Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De compressie boots aangeschaft wegens heftige pijnen in de benen gerelateerd aan Long Covid. De boots in de eerste weken dagelijks gebruikt en nu alleen nog als onderhoud. De pijn is namelijk zo goed... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Het product was niet geschikt voor mij (massagemat) maar ik kon het na uitgeprobeerd te hebben retour sturen. Dat is voor een product met zo'n prijs wel fijn. Let wel op: het product mag geen gebruiks... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik gebruik nu 3 weken na elke wandeling en hardloopronde de recovery boots. Ik ben ongelofelijk verrast. Heel eerlijk was ik best sceptisch of dit echt wat zou doen. Het werkt echt! M’n benen voelen l... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De infrarood saunadeken was een cadeau voor iemand die het echt kon gebruiken. Het helpt niet alleen bij ontspanning, maar draagt ook bij aan herstel en verlichting van klachten. Vooral voor mensen me... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre de bien-être

Écrit par l'entreprise

Flamengo is een toonaangevend wellness en recovery merk dat zich richt op het verbeteren van herstel, ontspanning en energiebalans in het dagelijks leven. Onze producten worden ontwikkeld vanuit persoonlijke ervaring met intensieve training, drukke levens en fysieke uitdagingen, gecombineerd met moderne wetenschappelijke inzichten. Dit zorgt voor hoogwaardige oplossingen die herstel thuis toegankelijk, effectief en betrouwbaar maken. In onze collectie vind je onder andere infrarood saunadekens, air recovery boots, cold therapy zoals ijsbaden en de innovatieve InfraStretch massagemat. Elk product is ontworpen om het lichaam te ondersteunen bij diepere ontspanning, het stimuleren van doorbloeding, het verminderen van spierspanning en het verbeteren van mobiliteit. Deze aanpak sluit aan bij inzichten uit onderzoek dat warmte, koude en compressie bewezen bijdragen aan herstel van spieren, het kalmeren van het zenuwstelsel en het verhogen van algehele vitaliteit Flamengo wordt geadviseerd door topsporters, experts en professionals die onze missie ondersteunen en dagelijks vertrouwen op onze producten. Duizenden klanten waarderen Flamengo met uitstekende beoordelingen en ervaren zichtbaar verschil in hun herstel, slaapkwaliteit en welzijn. Wij staan voor premium kwaliteit, transparante service, snelle levering en persoonlijke aandacht voor iedere klant. Bij Flamengo geloven we dat goed herstel de basis is van beter presteren en beter leven. Onze producten helpen je om fysiek en mentaal sterker te worden, zodat je met meer energie, rust en balans door het leven gaat. Flamengo - Wellness en recovery beginnen hier.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Heel tevreden

Ik ben zeer tevreden, over zowel het product als over de verzending en communicatie. Aanrader voor ontspannen spieren in een korte tijd.

28 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Beste aankoop van het jaar

Beste aankoop van het jaar! Ik had er nog nooit van gehoord, maar de saunadeken zag ik op RTL4 en bij Nadine Visser voorbij komen. Het is een uniek, bijzonder kwalitatief product. Ik heb nu gewoon een privé sauna, maar dan thuis en precies wanneer ik wil. Ik slaap er beter door en voel me als herboren na gebruik. Echt beste aankoop van het jaar!

4 décembre 2025

Beste Cynthia,

Dankjewel voor je mooie review. Wat fijn te horen dat je zo blij bent met de saunadeken. We wensen je nog heel veel plezier toe met jouw privé sauna!

Geweldige massagemat

Geweldige massagemat! Heerlijk ontspannen, zeker na een drukke werkdag. Fantastische service!

21 décembre 2025

Beste Karin,

Dankjewel voor je mooie review. Wat fijn te horen dat je zo blij bent met de massagemat. We wensen je nog heel veel plezier toe met jouw privé masseur!

Uitzonderlijke producten én service

Uitzonderlijke producten én service. Snelle leveringen, denken goed mee met mijn vragen en hebben heel goed advies gegeven. Ook de optie voor proberen is heel fijn. Ik heb de optie niet nodig gehad, want was meteen overtuigd. Ik heb eerst de saunadeken gekocht wat mij heel erg heeft geholpen in ontspanning. Daarna ook de massagemat. Hier moest ik even aan wennen, maar na 3 sessies weet ik precies welk programma voor mij werkt. Ik hoef hierdoor niet meer naar de fysio, maar heb mijn eigen therapeut in huis. Dankjewel Flamengo!

14 octobre 2025

Beste L,

Dankjewel voor je mooie review. Wat fijn te horen dat je zo blij bent met onze producten en met onze service, dat waarderen we enorm! We wensen je nog heel veel plezier toe met jouw privé sauna en de massagemat!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben erg enthousiast over Flamengo

Ik ben erg enthousiast over Flamengo. Dankzij hun producten is het voor mij een stuk makkelijker geworden om een gezonde levensstijl vol te houden.

18 décembre 2025

Beste Irene,

Dankjewel voor je mooie review. Wat fijn te horen dat je zo enthousiast bent over onze producten. Dat waarderen we enorm!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over de Flamengo saunadeken

Zeer tevreden over de Flamengo infrarood sauna deken. De kwaliteit is hoog, comfortabel en luxe afgewerkt. De warmte is gelijkmatig en prettig, een echt saunagevoel.
Daarnaast uitstekende service en snelle levering. Alles voelt zorgvuldig en professioneel. Een fijne investering in mijn gezondheid; Een absolute aanrader!

20 décembre 2025

Beste Janneke,

Dankjewel voor je mooie review. Wat fijn te horen dat je zo blij bent met de saunadeken en met de service. We wensen je nog heel veel plezier toe met jouw privé sauna!

Top!

Fijne service, duidelijke uitleg en snelle levering. Super tevreden!

20 septembre 2025

Beste Nienke,

Dankjewel voor je mooie review. Dat waarderen wij enorm!

Saunadeken

Sinds een paar maanden het saunadeken van Flamengo in huis. Heerlijk voor mijn lichaam na een dagje werken om de spieren te laten ontspannen. Hopelijk op de lange termijn ook effect op mijn autoimmuunziekte. Super snelle persoonlijke levering. Bij vragen ook heel snel een antwoord.

19 décembre 2025

Beste Inge,

Dankjewel voor je mooie review. Wat fijn te horen dat je zo blij bent met de saunadeken en de service. We wensen je nog heel veel plezier toe met jouw privé sauna!

Compressie boots

Na het vergelijken van compressie boots ben ik op aanraden van vrienden voor die van Flamengo gegaan. Geen moment spijt van gehad. To product en snel geleverd!

19 décembre 2025

Beste Soerin,

Dankjewel voor je mooie review. Wat fijn te horen dat je zo blij bent met de boots. We wensen je nog heel veel plezier toe met jouw recovery boots!

Heerlijke saunadeken.

De saunadeken is een fijn product. Heerlijk om even te relaxen. Snelle levering zonder problemen.

9 juillet 2025

Beste Wil,

Dankjewel voor deze fijne review. Wat fijn te horen dat je zo blij bent met de saunadeken de service. Heel veel plezier gewenst met jouw privé sauna.

Saunadeken

Zo tevreden met mijn saunadeken. Doet wat ze beloven en mijn spieren zijn er heel blij mee.

9 juillet 2025

Beste Mirjam,

Dankjewel voor je mooie review. Wat fijn te horen dat je zo blij bent met de saunadeken. Heel veel plezier met jouw privé sauna!

Ontzettend fan van Flamengo <3

Ontzettend fan van Flamengo, dat is wat ik ben. Dit merk biedt fijne producten aan die mijn gezonde levensstijl ondersteunen. Ik heb vaak last van vermoeide rusteloze benen, spierpijn en algehele vermoeidheid. De saunadeken helpt mij om te ontspannen en om spierherstel te bevorderen. Ik merk sinds ik dit product gebruik veel verschil; ik heb minder last van lichamelijke klachten en slaap bovendien ook nog beter.
Een aantal weken geleden heb ik ook de massagemat besteld: ook daar ben ik na ieder gebruik helemaal enthousiast over. Dankjulliewel - ook voor het beantwoorden van alle vragen die ik op voorhand had.

21 novembre 2025

Beste Joyce,

Dankjewel voor je mooie en uitgebreide review. Wat fijn te horen dat je zo blij bent met de saunadeken en massagemat. We waarderen ook heel erg je positieve feedback over onze service :) We wensen je nog veel fijne relax momenten!

Infrarood saunadeken

Infrarood saunadeken. Na een drukke werkdag of vermoeiende sportdag is het heerlijk om deze saunadeken te gebruiken. Fijne ontspanning voor mijn hele lijf en makkelijk in gebruik.

20 avril 2025

Beste Kees,

Dankjewel voor deze mooie review. Wat fijn te horen dat je zo blij bent met de saunadeken.
We wensen je nog veel plezier met jouw privé sauna.

Goed en eerlijk product

Een goed en eerlijk product, doet wat het beloofd!

Beste Mitch,

Dankjewel voor je deze fijne review. Dat waarderen we enorm!

Heerlijk thuis relaxen

Massagemat besteld bij Flamengo.nl. Bestelling was makkelijk te plaatsen en product werd snel geleverd.
Ik ben erg blij met en tevreden over de massagemat. Lekker thuis ontspannen, stretchen en gemasseerd worden wanneer het me uitkomt.Gewoon liggen en relaxen!

Beste Petra,

Dankjewel voor je fijne review. Wat fijn te horen dat je zo blij bent met de massagemat je hier ook snel van kon genieten. Op naar nog vele fijne relax momenten.

Tevreden met mijn Flamengo items

Ik heb meerdere items van Flamengo. Het is de uitgave meer dan waard..de producten zijn van super goede kwaliteit, doen wat ik wil en makkelijk schoon te maken / op te bergen. Ik ben heel tevreden.

Beste Eva,

Noté 5 sur 5 étoiles

Een verwenmomentje voor jezelf en je gezondheid!

Zo tevreden met de producten van Flamengo! Echt een verwenmomentje voor jezelf en je gezondheid. Vriendelijke, professionele gezichten achter de schermen. Ik raad het zeker aan.

Beste Kim,

Dankjewel voor je mooie review. Wat fijn te horen dat je zo blij bent met onze producten. We waarderen ook heel erg je positieve feedback over ons team :)

Team Flamengo

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus