Sam fitgear Christchurch was amazing to deal with ... prompt and reliable..recommend highly.. Rosy Temuka
Lisez les avis des autres
Ik zocht een nieuw zwembad, oude gingen telkens lek. Aldo gaf duidelijk advies wat wèl en wat niet goed was, welke accessoires zinnig en onzinnig zijn. Niet verkopen om te verkopen, maar gewoon betrou... Voir plus
Dit noem ik pas service waar je blij van wordt, ik had geen garantie meer op mijn kracht station nu zijn er bepaalde onderdelen versleten ff mailtje naar Aldo en krijg kosteloos vier items toegestuu... Voir plus
Ik heb bij fitgear de chi machine en detox machine aangeschaft. korte en duidelijke uitleg en demo bij thuiskomst natuurlijk op mijn gemak geprobeerd en ja eerlijk is eerlijk, normaal ben ik een... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
onlineshop
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- fitgear.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Super service!
Vorige week een bestelling geplaatst vanuit België. Via email contact gehad met de firma, supervriendelijke en snelle emails kreeg ik terug. Mijn pakket werd vrijdag verstuurd en gisteren heb ik het al kunnen ontvangen. Deze firma levert een super service en producten aan geweldige prijzen. Zeker een aanrader!
Super!
Roeitrainer besteld via site maar geen mail gekregen. Volgende dag even een mailtje naar info en gelijk bericht terug. Alles netjes afgehandeld en alle afspraken nagekomen.
Heel erg tevreden klant
Goal besteld voor verjaardag zoon. Snelle reaktie, snel geleverd en stevig goal voor mooie prijs.
Bedankt! Zeker aan te bevelen!
TOP!
Prima levering prima service! Als ik weer wat nodig heb dan weet ik ze te vinden!
Prima service, zelfs na jaren!
Onlangs een versleten katrolletje ontdekt van onze multistation, die we jaren geleden hebben aangeschaft bij fitgear. Na een belletje kwam er direct een oplossing; een nieuw katrolletje, gratis als service. Helemaal top, hartelijk bedankt Aldo!
Betrouwbaar en goede service.
Vrijdag mijn bestelling gedaan en maandag al in huis. Fitgear maakt internetbestellen een leuke ervaring. Goede communicatie en
en afspraken worden nagekomen. Ik kan iedereen dit bedrijf van harte
aanbevelen. Heb ik in de toekomst nog meer nodig kom ik zeker weer terug.
Bedankt Aldo en veel sucses.
De service is prima.
Ik heb bij fitgear de zonnecollector vorig jaar besteld en dit werkt echt.
Wij hebben vorig jaar veel gezwommen hierdoor. We hebben er 1 besteld voor een zwembad van 7 bij 4 en is voor ons voldoende. Elke dag kwam er een paar graden bij. We hadden in 2 weken ons zwembad al op 22 graden.
Ik had nu een schroef kapot en na contact werd er meteen een nieuwe schroef GRATIS gestuurd. Dit noem ik nu SERVICE. Ik ben zeer tevreden met fitgear.
onmogelijke werd mogelijk
bij thuiskomst natuurlijk op mijn gemak geprobeerd en ja eerlijk is eerlijk, normaal ben ik een scepticus, maar het voelt heerlijk aan en de pijn in mijn knie gewricht is minder. TOP dus
Daadkrachtig!
Vrijdag bedacht ik dat ik zaterdag een sinterklaas kado wilde geven. Echter, gaat dat lukken.
Ik heb een mail gestuurd, werd gebeld en we kwamen snel tot een oplossing. Zaterdag werd het pakket bezorgd en de ontvanger van het kado was heeeel blij.
Goede service, persoonlijke aandacht. TOP!
Johan
Klant is koning bij Fitgear.....!
Vandaag mijn Chi Vitalizer ontvangen. Gister besteld!! Helemaal top! Was even bang dat het mis zou gaan met de aflevering want ik had een verkeerde postcode opgegeven. Heb contact gezocht met Fitgear en er is direct navraag gedaan over de levering. De vriendelijkheid, het navragen bij post, de zorg voor goede snelle levering, en de tips en adviezen hoe het apparaat te gebruiken zijn echt super klantgericht waar veel leveranciers van kunnen leren.
In één woord FANTASTISCH!
Ik ben zeer tevreden over de service die ik heb gekregen. Het is altijd eng om een artikel via internet te kopen maar bij Fitgear hoef je je geen zorgen te maken!
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen TOP SERVICE!!
Fantastisch!
Top service, en helemaal blij met mijn aankopen! Die snel bezorgd werd!
Aanrader! Prijs - kwaliteitverhouding = TOP!
Zeer overzichtelijke site, vlotte en correcte levering, goede bereikbaarheid, goede (after)sales service en zeer goede prijs- kwaliteitverhouding. Ik heb meermaals besteld en ben in alle gevallen dik tevreden.
Goede service en scherpe prijs
Het voordeel van dit bedrijf vond ik de goede service en de prijs. Ik kon mijn aankoop snel afhalen en kreeg daar uitleg. De scherpe prijs van een webwinkel en de service van een winkel.. Ik heb een roeimachine gekocht en een trampoline voor de kinderen. Ben erg tevreden over de kwaliteit van beide aankopen en kan Fitgear aan iedereen aanbevelen.