Dybt sortiment, god søgefunktion, nemt at tilpasse størrelser, former, farver etc. Glasflasker ankom forsvarligt pakket og uden nogen var gået i stykker. Jeg har sjældent brug for at handle et sted... Voir plus

Rigtig god service. Bestilte syv patentglas. På tre af dem var lågene skåret eller helt krakeleret på trods af beskyttende papir omkring dem. Jeg reklamerede, og fik uden yderligere spørgsmål tilsend... Voir plus

Jeg har handlet hos flaskelandet flere gange, hvor deres service har virket upåklagelig. Men denne gang, måtte jeg selv rykke for en bekræftigelse. Og da mine varer langt om længe ankom, var det... Voir plus

Bestilte en masse flasker, som kom i 2 store papkasser. 1 flaske inde indt i pakken var smadret. Måske de fleste bare ville have trukket på skuldrene, men jeg tog et billede og skrev, at ordren var mo... Voir plus

4,5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Jeg har bestilt fra flaskelandet 2…

Jeg har bestilt fra flaskelandet 2 gange, og begge gange var der ødelagt glas.
jeg fik sendt nyt glas første gang, hvor det var pakket lige så uforsvarligt, dog var det ikke gået i stykker.
jeg har lige modtaget min 2. pakke, så må se hvad de gør herfra.
de pakker på en måde, så glassene ikke er tiltrækkelig beskyttet, og de sætter ikke glas klistermærket på.
jeg har lige måtte brug tid og energi på at rydde glas op og støvsuge. ligesom sidste gang. pakkerne er i øvrigt utætte, så de drysser med små stykker glas.

15 octobre 2024

fup!

Jeg er blevet trukket penge dagen efter bestilling men der er nu gået 8 dage og endnu ikke sendt varer. Til trods for der står hurtig ekspedition på hjemmesiden

1 août 2024

Super!

Jeg modtog min pakke 2 dage efter at have bestilt det, alle flasker var intakte og fik endda et par ekstra propper og krympehætter med :)
Helt igennem dejlig handel, jeg anbefaler at købe flasker her.

11 juillet 2024

Vi har brugt flaske landet i flere år…

Vi har brugt flaske landet i flere år til at levere syltetøjsglas til havens produkter. Vi er ovenud tilfredse med løsningen på det evige problem med at folk ikke leverer glassene tilbage når de er tomme 🙂🌞🍓🫐🍒🍎🍇🍅

12 juillet 2024

Drikkeglas

De modtagne glas er absolut tilfredsstillende, bortset fra 1 ud af 12 var revnet.
Leveringstiden er lige en anelse for lang.

10 juin 2024

Alt i orden

Min ordre gik igennem uden problemer. Det tager naturligt lidt længere med en pakke fra Tyskland, men ellers gik det hurtigt.
Én af flaskerne fik en skade i transport, men den er blevet erstattet med det samme, uden beregning og helt hassle-free.
Selve produkterne er fine -jeg ved ike om det er de samme flasker som findes på Etsy til 5x pris, men de ser godt ud i køkkenet og er glaserede inden i.

6 juin 2024