Har haft en god oplevelse med at komme af med en bil jeg skrev til dem og de svarer hurtig og blev godt behandlet de har styr på alt papir arbejdet og man kan stole på dem tak for handlen
Lisez les avis des autres
Gode hurtige tilbagemeldinger. Stor troværdighed. De holdt alt hvad de lovede. Ved handlen blev der opdaget et par småfejl, som jeg ikke havde fået angivet i min beskrivelse af bilen, eller fremgik a... Voir plus
Har vitterligt kun positivt at sige om dem. Hurtig og fantastisk behandling, løbende opdateringer samt besked ved afmeldelse som aftalt. Min lille Kia blev hentet i weekenden, på trods af a... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Fjordager Biler er en familieejet bilvirksomhed med hjemme i Haderslev. Vi specialiserer os i køb, salg, bytte og eksport af biler inden for alle bilmærker.
Coordonnées de contact
Fjordagervej 18f, 6100, Haderslev, Danemark
- 51912827
- fjordagerbiler@gmail.com
- fjordagerbiler.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A liar and a cheater
A liar and a cheater. Talked with him for 2 days. Asked for invoice the entire day, ready to buy car from him. After not answerring ent entire days, at 16:00 he asked for more money. When i agreed to more money, he blocked me. Refused to talk!
Dont deal with him, big liar !
==========================
Update for reply:
Still a liar mate. We agreed on 2800 on thursday, friday morning 10:00 i told you i had 2700. You said ok, at 13:00 i send you ID you said "you will send the invoice" at 15:20 you said "no to 2700 " i immediately told you ok 2800 send me invoice. Called at least 5 times, 20 messages, no answer until ultimately you blocked me. Saturday, from another phone you said price minimum 3000. Liar !!!

Réponse de Fjordager Biler
aftaler blev holdt
de kom til tiden, kommunikation høflig og afslappet, handel gik i orden, penge betalt med samme, alt i alt god service
Det var en fin handel
Det var en fin handel, servicen var i top, en ung mand fra virksomheden kom med tog til Sjælland for at hente bilen - en Toyota Landcruiser.
Jeg kan varmt anbefale Fjordager Biler.
Ula Kragh Bagge
Salg af BMW X3
Jeg solgte min BMW x3 til export, til Fjordager biler. Og kan anbefale det! Der var ingen bøvl, Anders var rigtig flink at samarbejde med, ligeldes var hans folk som kom og hentede bilen, der var heller ingen problem i at jeg ikke kun udlevere bilen samme dag, ingen problem i at ventetiden jeg havde brug for. jeg fik endda 3000 mere end han startede med at byde, og 8000 mere end de andre på markedet. Så positive anmeldelser herfra! Ikke sidste gang jeg kontakter Anders hvis jeg har en bil, til export.
Nemt hurtigt og alle aftaler overholdt.
Rigtig behagelig at snakke med hvor…
Rigtig behagelig at snakke med hvor meget venlig også da de hentede bilen der var ingen pjat med betaling eller noget som helst det gik super godt så jeg kan kun varmt anbefale at sælge den til dem
Simpelt og nem handel.
Simpelt og nem handel.
Skriver til dem, de svarer hurtigt og inden længe var der indgået en aftale.
Fik bilen afhentet og til den aftalte pris.
5 stjerner her fra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super nemt
Super nemt, aftalte prisen over telefon og han kom og hentede den og betalte det vi aftalte med det samme. Så kan varmt anbefales herfra 👍🏻
God og oprigtigt service
God og oprigtigt service. Kan varmt anbefales😀
Vi har lige fået opkøbt vores C1
Vi har lige fået opkøbt vores C1, til en rigtig fin pris med afhentning samme dag. De to unge gutter var søde, retfærdige og hjælpsomme 😊
En rigtig god handel og en super flink…
En rigtig god handel og en super flink afhenter - Han tog sig god tid, tilbød hjælp og var generelt bare et rart menneske som gjorde os trygge i, at alt er som det skal være. Alt blev gjort på stedet, så der ikke er noget at afvente!
Mine varmeste anbefalinger! Bliv ved sådan fremover, og jeres forretning vil overgå de andre 😊
Nemt og hurtigt salg af bil
Vi har lige solgt vores brugte bil nemt og hurtigt til Fjordager biler. Vi fik afhentet bilen hjemme hos os selv, så det var nemt og bekvemt. Købere var søde og nemme at snakke og handle med. Og betaling blev ordnet med det samme.
Vi solgte vores Kia til Fjordager…
Vi solgte vores Kia til Fjordager Biler, og har kun positivt at sige. Hurtig kontakt, effektiv aflevering, af bilen, og penge blev overført hurtigt. Afmelding af bilen skete inden for fristen, og generelt ingen problemer. Anbefaler klart at handle med Fjordager Biler!
Jeg skulle sælge dn bil
Jeg skulle sælge en bil
Nem hurtig problemfri handel.
Vil klart anbefale dem og bruge dem næste gang
Super oplevelse
Man tænker jo ikke normalt positivt om brugtbilsforhandlere, men det lavede Fjordager Biler i høj grad om på. Jeg solgte en bil, fik straks betaling, og papirarbejdet blev ordnet hurtigere end aftalt. Jeg handler meget gerne med dem igen og vil varmt anbefale dem.
L’expérience Trustpilot