Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Gennemført fantastisk oplevelse, og varmeste anbefalinger herfra. Tidligere bil blev solgt til ny køber, hvor processen både hvad angår kommunikationen og alt det praktiske der skulle falde på pla... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har solgt 2 speciel biler via Fleasing, Mikkel Hilt, kompetent behandling fra start til slut. Fair prissætning af biler i samarbejde, og efterfølgende rigtig godt forløb indtil salg af begge bile... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Varmeste anbefalinger herfra, sødt og venligt personale, Louie har hjulpet mig med 1000 spørgsmål og været tålmodig og forklaret alt i detaljer, 🏆 Årets medarbejder 🥇 🤩👍🏻 kompetent og seriøst... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de leasing automobile

Informations provenant de diverses sources externes

Fleasing ApS - Eksklusiv leasing. Vi hjælper vores kunder med at realisere deres bildrømme på fornuftig vis.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Eminent service!

Gennemført fantastisk oplevelse, og varmeste anbefalinger herfra.
Tidligere bil blev solgt til ny køber, hvor processen både hvad angår kommunikationen og alt det praktiske der skulle falde på plads, kørte til U/G.
Da jeg ved samme forbindelse skulle beslutte mig for den nye bil, var Fleasing en aktiv og meget professionel rådgiver, samt stor hjælp til at vælge den hel rette bil, hvor helheldsperspektivet i forhold til overvejelserne jeg skulle have med, blev gennemgået og drøftet. Processen gik over al forventning, og jeg er nu kørende i drømmebilen!
Der skal lyde et særligt tak til Christian Erdmann som gjorde hele forløbet til en fornøjelse!

28 juillet 2025

Ferien reddet…

Vi havde lejet en bil til ferien til Frankrig ved et andet firma, men stod pludselig uden bil inden afgang, da den havde motor problemer og der var ingen hjælp at hente. Jeg skrev til Fleasing lørdag aften om de kunne levere mig en bil de havde på lager søndag, så vi kunne komme planmæssigt afsted. Til midnat var aftalen på plads og vi aftalte at mødes søndag formiddag og kigge på bilen. Der var et par tekniske udfordringer som skulle løses, men heldigvis var en af mekanikerne på værkstedet, hvor han arbejdede på sin egen bil. Han smed hvad han havde i hænderne og trådte til. Men han kunne også konstatere at bremserne på bilen skulle laves inden den sikkert kunne køre til Frankrig. Da, det var søndag, kunne der ikke skaffes reservedele, men ved at trække på personlige relationer lykkedes det den løsningsorienterede værkfører at fremskaffe dele fra en OEM forhandler. Delene blev hentet og bilen gjort klar så vi kunne rulle på ferie til planlagt tid og i den nye drømmebil. Det var altså en serviceoplevelse langt ud over det sædvanlige!

20 juillet 2025

Anbefaling - service i særklasse

Jeg har netop fået leveret en Range Rover Sport gennem Louie Stockfleth hos Fleasing. Hele forløbet har fungeret super. Louie havde styr på alt fra første kontakt og sørgede for en hurtig og gnidningsfri levering. Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen. En virkelig professionel oplevelse, som jeg kan anbefale

9 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

I’ve purchased several cars from…

I’ve purchased several cars from Fleasing, and every experience has been outstanding. They offer excellent quality vehicles at very competitive prices. The team is professional, honest, and always ready to help. I highly recommend Fleasing to anyone looking for a reliable car and great service.

3 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Top professionelt med enestående service

Jeg har leaset en Range Rover Sport via Louie Stockfleth hos Fleasing. Samme dag jeg prøvede den havde jeg bilen stående hjemme! Louie tog hånd om hele processen med det samme, fik styr på alt det praktiske og sørgede for en problemfri oplevelse fra start til slut. Man mærker virkelig, at Louie Stockfleth går op i at levere den bedst mulige kundeoplevelse. Det her er super professionel, ærlig og personlig service på højeste niveau - og kan kun varmt anbefales. Vi glæder os til at udvide engagementet - så stor tak herfra!

6 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte en Mercedes EQC gennem Louie…

Jeg købte en Mercedes EQC gennem Louie Stockfleth hos Fleasing, og jeg er virkelig imponeret. Allerede samme dag fik jeg bilen leveret hurtigt, effektivt og fuldstændig uden bøvl. Louie Stockfleth tog styringen hele vejen og leverede en kundeoplevelse i topklasse. Man føler sig set og prioriteret. Det bliver ikke meget bedre end det her. 5 stjerner hele vejen!

28 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været i de absolut bedste…

Jeg har været i de absolut bedste hænder hos Mikkel Hilt fra Fleasing i forbindelse med leasing af bil. Han hjalp mig med at finde den helt rigtige bil til den helt rigtige pris – og hele processen var både tryg og professionel fra start til slut.

Mikkel er super fleksibel, svarer hurtigt og kommer altid med gennemtænkte løsninger. Man kan mærke, at han virkelig lytter og har fokus på at finde den bedste løsning for kunden. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Tak for en fantastisk oplevelse!

19 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har solgt 2 speciel biler via…

Jeg har solgt 2 speciel biler via Fleasing, Mikkel Hilt, kompetent behandling fra start til slut. Fair prissætning af biler i samarbejde, og efterfølgende rigtig godt forløb indtil salg af begge biler.
Jeg kan 100 % anbefale Fleasing både ved køb og ved et salg

23 mai 2025

Trusted company

this is a serious company, the cars are exactly as described and are in very good condition. the communication with Mikkel Hilt is super good and he is always available! also after the sale fleasing and in my experience mikkel is super. this is exactly how you want to buy a car!

23 mai 2025

Varmeste anbefalinger herfra

🤩👍🏻 kompetent og seriøst bil firma.
Tak for hjælpen og god vind fremover 🤩👍🏻
Vh Eric

9 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Da jeg havde brug for at få leveret min…

Da jeg havde brug for at få leveret min bil på en lørdag, hvor Fleasing normalt holder lukket, trådte Louie Stockfleth til uden tøven. Han mødte personligt op, sørgede for at alt spillede, og gjorde mere end jeg kunne forvente bare for at det kunne passe ind i min kalender. Det er den slag service, der skaber loyale kunder. Skøn kundeoplevelse som Louie har leveret!
Fleasing kan klart anbefales!

3 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Efter en frustrerende oplevelse hos en…

Efter en frustrerende oplevelse hos en anden udbyder, tog jeg kontakt til Louie Stockfleth hos Fleasing og sikke en forskel! På bare lidt over en time fik han styr på alt: kreditvurdering, kontrakt, indfrielse og omregistrering. Louie tog ansvar fra første sekund og leverede en serviceoplevelse i absolut topklasse. 5 stjerner herfra, kan varmt anbefales!

3 mai 2025

5 stjernet oplevelse

Fleasing og deres Sales Manager Mikkel Hilt kan varmt anbefales. Et besøg hos dem er en interessant oplevelse. De får 5 stjerner herfra lige fra bilerne, handlen og servicen.

17 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg giver mine varmeste anbefalinger…

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Fleasing og i særdeleshed til Mikkel Hilt. Jeg har været kunde gennem 7 år (2 x Range Rover Sport), og er altid blevet behandlet med følelsen af, at være "en ven af huset". Og sikken et hus!!! Fristelserne står på rad og række... Besøg stedet og få fornemmelsen af det ypperste på fire hjul. Enhver bilelskers drømme udstilling.

18 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super aftale og ingen bøvl

Da mit gamle leasingfirma lukkede, tog jeg fat i Mikkel, som gav et super tilbud. Vi fik hurtigt en aftale på plads uden bøvl. Kan varmt anbefale andre at tage fat i Mikkel og Fleasing.

3 décembre 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus