern, zodat we kunnen kijken waar we onze service en communicatie kunnen verbeteren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Enorm goede ervaring met Nadia in…

Beste Anneke,

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! Fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door Nadia in Amstelveen en dat zij zo kundig en betrokken met jullie meedacht. Goed om te horen dat er ook extra aandacht was voor je zoon en dat hij zich daardoor op zijn gemak kon voelen.

We geven jullie complimenten graag door aan Nadia!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus