1. Coach particulier
  2. Service de fitness et nutrition

FIT by KIM helpt vrouwen op een duurzame manier afvallen, sterker worden en meer zelfvertrouwen ontwikkelen. Met persoonlijke coaching, voeding op maat, krachttraining en aandacht voor mindset werken we samen aan blijvende resultaten. Geen crashdiëten of snelle oplossingen, maar een aanpak die past bij jouw leven en die je voor de lange termijn kunt volhouden.

4,0

Bien

Aucune trace de demande d’avis

4,0

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Aanrader!

Kim is een super lieve, maar soms ook strenge dame. Ze heeft mensenkennis waardoor ze meteen ziet op welke vlakken er wat meer gecoacht moet worden. Ook dient ze als fijne stok achter de deur wanneer je even geen zin het naar de sportschool te gaan.

De maaltijden in de door haar gebruikte Vytal app zijn super afwisselend. Als je iets niet lust of in huis hebt, zoek je gewoon wat anders op en de app past het dan aan aan jouw macro's. Ook de blogs die zij deelt in de app zijn interessant en leerzaam.

Mijn doel was spieropbouw, maar Kim had al snel door dat ik ook wat meer me time mocht pakken. Lastig als moeder van jonge kinderen, maar essentieel. Daarnaast is mijn slaap enorm verbeterd sinds Kim mij coacht en zorg ik qua voeding beter voor mijzelf.

17 juin 2026

Ik gebruik de voedingsapp om te tracken…

Ik gebruik de voedingsapp om te tracken wat ik eet zeker wat betreft eiwitten kom ik altijd te kort dus dan is een app erg handig😃
En het werkt sinds dat ik de app van fitbykim.nl gebruik zie ik hoeveel eiwitten ik neem en geloof me die waren voor heen veel lager !
Maar door deze app weet ik ook waar veel eiwitten inzitten dus nu eet ik eindelijk de hoeveelheid eiwitten die ik nodig heb 😃
En ik zie ook hoeveel koolhydraten en vetten ik eet dus eigenlijk is het best wel goed om een app gebruiken
Zeker ook omdat er enorm veel tips in staat over je voeding dus best handig 👍

16 juin 2026

De beste investering in jezelf!

Begin maart bij mijn coach Kim begonnen. Ik had voor het 3 maanden traject gekozen, en inmiddels 6.5kg afgevallen!Kim is er altijd voor mij, denkt mee, zelfs als ik op vakantie ben kan ik terecht met al mijn vragen!Ik ga mijn traject weer verlengen met 3 maanden.De personal trainingen zijn top, ze haalt het beste van mezelf naar boven!Wanneer ik denk, dit lukt niet , staat ze altijd naast en achter me om meer uit mezelf te halen. Dus niet twijfelen en gewoon doen!De beste investering in jezelf ❤️

16 juin 2026
Logo de Fitbykim

Réponse de Fitbykim

Wat een ontzettend lieve woorden Diane !! dankje wel, ik ben oprecht heel erg bij om te horen dat mijn coaching zo fijn is voor jou en dat we samen jou gewenste doelen gaan halen.

wat ben ik trots op jou!
zo ontzettend zin in de aankomende 3 nieuwe maanden
liefs kim

Kim is een super lief mens

Kim is een super lief mens. Erg betrouwbaar en betrokken. Je bent niet zomaar een nummertje in haar data bases want ze ziet je echt. Ze helpt je continu en wilt echt voor jouw het beste. Ze is eerlijk, betrouwbaar, open voor feedback. Ze vraagt wat jij nodig heb van haar en daar ondersteunt ze je in. Het is echt een topper. Ik gun iedereen een Kim!🫶🏻

15 juin 2026
Logo de Fitbykim

Réponse de Fitbykim

Lieve Danielle wat een lieve woorden ook van jou! jeetje dank je wel.
en wat geniet ik ik er van om jou te coachen, met andere woorden om jou kleiner te zien worden & groter tegelijkertijd.
wat een mooie winsten heb je al behaald en gaan we nog halen.
ga zo door topper ik ben trots op jou !