Dybt sortiment, god søgefunktion, nemt at tilpasse størrelser, former, farver etc. Glasflasker ankom forsvarligt pakket og uden nogen var gået i stykker. Jeg har sjældent brug for at handle et sted... Voir plus

Rigtig god service. Bestilte syv patentglas. På tre af dem var lågene skåret eller helt krakeleret på trods af beskyttende papir omkring dem. Jeg reklamerede, og fik uden yderligere spørgsmål tilsend... Voir plus

Jeg har handlet hos flaskelandet flere gange, hvor deres service har virket upåklagelig. Men denne gang, måtte jeg selv rykke for en bekræftigelse. Og da mine varer langt om længe ankom, var det... Voir plus

Bestilte en masse flasker, som kom i 2 store papkasser. 1 flaske inde indt i pakken var smadret. Måske de fleste bare ville have trukket på skuldrene, men jeg tog et billede og skrev, at ordren var mo... Voir plus

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

121 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Jeg er fuldt tilfreds

Jeg er fuldt tilfreds. Undervejs var der fin kommunikation hvor langt ordren var og alt var som det skulle være. Ca en uge for leveringen

28 mai 2024

God oplevelse

Jeg var meget skeptisk, efter jeg havde læst anmeldelserne på Facebook.
Jeg bestilte 40 glas lørdag - allerede onsdag var de hos mig.
Et enkelt glas var gået i stykker, men ellers var alt fint.
Hurtig levering - og de 39 hele glas, levede op til forventningerne👍👍

28 février 2024

Hurtig levering

Jeg afgav ordre 19.2. og har modtaget i dag den 22.2. Alt er intakt. Det er ikke sidste gang, jeg bestiller derfra.

22 février 2024

De overholder slet ikke leverings tid…

De overholder slet ikke leverings tid som står mellem 3 til 5 hverdag.

Er slet ikke anbefalesværdigt.
Plus du bestiller, men modtager ikke ordre bekræftelsen det skal du ring og be om.
Pas på før du bestiller

18 février 2024

Jeg er ret overrasket over at jeg har…

Jeg er ret overrasket over at jeg har modtaget min pakke. Jeg bestilte to gange stentøjsflasker. Så gik jeg på trustpilot og læste mange dårlige anmeldelser. Jeg tænkte at jeg nok ikke får det jeg bestilte, især fordi jeg ikke fik en ordrebækræftelse, førend jeg selv skrev og bad dem om at sende det til mig. Vigtigst af alt. Jeg fik mine flasker og i de var pakket godt og forsvarligt ind.

10 janvier 2024

Intet at bedømme herfra udover…

Intet at bedømme herfra udover leveringstid 11 dage.
Der var en fejl i webordren så der kom kun et låg til min ti glas. Jeg kontaktede kundeservice (via mail- telefon svarer de ikke på) De sendte uden beregning ni ekstra glas dagen efter

20 décembre 2023

20 glas

Jeg bestilte 20 glas som blev leveret, hvor det ene glas var gået i stykker under transporten. Jeg kontaktet dem via mail og fik hurtig svar.
Jeg opdager at jeg har bestilt de 20 glas uden låg. Jeg var ikke selv opmærksom, at dette skal bestilles ved siden af.
Den venlig herre af modtageren fra mailen, sender 20 låg med, samt et nyt glas. Uden omkostninger.
Jeg vil HELT KLART bestille flere glas til mit projekt.
🌟🌟🌟🌟🌟

1 novembre 2023

Modtog kun halvdelen af mine varer

Lang leveringstid ca 10 dage, jeg havde betalt for 20 flasker, modtog kun 10
Når jeg ringer tager de ikke telefonen, der er telefonsvarer på, om at man skal skrive mails til dem. Men de besvarer heller ikke mine mails. Har skrevet 2 gange, intet svar!!
Efter i 3. mail at have nævnt Trustpilot og jeg ville kræve penge retur via banken kom der svar og der er nu en pakke på vej med resten af mine varer.

21 octobre 2023

Trækker pengene før afsendelse

Jeg bestilte en ordre på 2*61 små flasker den 14. august efter jeg havde læst gode anmeldelser her på Trustpilot. Flaskelandet.dk trak pengene to dage senere, men når jeg efterspørger status på min ordre får jeg blot at vide, at de ikke kan sige, hvornår de sender. Efter at have mailet et par gange frem og tilbage, får jeg nu blot svaret "Kan ikke leveres" som svar på mine mails til dem. Derfor ved jeg stadig ikke, hvornår (og om) min bestilling kommer.

19 août 2023

God kvalitet og hurtig levering

Jeg bestilte 28 firkantet glas med låg til krydderier, de blev sendt hurtigt og jeg modtog dem forholdsvis hurtigt. De blev sendt fra Tyskland.
Jeg har i dag hentet pakken og pakket dem ud, ingen af glassene var gået i stykker. Det produkt jeg har fået er virkelig flot og lækkert jeg glæder mig til at få købt krydderier og fyldt dem op.
Tak for eb god oplevelse!

2 novembre 2022

Efter at jeg skrev i anmeldelsen af…

Efter at jeg skrev i anmeldelsen af virksomheden, at man ikke kan stole på den lovede leveringstid, reagerede Flaskelandet og beklagede. Det synes jeg er god stil, og viser at virksomheden er villig til at respondere på kundernes syn

20 septembre 2022

Okay firma

Okay firma
De pakker desværre ikke godt nok til post nord. Som har mast kassen med glasset i.

28 septembre 2022