Har haft en god oplevelse med at komme af med en bil jeg skrev til dem og de svarer hurtig og blev godt behandlet de har styr på alt papir arbejdet og man kan stole på dem tak for handlen
Lisez les avis des autres
Gode hurtige tilbagemeldinger. Stor troværdighed. De holdt alt hvad de lovede. Ved handlen blev der opdaget et par småfejl, som jeg ikke havde fået angivet i min beskrivelse af bilen, eller fremgik a... Voir plus
Har vitterligt kun positivt at sige om dem. Hurtig og fantastisk behandling, løbende opdateringer samt besked ved afmeldelse som aftalt. Min lille Kia blev hentet i weekenden, på trods af a... Voir plus
Man tænker jo ikke normalt positivt om brugtbilsforhandlere, men det lavede Fjordager Biler i høj grad om på. Jeg solgte en bil, fik straks betaling, og papirarbejdet blev ordnet hurtigere end aftalt.... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Fjordager Biler er en familieejet bilvirksomhed med hjemme i Haderslev. Vi specialiserer os i køb, salg, bytte og eksport af biler inden for alle bilmærker.
Coordonnées de contact
Fjordagervej 18f, 6100, Haderslev, Danemark
- 51912827
- fjordagerbiler@gmail.com
- fjordagerbiler.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
I wish you all the best) best regards
I wish you all the best) best regards, 6880 Tarm ❤️
Perfekt handel
Fin handel og overholdte alle vores aftaler. 👌
Bilen blev købt ubeset og hentet af ekstern auto transportør.
Alt var lige efter bogen.
Så 5 stjerner herfra. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En god bil til en god pris
En god bil til en god pris
Jeg har næsten lige købt min første bil - en Kia Picanto - hos Fjordager Biler. Det var en super nem handel, og de skal have tusind tak for kyndig vejledning, en god pris og for at levere bilen helt ren og fin i klargjort stand 😊
Fantastisk service og Personale
Ingen dumme spørgsmål her - alting bliver forklaret, på en professionel måde.
Herudover en fantastisk service og et stærkt personale!
Super klargjort bil til en stærk pris
Super klargjort bil til en stærk pris
Der blev spillet med åbne kort og jeg fik svar på alle mine spørgsmål. Jeg giver Fjordager Biler mine bedste anbefalinger.
Fjordager Biler er til at stole på, og de fortjener 5 stjerner fra mig! 👍
Jeg har solgt min Kia Picanto til Fjordager Biler. Vi aftalte, at de skulle omregistrere eller afmelde køretøjet inden for 4 hverdage, og de levede op til denne aftale.
Fjordager Biler er til at stole på, og de fortjener 5 stjerner fra mig! 👍
De får en klar anbefaling fra mig!
I contacted them regarding my car with…
I contacted them regarding my car with a broken engine and got like double the scrap price, very nice people
Solgte min bil til en fornuftig pris i…
Solgte min bil til en fornuftig pris i en hurtigt overstået handel. Så 5 stjerner herfra
Fantastisk kundeservice
Det kan varmt anbefales, fantastiske folk der arbejder derinde!
De betalte en fin pris for min polo med…
De betalte en fin pris for min polo med defekt motor og jeg var meget tilfredse med handlen
Solgte min Audi til en fair pris
Solgte min Audi til en fair pris. De hentede den hurtigt og afmeldte den for mig dagen efter. Super tilfreds
En klar anbefaling herfra
Jeg solgte min bil til dem og de omregistrerede bilen som aftalt. Fik meget mere end jeg kunne hos skrot.
Solgte min bil til Fjordager Biler
Solgte min bil til dem og de fik plader med og omregistrerede den efter 2-3 dage. Så man kan stole på dem 👍🏻 de hentede den med kort varsel og var flinke. Kan anbefales hvis man skal af med en gammel bil
Hurtigt, nemt og god service
Jeg købte en bil hos Fjordager Biler og gav min egen i bytte. Det fungerede rigtig godt, og jeg fik en god byttepris 👍🏻
Gode priser og god service
Købte en Clio til 15.000 for et år siden, og den kører stadig upåklageligt. Har kun fået skiftet bremseklodser og det gjorde jeg hos dem til en rigtig god pris. Der kom jeg endda dagen inden jul (hvilket for de fleste ville være rigtig træls), men jeg blev imødekommet af højt humør og god service. Ejerne er kendte i Haderslev som gode lokale folk! Kan kun varmt anbefale.
God service og flinke mennesker
Jeg har handlet ved Fjordagerbiler og fik en god service👍
De er nogle rigtig flinke og rare mennesker.
Kan helt klart anbefales😀
L’expérience Trustpilot