HerdenkingsbeeldjeAvis

À propos de l'entreprise

1. Boutique de figurines
  2. Artisanat

Écrit par l'entreprise

Herdenkingsbeeldje maakt persoonlijke 3D herdenkingsbeeldjes, urnen en herinneringsproducten op basis van foto's van dierbaren en huisdieren. Wij geloven dat bijzondere herinneringen een tastbare plek verdienen. Daarom ontwerpen en vervaardigen wij unieke sculpturen, urnen en memorial decoratie met zorg, respect en aandacht voor detail. Van een enkele foto creëren wij een blijvende herinnering die een bijzonder persoon of geliefd huisdier op een unieke manier vereeuwigt. Elk product wordt individueel ontworpen en geproduceerd, waardoor geen enkel exemplaar hetzelfde is. Onze collectie bestaat uit herdenkingsbeeldjes, gepersonaliseerde urnen, dierenurnen, busteportretten en andere tastbare herinneringen voor thuis of een speciale gedenkplek. Moderne 3D-technologie wordt gecombineerd met ambachtelijke afwerking om een tijdloos en persoonlijk eindresultaat te creëren. Herdenkingsbeeldje is een handelsnaam van DVG Precision B.V. en staat voor kwaliteit, persoonlijke service en vakmanschap. Wij begeleiden klanten van foto tot eindproduct en helpen herinneringen tastbaar te maken voor nu en toekomstige generaties.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Fantastisch werk geleverd

Fantastisch werk geleverd! De gravure op mijn zoon zijn horloge is perfect uitgevoerd. Het resultaat is precies zoals ik had gehoopt: strak, netjes en met veel oog voor detail. De service was vriendelijk en professioneel, en de afwerking is van hoge kwaliteit. Ik ben ontzettend tevreden en kan het zeker aanbevelen

21 juin 2026

Van foto naar mooi 3D beeld

Van foto naar mooi 3D beeld, hele mooie herinnering. Fantastisch cadeau voor moederdag. Eigenaar denkt goed mee, communiceert snel en past het helemaal naar wens aan. Ik denk dat je hier veel meer mensen blij mee gaat maken!

10 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Pasfoto en leuk beeltje als aandenken

Geweldig, je levert een pasfoto van je vriendin in en vraagt om er een scheidsrechter van te maken. Krijg je een beetje van +/- 15cm en je ziet gewoon dat zij het is. Zelfde uitdrukking en paardestaart. Ze is voetbal gek, leuk kadootje voor WK. Sloeg in als een bom. Bedankt voor de service. G.v.R.

10 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Heel fijn dat mijn overleden hondje nu…

Heel fijn dat mijn overleden hondje nu een mooie urn heeft gekregen door jullie.
de 3d geprinte urn is exact mijn pasha, heel blij dat ik haar nu toch een mooi plekje heb kunnen geven in huis.
de service was erg fijn.. meedenkend en met zorgvuldigheid behandeld
dank Jullie wel

25 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Herdenkingsbeeldje, de ware uitvinding!

Wanneer je een overleden dierbare voor altijd dicht bij je wilt voelen, is een herdenkingsbeeldje een prachtige keuze. Er wordt met je meegedacht vanaf het eerste idee tot het kleinste detail. Het ontwerp wordt volledig naar jouw wensen gemaakt, zodat je een uniek en persoonlijk aandenken ontvangt.

Ik ben niet alleen enorm tevreden over het eindresultaat, maar ook over de uitstekende service. Ze werken zorgvuldig, zijn vriendelijk en leveren snel. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een blijvende en liefdevolle herinnering aan een dierbare.

27 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben enorm goed geholpen door het…

Ik ben enorm goed geholpen door het personeel van herdenkingsbeeldje.nl
Mijn vriendin heeft haar kat verloren na een leeftijd van 15 jaar
Zij had het daar zo moeilijk mee dat ik besloot iets moois te laten maken voor haar!
Ik kwam op de site van herdenkingsbeeldje.nl en heb via de mail een aantal foto’s gestuurd en heb gevraagd of ze een mooi beeldje van mijn vriendin de overleden kat kunnen maken aan de hand van de foto’s
En dat kunnen ze inderdaad zo mooi en zo goed en een vriendin die zo blij was met het beeldje en vertelde dat de gelijkenis zo goed was !
Dus ja je wordt enorm goed geholpen door herdenkingsbeeldje.nl
Dus bij deze enorm dankbaar voor de hulp en een prachtig beeldje voor mijn vriendin

14 juin 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus